PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
On zaboravio da je Srbinsince1948 je napisao/la:Cuj nebi igrao. Pa neces sve i da hoces
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Evolve
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:On zaboravio da je Srbinsince1948 je napisao/la:Cuj nebi igrao. Pa neces sve i da hoces
NK Široki Brijeg
Zaboravili su rvati na Stefana Barica i Gorana ZakaricaEvolve je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:On zaboravio da je Srbinsince1948 je napisao/la:Cuj nebi igrao. Pa neces sve i da hoces![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tek Gocu Sedloakog, odakle krsni list? S tetova?
Daj mi furadana!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evolve je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:On zaboravio da je Srbinsince1948 je napisao/la:Cuj nebi igrao. Pa neces sve i da hoces![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac, Velez i CZ na temi PL.Shullenta je napisao/la:Kaže mi kolega neki dan, bio u banja luci nedavno kad je zvezda usla.u ligu šampiona, to se rafalalo ko 1995. Ništa velikan iz platonove...dvokorak je napisao/la:Ma hajde bolje i to drugar, nego li gubljenje vremena na kratkometrazne politicke isprtke. Sil ti sinko ukrao taj „videorekorder“?
A Ibro nedavno reče vratio su svoj klub jer kad je vidio da nitko vise ne navija za diva iz vrapcica, svi po gradu nose dresove bayerna, liverpola...
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mi smo jedini hrvatski klub koji istinski gaji multikulturalnost. Zeljo i Siroki su desnoorjentisani hrvatski klubovi. Ognjene volimo tePenaltiky je napisao/la:bitno je da nije srbin/bošnjak
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Slazem seRigoletto je napisao/la:Mi smo jedini hrvatski klub koji istinski gaji multikulturalnost. Zeljo i Siroki su desnoorjentisani hrvatski klubovi. Ognjene volimo tePenaltiky je napisao/la:bitno je da nije srbin/bošnjak

Oces to nam brojat nehrvateShullenta je napisao/la: Zaboravili su rvati na Stefana Barica i Gorana Zakarica![]()
A tek Gocu Sedloakog, odakle krsni list? S tetova?
Pa vi mostarci ste komedija
SAMO ŠIROKI!
- MocMahale444
Penaltiky je napisao/la:On zaboravio da je Srbinsince1948 je napisao/la:Cuj nebi igrao. Pa neces sve i da hoces
Uz to nema on blage.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
tale07 je napisao/la:
Slazem se![]()

- robertkosar
- Kontakt:
Kako vaso miskin nema spomenik pavelica na sugavicitale07 je napisao/la:Slazem seRigoletto je napisao/la:Mi smo jedini hrvatski klub koji istinski gaji multikulturalnost. Zeljo i Siroki su desnoorjentisani hrvatski klubovi. Ognjene volimo tePenaltiky je napisao/la:bitno je da nije srbin/bošnjak![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MocMahale444
Tale magare, eto citirali su te ovaj brabonjak i Tobeti.
Sad razguli.
Sad razguli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Tale magare, eto citirali su te ovaj brabonjak i Tobeti.
Sad razguli.
💩💩
bihuzur je napisao/la:tale07 je napisao/la:
Slazem se![]()
![]()
![]()

Rigo, već sam to ponovio par stranica unazad. Vi ste trenutno najreprezentativniji hrvatski klub u BiH zato što vas reprezentuju istinski i autohtoni katolici iz okoline Vareša i Kaknja. Široki hebe što mu stanovništvo čine kroatizirani Šiptari, a Želju doseljenici Češi i Mađari.
Po tome ispada da je celik jedini autohtoni turski klub s obzirom na situaciju, a vi ste svi lazni? Cekamo odbor iz Vrapcica za lazne i prave da izadje sa sluzbenom potvrdomBeton je napisao/la:Rigo, već sam to ponovio par stranica unazad. Vi ste trenutno najreprezentativniji hrvatski klub u BiH zato što vas reprezentuju istinski i autohtoni katolici iz okoline Vareša i Kaknja. Široki hebe što mu stanovništvo čine kroatizirani Šiptari, a Želju doseljenici Češi i Mađari.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.