Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ljubav je ljubav
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako sami sebi ovo finansiraju, bujrum vala. Ako hoce neke pare, nek ih Forto gu.zi. Wait what...
Sreca Bombay prestao citat klix. Inace bi vec napustio zemlju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Kontao sam otići do Ellicott Citya , kakva je tamo situacija ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pitao bih nešto za posao, ali
Bezveze se prijavio prije mjesec i pol na posao u Bingu, ono unapređivač prodaje ili koji već qrac
Zovu me danas, kao ako sam još zainteresiran da dođem u ponedjeljak na intervju. Prvo, ne znam uopšte kakav je to posao, niti šta se tu radi. Drugo, intervju u kafeteriji sa drugim kandidatima i treće čine mi se očajni za radnicima jer sam rekao da ne mogu u ponedjeljak i onda me gotovo molila da dođem u utorak.
Fakat ozbiljno pitam, ne zajebavam se.

Bezveze se prijavio prije mjesec i pol na posao u Bingu, ono unapređivač prodaje ili koji već qrac

Zovu me danas, kao ako sam još zainteresiran da dođem u ponedjeljak na intervju. Prvo, ne znam uopšte kakav je to posao, niti šta se tu radi. Drugo, intervju u kafeteriji sa drugim kandidatima i treće čine mi se očajni za radnicima jer sam rekao da ne mogu u ponedjeljak i onda me gotovo molila da dođem u utorak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uzas brate. Ne bih savjetovao.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 mar 2022, 13:56Kontao sam otići do Ellicott Citya , kakva je tamo situacija ?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Izdrži , proći će .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ništa dok ne pitaš kolika je PlataOtelo je napisao/la: ↑05 mar 2022, 14:06Pitao bih nešto za posao, ali![]()
Bezveze se prijavio prije mjesec i pol na posao u Bingu, ono unapređivač prodaje ili koji već qrac![]()

Sto da ne. Ionako planiraš u Njemačku a svako iskustvo koje poneseš iz Bosne ti može gore dobro doći.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tamam za 30 godina

Ramazan krece ka zimskom periodu, tako da ce dugo vremena trebati da opet dodje do mjeseca juna...
Otidji ako nista zbog iskustva koje ces steci na tom razgovoru. Nemas nista izgubiti...Otelo je napisao/la: ↑05 mar 2022, 14:06Pitao bih nešto za posao, ali![]()
Bezveze se prijavio prije mjesec i pol na posao u Bingu, ono unapređivač prodaje ili koji već qrac![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Otići ću, ali nisam optimistačan. Bez hiljadu maraka ništa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Od najboljeg jarana seka radi u Bingu ali u mesnici. Kaže prezadovoljna uslovima, ne pada joj na pamet da mijenja. Zaradi tu negdje oko hiljadarke.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zavisi i sta ces raditi.
Imas onih poslova, punis police i tako ti bezveze poslovi, plata kolka god da je - dobra je.
A imas i ono kad nosas vrece brasna na sebi, glumis viljuskara

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma rekla je unapređivač prodaje, pa šta god to bilo.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:42Zavisi i sta ces raditi.
Imas onih poslova, punis police i tako ti bezveze poslovi, plata kolka god da je - dobra je.
A imas i ono kad nosas vrece brasna na sebi, glumis viljuskara, tu je mala plata koliko god da ti dadnu
![]()
I onako čekam samo vizu i da idem.
A jebote, zaljubih se maloprije u Konzumu, samo što sam htio da je pitam za ime, pojavi se par ljudi iza mene na kasi. Što sam bože tako proklet, jučer **** sreće, danas opet.
Punis police, 27 dana mjesečno i Plata ti 600 maraka. Šta je tu dobro?kraljttbvb je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:42Zavisi i sta ces raditi.
A imas i ono kad nosas vrece brasna na sebi, glumis viljuskara, tu je mala plata koliko god da ti dadnu
![]()

- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije to neka para, ali kad ti je prvi posao i zivis sa babom i majkom (nemas troskova kirije i ostalog), onda je solidan dzeparac.jasmin10 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:50Punis police, 27 dana mjesečno i Plata ti 600 maraka. Šta je tu dobro?kraljttbvb je napisao/la: ↑05 mar 2022, 15:42Zavisi i sta ces raditi.
![]()
![]()
Plus sto im radnici govore da su im dizali platu u zadnje vrijeme.
Bolje mu je i to, pa da sutra moze i kod Svabe reci da je nesto radio u BiH, nego da mu jedini staz bude tipkanje po ss.ba forumu

- AshburtonG
- Kontakt:
@Otelo
Vrlo vjerovatno bi te stavili u multimedija odjel ili tako nesto, gdje fakat ta pozicija i ima nekog benefita, jer trebas ljude upoznat s proizvodima te "natjerat" da kupe. Normalno, pod uslovom da ti je to pozicija u nekom marketu. Ti najbolje znas za sta si se prijavio.
Vrlo vjerovatno bi te stavili u multimedija odjel ili tako nesto, gdje fakat ta pozicija i ima nekog benefita, jer trebas ljude upoznat s proizvodima te "natjerat" da kupe. Normalno, pod uslovom da ti je to pozicija u nekom marketu. Ti najbolje znas za sta si se prijavio.
sad treba **** gazde ko nikad,znam tri firme u mom mjestu koje su izdale oglas a nije se prijavilo ni 30 ljudi zajedno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
@kralj kod Švabe sam riješio sve, bio na probi, potpisao ugovor. Sad se tu samo kontam da li da upišem Ausbuildung u istoj firmi (tek u septembru) ili da idem na radnu vizu. Zbog toga mi se ni ne radi nigdje, jer gdje god da krenem za par mjeseci, možda i manje ću morati ići.
@ashb
@ashb
Opis posla:
Obilazak prodajnih objekata kupaca po utvrđenom planu posjeta
Izlaganje i pozicioniranje robe u prodajnim objektima u skladu sa zadanim standardima
Praćenje rokova ispravnosti robe
Sta cekaju ovi nasi d*bili sa ukidanjem akciza? Od kako je krenula rasti cijena oni pricaju o tome, ali nikada nista konkretno da se uradi.
Doduse, da smo iole normalna drzava vjerovatno bi imali rezerve nafte kojim bi nivelisali cijenu, ali posto nemamo.. Neka nam je bog u pomoci kad krene sjetva sa ovim cijenama goriva i djubriva.
Doduse, da smo iole normalna drzava vjerovatno bi imali rezerve nafte kojim bi nivelisali cijenu, ali posto nemamo.. Neka nam je bog u pomoci kad krene sjetva sa ovim cijenama goriva i djubriva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.