Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Prelijepa akcija sad
Samo nam je defanzivni skok pravo los
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Crnogorci igraju ljepsu kosarku nego mi.
Tko je ona sedmica? 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Upravo to. Evo ja se skoro svaku akciju iznerviram a onda skontam pa djeca su to, to su normalne stvari.TaRgEt_ je napisao/la:Ako vi ocekujete od djece od 16 godina da igraju akcije i budu disciplinovani onda nemojte pratiti ovaj sport.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Imamo fast break 3 na 2 i Musa solira...
Musa usra i sefa i stanicu soliranjem
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Mirković i Sikiraš ko da su braća 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Mi igramo na silu pa ako prođe prođe, prolazi nam no nervira me Musa kada krene sam Sikiraš mu stoji 5 sekundi sam i tek mu onda doda i Njegoš zabi trojku, ali eto, djeca su ne može čovjek očekivati neki maksimalno ozbiljan pristup, i mi smo ovako igrali u srednjoj 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Odbrana skok i slobodna bacanja su nm uzas , 40 koseva od repke koja nije dala vise od 62 kosa nikom
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma to je ono 'sta ce nam akcija, Musa i Sikiras su vanserijski igrači, samo njima dodajemo i oni daju koševe i to je to'. Nije loše zasad, ali definitivno možemo bolje. Al samo nek mi pobjedimo, pa makar sa +1 i lošom igrom.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sikiras toliko vise moze dat ovoj ekipi, kad se iskoristi pravo.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Ovog Slavkovica patoosirati i dobijen meč
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na silu bez akcije se utakmica ne može dobiti. Crnogorci su tanki, ali mi svojim glupostima, slobodno da kazem ih vraćamo u utakmicu. Ovo je i četvrto poluvrijeme bez odbrane i šuta, jako zabrinjavajuće. Stigao nas je umor sa turnira koji je bio višak u pripremama, nebitna Olimpijada mladih će nas koštati kondicije na kraju. Sa ovakvom igraom egal, a u egalu se gube utakmice.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ovo sto Musa igra, ovo zabijanje u reket ne prolazi nigdje...pogotovo u seniorskoj kosarci...opet ponavljam ovako nece daleko
Zasto Sikiras puca ovoliko trica kad su mu prosjeci oko 20% ? Igraj covjece pod kosem, ne mogu ti dole nista. Musa se preserava sa soliranjem al se po samom vodjenju lopte vidi kakva je klasa, samo daj Boze da taj sut dovede na potrebnu razinu ...
Pogledajte prvi komentar
Turska, Litvanija, Finska ce biti opasni protivnici dalje...pogotovo sto smo mi ocito izgubili snagu zbog one olimpijade
Takooooooooooooo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.