PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Obaveznogrbavicka je napisao/la:rigi, jel se slavilo kod vas nakon pobjede nad austrijom?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ali ces sljedecu tekmu zrinjskog yebavat bosnuRigoletto je napisao/la:Obaveznogrbavicka je napisao/la:rigi, jel se slavilo kod vas nakon pobjede nad austrijom?
45515
Ali samo Bosnugrbavicka je napisao/la:ali ces sljedecu tekmu zrinjskog yebavat bosnuRigoletto je napisao/la:Obaveznogrbavicka je napisao/la:rigi, jel se slavilo kod vas nakon pobjede nad austrijom?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
drakensang
- Kontakt:
Stani, stani, koji Mostarci, nisam upratiosince1948 je napisao/la:Oces to nam brojat nehrvateShullenta je napisao/la: Zaboravili su rvati na Stefana Barica i Gorana Zakarica![]()
A tek Gocu Sedloakog, odakle krsni list? S tetova?![]()
Pa vi mostarci ste komedija
Imas pravo,oprosti. To su ovi bivsi Sirokobrijezani i Konjicanidrakensang je napisao/la:
Stani, stani, koji Mostarci, nisam upratioOtkud sad Mostarci u prici, nismo vam mi nista brojali majke mi
SAMO ŠIROKI!
Škutorskobalijska zavjera, najopasnija po bih...
Krao si mu frizider sad prijateljske utakmice na blatu igrate, a pukovnil HVo svaku tekmu uvrapcicma prati.
Krao si mu frizider sad prijateljske utakmice na blatu igrate, a pukovnil HVo svaku tekmu uvrapcicma prati.
Daj mi furadana!
A sad pokusaj bez plakanja..Shullenta je napisao/la:Škutorskobalijska zavjera, najopasnija po bih...
SAMO ŠIROKI!
Dobijes li bar petaka sto ides lijepit predizborne plakate?Shullenta je napisao/la:Os starog lijana do Mamica...
SAMO ŠIROKI!
Shullenta je napisao/la:Os starog lijana do Mamica...

Širokobriježani kad čuju riječ porez.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Goce Sedloski (pravoslavac) ima 15.000 eura mjesecno koje placa Zdravko Mamic( osudjeni bjegunac).since1948 je napisao/la:Dobijes li bar petaka sto ides lijepit predizborne plakate?Shullenta je napisao/la:Os starog lijana do Mamica...
A ti i dalje o izborima i drugu draganu
Nitko ne valja osim vas, tipicna skutorska demagogija..
Daj mi furadana!
Ja ne znam sta hoces bolje. Dobijes trenera koji je zvucno ime i jos ga ti ne placas nego netko drugi. Ne znam za tebe al meni se to cini ko dobra opcija. Za razliki od tvo kluba koji Dobrocinitelju sluzi za pranje loveShullenta je napisao/la:Goce Sedloski (pravoslavac) ima 15.000 eura mjesecno koje placa Zdravko Mamic( osudjeni bjegunac).since1948 je napisao/la:Dobijes li bar petaka sto ides lijepit predizborne plakate?Shullenta je napisao/la:Os starog lijana do Mamica...
A ti i dalje o izborima i drugu draganu![]()
Nitko ne valja osim vas, tipicna skutorska demagogija..
SAMO ŠIROKI!
-
drakensang
- Kontakt:
Shullenta je napisao/la:Škutorskobalijska zavjera, najopasnija po bih...
Dobro je tetka, sve znas sta se desava oko Veleza. Ja tvog Grinjskog ni ne spomenem mjesecno jednom, ali eto opet mi je drago sto volis pogledat sta ima kod nas, ****, i stari tu i tamo upita sta ima u Velezu pa da si spreman odgovorit. Tetka
Mi smo Malezijci i nemamo problem s tim.Rigoletto je napisao/la:Po tome ispada da je celik jedini autohtoni turski klub s obzirom na situaciju, a vi ste svi lazni? Cekamo odbor iz Vrapcica za lazne i prave da izadje sa sluzbenom potvrdomBeton je napisao/la:Rigo, već sam to ponovio par stranica unazad. Vi ste trenutno najreprezentativniji hrvatski klub u BiH zato što vas reprezentuju istinski i autohtoni katolici iz okoline Vareša i Kaknja. Široki hebe što mu stanovništvo čine kroatizirani Šiptari, a Želju doseljenici Češi i Mađari.
since1948 je napisao/la:Dobijes li bar petaka sto ides lijepit predizborne plakate?Shullenta je napisao/la:Os starog lijana do Mamica...
Puno je petaka, dobije se za krug binga i ćašu vode u kafani...
I čekaj kad će misa na grebljim da rodbina nahrani sirotinju...
- svrakino1921
- Kontakt:
igraj Zeljo ale ale
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nije mislio na Pekušiće i Zlomužice, stare Podrelejske Mostarce.drakensang je napisao/la:Stani, stani, koji Mostarci, nisam upratiosince1948 je napisao/la:Oces to nam brojat nehrvateShullenta je napisao/la: Zaboravili su rvati na Stefana Barica i Gorana Zakarica![]()
A tek Gocu Sedloakog, odakle krsni list? S tetova?![]()
Pa vi mostarci ste komedijaOtkud sad Mostarci u prici, nismo vam mi nista brojali majke mi
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Lakoste je napisao/la:Hebibovic je uvijek bio bolji od Zakarica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Šta se smiješ bukvo fočanska?Rokoko87 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Hebibovic je uvijek bio bolji od Zakarica.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.