Kad je bilo ono tad se nije trpilo, a sad se kao trpi..Phill Jackson je napisao/la:da i ja nesto stavim![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad je bilo ono tad se nije trpilo, a sad se kao trpi..Phill Jackson je napisao/la:da i ja nesto stavim![]()
[youtube][/youtube]
Da nebi tamo spamali,izvini Devile na drugu stranu sto se ti zaebajes al' nemas pravo da moj klub zoves konjem.Ako ces ga tako zvati promjeni molim te avatar.Iako ne gotivim Zvezdu nikad ne bih rekao za klub da je konjDevil je napisao/la:He hvalim ja,mislim jeste konj ali ga ne hvalim.Marseille84 je napisao/la:Svako svog konja fali xD![]()
![]()
jooj, znam ovog emira sto je snimaoOTNYS_YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Devil je napisao/la:Necu vise Blekica mi.
hairlija se naljutio devile----pa ti sad vidi....Megamon je napisao/la:Devil je napisao/la:Necu vise Blekica mi.
Ma vjeruj mi sad iskreno me boli briga,kad se pos.eres onda ne lizi
Bravo neandertalce,jos kad bi probao to napisati bez tacaka.Znaci ogranicen si da ne mozes napisati da mi je klub gov.noWolverine je napisao/la:sarajevo go.vno, blekic cigan. simple as that
Sta ja rekoh,ovaj mali zna kada treba navratiti,taman da trazim ban.Samo F.K.S !! je napisao/la:Cigane sta me to prozivas ? Jel mi to slucajno klub diras ? Blekica mi nemoj da se to ponavlja bice belaja otice ti zvezda u stecaj
i to s dvi nogeT-MAC je napisao/la:Wolverine klizeci i to direktno u kost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.