"Ajzeaaaa" ?Cocaine je napisao/la:Vidi ovog bukvalca brnjoze kunde![]()
EDIT Evo nam se ajzea tivra![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ajzea je forumaš godine !
Uprati maloprije da je najnoviji korisnik. Imas brato fanove po forumuPsajdak je napisao/la:"Ajzeaaaa" ?Cocaine je napisao/la:Vidi ovog bukvalca brnjoze kunde![]()
EDIT Evo nam se ajzea tivra![]()
![]()
Vidi se da sam sasvim zasluženo forumaš godine moj bratoCocaine je napisao/la: Uprati maloprije da je najnoviji korisnik. Imas brato fanove po forumu
Zasluzeno.Psajdak je napisao/la:Vidi se da sam sasvim zasluženo forumaš godine moj bratoCocaine je napisao/la: Uprati maloprije da je najnoviji korisnik. Imas brato fanove po forumu
A ko je kanta? Po meni Krleža prvi prošao kroz cilj sa onim psovanjima majka i onom planinskom nesto kao spavao na kašikarama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hilmo forumas godine a Pile87 i solinas kanteCocaine je napisao/la:Zasluzeno.Psajdak je napisao/la:Vidi se da sam sasvim zasluženo forumaš godine moj bratoCocaine je napisao/la: Uprati maloprije da je najnoviji korisnik. Imas brato fanove po forumu
A ko je kanta? Po meni Krleža prvi prošao kroz cilj sa onim psovanjima majka i onom planinskom nesto kao spavao na kašikarama![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni je zaželio nekakve kašikare u čaršafu, i ti si fasovao jednu morbidnu, ali ni izbliza dobru kao što je ova mojaCocaine je napisao/la:Zasluzeno.Psajdak je napisao/la:Vidi se da sam sasvim zasluženo forumaš godine moj bratoCocaine je napisao/la: Uprati maloprije da je najnoviji korisnik. Imas brato fanove po forumu
A ko je kanta? Po meni Krleža prvi prošao kroz cilj sa onim psovanjima majka i onom planinskom nesto kao spavao na kašikarama![]()
![]()
-
narodniheroj
- Kontakt:
I to sve nakon sto mu je Heller zenu spomenuo 
Nije bola ovo je bilo na kanti godine. Čuj kašikarama se pokrivaonarodniheroj je napisao/la:I to sve nakon sto mu je Heller zenu spomenuo
Zmijom se opas'o
Bjesan more lok'o
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ko ce mu znati , ko kad je Hlupo po raznim temama 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Imal sta novo? 
Smijel ko battle ? 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- storm_raider
- Kontakt:
Nastaje, u sijenu kao sto si i ti. Tisina tamo, ne treba ovom gradu jos papanluka.Pantelija je napisao/la:NDH club tise malo dok gospodski klub nastaje.storm_raider je napisao/la:A pazi, najteze je prihvatiti surovu istinu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kojoj crnoj sjeni, jedina sjemena vam je ona od kula što vam je XLXMCVC postavio 
Pa bolan od 46 do 2001 samo ste 10/godina imali trofeja kao mi
Ostalih 50/godina smo bili trofejniji, popularniji, veći klub od vas čestih drugoligaša i učesnika NDH lige
Zadnjih par godina se digli kao da ste 100/godina ispred a u stvari mali bum i pipa.. Još VI 4,2 miliona kasnije za klubom koji je stvoren da bi čaršija imala za koga navijati, a danas hvala bogu i veliki dio države :*
Ostalih 50/godina smo bili trofejniji, popularniji, veći klub od vas čestih drugoligaša i učesnika NDH lige
Zadnjih par godina se digli kao da ste 100/godina ispred a u stvari mali bum i pipa.. Još VI 4,2 miliona kasnije za klubom koji je stvoren da bi čaršija imala za koga navijati, a danas hvala bogu i veliki dio države :*
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo ti legendo, rado će ti ljudi pomoći i vjerujem da ćeš uz njihovu pomoć i riješiti svoj problem.. Zatraži im da prvo istjeraju svo zlo, koje si unio u sebe kako jutros, tako i prethodnih dana.
http://www.zdravljezasve.ba/ustanova?id=155
PS
"To su gluposti !"
http://www.zdravljezasve.ba/ustanova?id=155
PS
"To su gluposti !"
Opet se navijaci Vase Miskina Crnog uzjogunili 
Sta je s Babovicem insajderu ?Evander je napisao/la:Opet se navijaci Vase Miskina Crnog uzjogunili
Jako blizu potpisacikazubo je napisao/la:Sta je s Babovicem insajderu ?Evander je napisao/la:Opet se navijaci Vase Miskina Crnog uzjogunili
Nego, sta je sa Ibricicem i kanibalom?
- storm_raider
- Kontakt:
Ne sinak sjena, vec sijeno. O tome ti ja pricam.Pantelija je napisao/la:Kojoj crnoj sjeni, jedina sjemena vam je ona od kula što vam je XLXMCVC postavio
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kanibal potpisao za FK Boko Haram, Ibričić nije prošao ljekarski, nikom nije jasno zašto nije prošaoEvander je napisao/la:Jako blizu potpisacikazubo je napisao/la:Sta je s Babovicem insajderu ?Evander je napisao/la:Opet se navijaci Vase Miskina Crnog uzjogunili
Nego, sta je sa Ibricicem i kanibalom?
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 04 jan 2016, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
I ja sam provalio da nije skontao da mu pises o sijenustorm_raider je napisao/la:Ne sinak sjena, vec sijeno. O tome ti ja pricam.Pantelija je napisao/la:Kojoj crnoj sjeni, jedina sjemena vam je ona od kula što vam je XLXMCVC postavio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.