U odbrani su Ranocchia i Juan,vratit Caldirolu i dovest Islu i to je to.
Joj al i ja baljezgam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
U zimu nitko nije bio sem nas ukljucen i neki predugovor kojim ce se osigurati igrac je mogao biti potpisan, a Lucas da ostane i dalje u brazilu, pa barem to nije problem. Znam i ja da se ne mozemo takmicit sa klubovim iza koji stoje seici, drzave, pokrajin i koji uvijek imaju stotine miliona za potrosit, ali zato mi, tj. kloc Branca mora ici ispred njih ako ne zeli da se sa njima ganja kasnije i potpisivati predugovore, posudbe bilo sta sto bi osiguralo igraca da ce biti nas...Io_Sono_Interista je napisao/la:@Huska nismo se skontali,cim se ukljuce u borbu ovi navedeni klubovi mi nemamo sansi,kao sto se vec sada ukljucuju za Lucasa,a to da je moglo se u zimu rjesiti vjerovatno bi se rjesilo,a drugo je sto su svi igraci "navijaci" Barce i sto imaju citav zivot zelju da igraju sa Messijem...
Alkohol i žene...Noćni klub nudi Adrianu povlastice ako potpiše za Atletico Mineiro
Sada bivši igrač Intera, Parme i Flamenga traži novi klub, a zanimljivu je ponudu dobio iz Atletico Mineira. Naime, nakon što je predsjednik kluba iz Belo Horizontea Alexandre Kalil pokazao interes za dovođenjem Adriana, istovremeno se oglasio i lokalni noćni klub Santtorini i dodatno začinio stvari ponudivši brazilskom napadaču Vip sobu, besplatno osiguranje i tri privatna konobara ako potpiše za Atletico Mineiro.
ado jesi to svjestan da gubis opkladu pa si novi profil napravioBadzi je napisao/la:Ma danas juve upisuje prvi poraz u sezoni..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.