FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Klub ima najvece spozorske prihode u Italiji.A vrlo brzo će imati i ukupno najvece.Kao što rekoh,novac nije problem.
Ma nije nikako. Vidi se po igracima koje zelite i dovodite.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hshahahahahah kakav likjasmin10 je napisao/la:Ma nije nikako. Vidi se po igracima koje zelite i dovodite.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Novinar Javi Miguel o Philippeu Coutinhu: "On više ne bi trebao zaigrati za Barcelonu. Na ovoj Copi je pokazao da je problem u njemu, u njegovom karakteru. U Barceloni je totalno nezainteresovan i hladan, u Brazilu daje sve od sebe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad je dolazio delovalo je da je to savršeni spoj. Majstor petoparca u tehnički najsavršenijem klubu Evrope. Ispostavilo se ipak da se Filipe Kutinjo i Barselona baš i nisu našli, pa nije tajna da Katalonci već neko vreme pokušavaju da povrate bar deo investiranog u brazilskog asa. Jasno je i njima da neće uspeti u potpunosti, ali sada bi Kutinjo ipak mogao da postane zlata vredan kapital, pošto Blaugrana baš njime planira da ubedi Pari Sen Žermen da joj vrati Nejmara.
Katalonski Sport tvrdi danas da je načinjen i prvi korak ka realizaciji te ideje. Kutinjovi zastupnici već su obavili nekoliko razgovora sa sportskim direktorom PSŽ-a i zemljakom Leonardom. I navodno su se već potvrdno izjasnili o ideji saradnje, mada sam igrač u tome nije učestvovao, pošto je fokusiran na napore Brazila da u finalu osvoji titulu južnoameričkog šampiona.
no što je bitno, ekonomski je izvodljivo, pa Sveci ne bi imali problema sa finansijskim fer-plejom. Štaviše, kako je Nejmar otprilike duplo skuplji PSŽ bi čak mogao i da sredi knjige. A Kutinjo bi ponovo mogao da se oseti kao bitan igrač kakav ruku na srce nije bio na stadionu Kamp Nou.
Naravno, Parižani bi najradije da zadrže Nejmara, ali kako on tvrdoglavo insistira na rastanku shvatiće možda i na Parku prinčeva da nije rešenje zadržavati nezadovoljnog igrača. Posebno nakon što su procurile informacije da Nejmar više nije u idiličnim odnosima sa drugom zvezdom Pari Sen Žermena Kilijanom Mbapeom.
Samo jedan bi mogao da ode, a pre će to biti drskiji Nejmar, koji nema problem sa javnim iskazivanjem nezadovoljstva. Kad je već to slučaj, Kutinjo bi mogao da bude nešto najpribližnije adekvatnom odgovoru, ako tako nešto postoji kad je potencijalni odlazak Nejmara u pitanju. Uostalom, pre no što je 2017. godine PSŽ šokirao fudbalsku planetu izdvojivši 222.000.000 evra za Neja smatralo se mnogo realnijim da Kutinjo stigne u Pariz. Tek kad je Nejmar tamo završio Barsa je zvala na Enfild.
Sad bi situacija mogla da se obrne. Samo što će svi morati da pređu preko sujete. Barsa bi morala da zaboravi na Nejmarovu izdaju, on sam bi morao da spusti malo finansijske zahteve, PSŽ na tihi rat sa Barsom, a moguće je da će u ceo posao biti uključen još jedan fudbaler Barselone – Ivan Rakitić. Hrvat je mesecima, praktično od potvrde transfera Frenkija de Jonga pominjao kao jedan od onih koji bi mogli da napuste stadion Kamp Nou. Čelnici PSŽ su u konstantnom lovu na njega, ali izgleda da se Rakitić ne da tako lako i da nije voljan da dođe na Park prinčeva.
Navodno, Nejmarova želja da doleti direktno u Barselonu posle odmora u Brazilu nije ohrabrena od strane njegovih savetnika, koji mu predlažu da bude strpljiv i sačeka konačni rasplet između dva kluba. Biće ovde svega...
Katalonski Sport tvrdi danas da je načinjen i prvi korak ka realizaciji te ideje. Kutinjovi zastupnici već su obavili nekoliko razgovora sa sportskim direktorom PSŽ-a i zemljakom Leonardom. I navodno su se već potvrdno izjasnili o ideji saradnje, mada sam igrač u tome nije učestvovao, pošto je fokusiran na napore Brazila da u finalu osvoji titulu južnoameričkog šampiona.
no što je bitno, ekonomski je izvodljivo, pa Sveci ne bi imali problema sa finansijskim fer-plejom. Štaviše, kako je Nejmar otprilike duplo skuplji PSŽ bi čak mogao i da sredi knjige. A Kutinjo bi ponovo mogao da se oseti kao bitan igrač kakav ruku na srce nije bio na stadionu Kamp Nou.
Naravno, Parižani bi najradije da zadrže Nejmara, ali kako on tvrdoglavo insistira na rastanku shvatiće možda i na Parku prinčeva da nije rešenje zadržavati nezadovoljnog igrača. Posebno nakon što su procurile informacije da Nejmar više nije u idiličnim odnosima sa drugom zvezdom Pari Sen Žermena Kilijanom Mbapeom.
Samo jedan bi mogao da ode, a pre će to biti drskiji Nejmar, koji nema problem sa javnim iskazivanjem nezadovoljstva. Kad je već to slučaj, Kutinjo bi mogao da bude nešto najpribližnije adekvatnom odgovoru, ako tako nešto postoji kad je potencijalni odlazak Nejmara u pitanju. Uostalom, pre no što je 2017. godine PSŽ šokirao fudbalsku planetu izdvojivši 222.000.000 evra za Neja smatralo se mnogo realnijim da Kutinjo stigne u Pariz. Tek kad je Nejmar tamo završio Barsa je zvala na Enfild.
Sad bi situacija mogla da se obrne. Samo što će svi morati da pređu preko sujete. Barsa bi morala da zaboravi na Nejmarovu izdaju, on sam bi morao da spusti malo finansijske zahteve, PSŽ na tihi rat sa Barsom, a moguće je da će u ceo posao biti uključen još jedan fudbaler Barselone – Ivan Rakitić. Hrvat je mesecima, praktično od potvrde transfera Frenkija de Jonga pominjao kao jedan od onih koji bi mogli da napuste stadion Kamp Nou. Čelnici PSŽ su u konstantnom lovu na njega, ali izgleda da se Rakitić ne da tako lako i da nije voljan da dođe na Park prinčeva.
Navodno, Nejmarova želja da doleti direktno u Barselonu posle odmora u Brazilu nije ohrabrena od strane njegovih savetnika, koji mu predlažu da bude strpljiv i sačeka konačni rasplet između dva kluba. Biće ovde svega...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa de onda malo uzmite nekog normalnog nogometasa, od 2010 ga nemate. Da bude nekad zanimljivo i Seria A gledat, da Juventus dobije neku i konkurenciju. Kazem, kad vec para imate.SiamoNoi je napisao/la:Klub ima najvece spozorske prihode u Italiji.A vrlo brzo će imati i ukupno najvece.Kao što rekoh,novac nije problem.
Ili mozda gradite stadion ko Tottenham?
27.10.2020
Kupit cemo i njih i San Siro ako želimo. Toliko su stabilni.leorey je napisao/la: Pa de onda malo uzmite nekog normalnog nogometasa, od 2010 ga nemate. Da bude nekad zanimljivo i Seria A gledat, da Juventus dobije neku i konkurenciju. Kazem, kad vec para imate.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Novac za gradnju i projekt je spreman,ali grad neda da Inter i Milan izgrade novi stadion.Hoće ljudi da se izgradi klupskim novcem,a onda pripiše gradu.leorey je napisao/la:Pa de onda malo uzmite nekog normalnog nogometasa, od 2010 ga nemate. Da bude nekad zanimljivo i Seria A gledat, da Juventus dobije neku i konkurenciju. Kazem, kad vec para imate.SiamoNoi je napisao/la:Klub ima najvece spozorske prihode u Italiji.A vrlo brzo će imati i ukupno najvece.Kao što rekoh,novac nije problem.
Što se tiče normalnih nogometaša za to su zaduženi Marotta koji je digao torinsku kupolu na današnji nivo i peti najplaceniji trener svijeta.Valjda znaju šta rade.
U svakom slučaju tu je capitano futuro Milan Skriniar.I ostatak betonske obrane.Dovoljno za početak.
Ako lažem ja,ne laže DeloitteAlfredNobel je napisao/la:Hshahahahahah kakav likjasmin10 je napisao/la:Ma nije nikako. Vidi se po igracima koje zelite i dovodite.

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 03 jul 2019, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jordi Mestre je podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Barcelone, piše RAC1. Jordi je obnašao mjesto potpredsjednika od 2015. godine, a Catalunya Ràdio navodi kako su razlozi njegovog odlaska interni.
Kud nije štakor, al' et.

Kud nije štakor, al' et.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
A ono, da budem iskren lagao bi kad bi rekao da mi nije drago 
Možemo li reći da sam pobjedio onaj naš "rat" od ljeta 2017-te?!

Možemo li reći da sam pobjedio onaj naš "rat" od ljeta 2017-te?!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jordi Mestre on 19 Feb, 2019: We should not let Neymar return.
Fino to Messi hendla hehe03 June, 2019, Jordi Mestre quits as vice-president of F.C Barcelona.

27.10.2020
Ovo je standardni Messi vec par godina. Onda strucnjaci krive trenera sto se igra los presing na protivnika.
Messi, najbolji ikad sa loptom u nogama. Bez lopte, ohebina koja steti ekipi.
Zato treba izbaciti mu kolegu iz napada koji je oyebina i da loptom i bez nje.
Pa nije Messi ni kod Gvarde ganjao loptu.
Da se nije čuvao do sada bi pao kurcu za uši ko Fabregas i Rooney.
Ja se slažem da treba malo više da trči, ali očekivati da ganja loptu nije realno. Kod nas je najveći problem što imaš dva igrača sa slabijom kilometražom. Jednog uvijek možeš sakriti, dva jako teško.
Ja se slažem da treba malo više da trči, ali očekivati da ganja loptu nije realno. Kod nas je najveći problem što imaš dva igrača sa slabijom kilometražom. Jednog uvijek možeš sakriti, dva jako teško.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 03 jul 2019, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Trebalo ga je prodat i kupit Hazarda. Al' eto kasno je sad.
Stid ga bilo i sram, ne trči za loptom između 3, 4 igrača.
Stid ga bilo i sram, ne trči za loptom između 3, 4 igrača.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nije dosta što nam čovjek igra i napadača i veznjaka, treba da trči i ganja igrače još. How yes no.messilla je napisao/la:Pa nije Messi ni kod Gvarde ganjao loptu.
Ja se slažem da treba malo više da trči, ali očekivati da ganja loptu nije realno.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa nije nikad ni trčao, već je igrao pozicionu igru, i tako mu se ekipa branila. A sad kako mu trener igra trku gore-dole, ovome nema smisla da u 30+ godini igra ko Gatuzo, a i vidi se koliko to teško prati kad je potrebno. Pa svaka 10-ka, organizator i kreativac ne trče, i ja da sam mu trener rekao bih mu, manje trči, čuvaj se za gore, čuvaj osjećaj. Ozil, James, Dybala, urade dva šprinta i hodaju 20 minuta. I Messi nikad neće imati zadatke niti ulogu kao, recimo Firmino, na kojeg bi, po milion postova ovdje, željeli da se Messi ugleda što se tiče rada u presingu. Pa da gine, imao bi 20 golova i 5 asistencija umjesto 40, 20 i ne samo to već bi se čitava filozofija i struktura igre Barselone poremetila, tada bi igrali nešto drugo i ko zna ko bi bio glavni igrač i kakve rezultate pravili.
otišao Mestre, jedan od podpredsjednika koji je podržavao ublehu Pepa Seguru... neće li i njega smijeniti, pa nek dođe bilo ko
Da je Ernesto normalan (kao što nije) lišio bi Messija svakog vracanja unazad u ovoj fazi njegove karijere, pocalio ga gore u sami špic napada, ti tu stojiš, ne vracas se nazad vezuješ dva stopera oko sebe i čekaš lopte.
Ali zato mu naci hamale koji ce rintati za njega...i iza njega (veznjake) i oko njega sa strana (krila koja trce i opslužuju ga)....e sad, gdje naci nekog novog Pedra koji ce se povinovati Messiju i vracati nazad u odbranu kad treba. Pep je svojevremno iskopao Pedrita iz Masije i od njega napravio zahvalnog igraca perfektnog za sistem Barce, a Valverde dovodi formiranu zvijezdu Griezmanna za 120 miliona...hoce qrc moj trcati za Messija.
Ali zato mu naci hamale koji ce rintati za njega...i iza njega (veznjake) i oko njega sa strana (krila koja trce i opslužuju ga)....e sad, gdje naci nekog novog Pedra koji ce se povinovati Messiju i vracati nazad u odbranu kad treba. Pep je svojevremno iskopao Pedrita iz Masije i od njega napravio zahvalnog igraca perfektnog za sistem Barce, a Valverde dovodi formiranu zvijezdu Griezmanna za 120 miliona...hoce qrc moj trcati za Messija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.