Pucat cemo penale na neutralnom terenu pa ko pobjedi u evropustarmo94 je napisao/la:Zadnje kolo u Vrapcicima borba za Europu, ili mi ili oni
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
vm22 je napisao/la:Pucat cemo penale na neutralnom terenu pa ko pobjedi u evropustarmo94 je napisao/la:Zadnje kolo u Vrapcicima borba za Europu, ili mi ili oni![]()
Dje ti je neutralno,jedino da odemo do Trebinja ili Nevesinja pa tamo na "raspucavanje"!!!
Npr. u Rodoc osim ako nas Braniteljevi huligani ne zakamenjaju k'o fukare

Izisla je vijest na 24h ali samo preneseno s h.info
Bekicu ne igra Luka, Spanjolcima zadnje kolo 1.6. zavrsava, a on se svakako prikljucuje drugom dijelu priprema..
Bekicu ne igra Luka, Spanjolcima zadnje kolo 1.6. zavrsava, a on se svakako prikljucuje drugom dijelu priprema..
steta, al' necemo se bunit'starmo94 je napisao/la:Izisla je vijest na 24h ali samo preneseno s h.info
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
" onclick="window.open(this.href);return false;
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dovoljno da igra Kovacic, hebes Modrica sta ce taj mali u buducnosti biti.Lillard je napisao/la:steta, al' necemo se bunit'starmo94 je napisao/la:Izisla je vijest na 24h ali samo preneseno s h.info
Btw., sto ce Zrinjskom suglasnost? Sve i da mu je potrebna, moze odigrati onda nezvanicnu utakmicu i nema sta tko tu dati suglasnost ili ne.
...Život za Široki...
Sta mislis Poredski ga zabije!!!

e to bi bilo nesto novobekicamir je napisao/la:Sta mislis Poredski ga zabije!!!![]()
![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
izgleda da cete igrati evropi ipak... posto ni borac, ni celik a ni olimpik nece dobiti licencu za evropu. vi cete biti najvise plasirani tim sa licencom...
cestitam!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
hahaahhajovanmaksimovic je napisao/la:izgleda da cete igrati evropi ipak... posto ni borac, ni celik a ni olimpik nece dobiti licencu za evropu. vi cete biti najvise plasirani tim sa licencom...cestitam!!!
ned'o Bog
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sto bolan? eto vam prilike da zaradite pare...Lillard je napisao/la:hahaahhajovanmaksimovic je napisao/la:izgleda da cete igrati evropi ipak... posto ni borac, ni celik a ni olimpik nece dobiti licencu za evropu. vi cete biti najvise plasirani tim sa licencom...cestitam!!!
ned'o Bog
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mislim da ce ipak netko od njih dobiti licencu.
Vec smo pricali o ovome:http://****/vijesti/sport/n ... n-u-europu
Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo igra se sutra(subota) sa početkom u 17. sati. Najvatreniji navijači Zrinjskog popularni Ultrasi najavili su za sutra korteo od Kluba navijača do stadiona.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo igra se sutra(subota) sa početkom u 17. sati. Najvatreniji navijači Zrinjskog popularni Ultrasi najavili su za sutra korteo od Kluba navijača do stadiona.
Na popisu igrača U-21 za Crnu Goru i Portugal nalaze se:
Dominik Picak (Lokomotiva), Matej Delač (Inter), Šime Vrsaljko (Dinamo), Mato Miloš (Cibalia), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Cibalia), Igor Bubnjić (Slaven Belupo), Matej Mitrović (Cibalia), Josip Čalušić (Dinamo), Karlo Bručić (Lokomotiva), Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Mario Šitum (Lokomotiva), Antonio Jakoliš (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk), Hrvoje Miličević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Luka Begonja (Zadar), Ante Rebić (Split), Mislav Oršić (Inter), Marko Livaja (Atalanta), Antonini Čulina (Rijeka).
Ajde neka
Dominik Picak (Lokomotiva), Matej Delač (Inter), Šime Vrsaljko (Dinamo), Mato Miloš (Cibalia), Niko Datković (Rijeka), Dario Župarić (Cibalia), Igor Bubnjić (Slaven Belupo), Matej Mitrović (Cibalia), Josip Čalušić (Dinamo), Karlo Bručić (Lokomotiva), Filip Mrzljak (Lokomotiva), Josip Radošević (Napoli), Mario Šitum (Lokomotiva), Antonio Jakoliš (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk), Hrvoje Miličević (Zrinjski), Marcelo Brozović (Dinamo), Luka Begonja (Zadar), Ante Rebić (Split), Mislav Oršić (Inter), Marko Livaja (Atalanta), Antonini Čulina (Rijeka).
Ajde neka
Privremeni trener Abdulah Oruč je u najavi za ovu utakmicu rekao da će pružiti šansu igračima koji su imali manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone, što je idealna prilika da nekolicina igrača dobije veću minutažu te opravda povjerenje.
Pobjeda Zrinjskog ,hat trick Poserski!
Pobjeda Zrinjskog ,hat trick Poserski!
Solidnih 45 minuta, zadnjih par utakmica to bolje izgleda, vidi se da Branko zna sta radi..
Cestitam i Poredskom na prvom golu u PL, ipak je red
Pero zasluzeno dobio nagradu, i danas je bio izvrstan !

Sad u Vrapcice, ima da gori grad, ima da ih razvalimo, ima da im Mile 7 golova uvali i da ih posaljemo u ligu gdje je mjesto onakvoj livadi i klubu !
P.S. Respect i za HZ !

Cestitam i Poredskom na prvom golu u PL, ipak je red
Sad u Vrapcice, ima da gori grad, ima da ih razvalimo, ima da im Mile 7 golova uvali i da ih posaljemo u ligu gdje je mjesto onakvoj livadi i klubu !
P.S. Respect i za HZ !

2001. ste opstali zahvljajući VELEŽU kada je nepravedno ispao Rudar Kakanj...nikada neću oprostiti onima koji su vas spasili ispadanja, ali nema veze, iskihat će te vi to jedan dan, samo polako...a što se tiče tekme, možete samo dobiti koji gol, MILE ne smije, niti će pomoliti svoj nos protiv VELEŽA, ne bi mu bio u koži, a što mrzite velež, to govori o njegovoj veličini, a o vama kao primitivcima s dna kace, a realno ne mogu vas ni ja organski podnijeti, ne volim vas nikako......ovo je samo još jedna od utakmica u nizu, a kakav derbi, to samo sanjajte.....starmo94 je napisao/la:Solidnih 45 minuta, zadnjih par utakmica to bolje izgleda, vidi se da Branko zna sta radi..
Cestitam i Poredskom na prvom golu u PL, ipak je red![]()
P.S. Respect i za HZ !
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 18 maj 2013, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
trebamo se maksimalno nabrijat za iduci vikend a mi ultrasi zivimo za trenutak da mile pehar postigne gol u vrapcicima,jes antitalenat ali sve bih dao da vidim one sa turskim zastava iza gola kako se hvataju za glavu.
Werfley sta ces ti vidit,ne mogu maloljetnici na derbi haha sibe torskuwerly je napisao/la:trebamo se maksimalno nabrijat za iduci vikend a mi ultrasi zivimo za trenutak da mile pehar postigne gol u vrapcicima,jes antitalenat ali sve bih dao da vidim one sa turskim zastava iza gola kako se hvataju za glavu.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.