Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Daj ba schilb jbt 7 u prvoj, a u drugoj nije pogledao na kos, bit se je nudio nit ista
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Newcastle 1arelinho je napisao/la:Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?![]()
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
To imam na glavnom tiketu.KingJamesMVP je napisao/la:Newcastle 1arelinho je napisao/la:Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?![]()
Imal koji razlog za ovu dvojicu preko, da prepišemarelinho je napisao/la:Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?![]()

100% sportski i krajnje opušten potpis.
Ma druže ovaj prvi igra preko 30 minuta, a doveli mu zamjenu kako bi odmarao. On spada u top 5 šutera u Euroligi. Ovaj drugi igra u strašnoj formi. Posljednja četiri meča je na prosjeku od 20 poena, a večeras mu granica 9,5. Očekuje se dosta poena sa obje strane.eedo je napisao/la:Imal koji razlog za ovu dvojicu preko, da prepišemarelinho je napisao/la:Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Ma partizan je dvica ko kuca
- KingJamesMVP
- Kontakt:
da ti nisi Wilbekina zamijenio s Clyburnomarelinho je napisao/la:Ma druže ovaj prvi igra preko 30 minuta, a doveli mu zamjenu kako bi odmarao. On spada u top 5 šutera u Euroligi. Ovaj drugi igra u strašnoj formi. Posljednja četiri meča je na prosjeku od 20 poena, a večeras mu granica 9,5. Očekuje se dosta poena sa obje strane.eedo je napisao/la:Imal koji razlog za ovu dvojicu preko, da prepišemarelinho je napisao/la:Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?![]()
LeBron James
Naravno da nisam. Posljednje dvije tekme Wilbekin u EL dao 22p i 23p. U ligi isto fantastično odigrao i dao po 18p i 23p. Svaku tekmu uzme od 12 do 15 šuteva, a tako će biti i večeras. Nadam se da će biti precizan.KingJamesMVP je napisao/la:
da ti nisi Wilbekina zamijenio s Clyburnom
Uzet ću iharelinho je napisao/la:Ma druže ovaj prvi igra preko 30 minuta, a doveli mu zamjenu kako bi odmarao. On spada u top 5 šutera u Euroligi. Ovaj drugi igra u strašnoj formi. Posljednja četiri meča je na prosjeku od 20 poena, a večeras mu granica 9,5. Očekuje se dosta poena sa obje strane.eedo je napisao/la:Imal koji razlog za ovu dvojicu preko, da prepišemarelinho je napisao/la:Šta sada kombinovati sa ovom dvojicom Rice i Wilbekin? Nešto od fudbala ili sa ove tekme Cibona - Partizan?![]()

Evo ga na kraju ovo odigra.
Objasnio sam ovu dvojicu. Everton je zicer večeras x2 jer je Hull raspad od ekipe. Munchen je po meni kec jer su veoma dobra ekipa, a glavni sponzor im je RB. Prvi su na tabeli i dobro igraju dok su kosti u katastrofalnom stanju. Nisam keca odigrao da se osiguram. Partizan uzeo dvicu jer je raskol u Cibonu zbog puštanja glavnog igrača za male pare i odlazak glavnog čovjeka u administraciji. Prošlo kolo ih Mornar potopio u Baru.
IDEMOOO

- Evolution87
- Kontakt:
Hajde schilb klosarcino

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ado899 je napisao/la:

Imam jos jedan listic maloprije uplatio po tri para isto jedan vodi vec 9 razlike 

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Brighton odgođen i ne igra se večeras. Ogromna magla i nema šanse da se igra jer se baš ništa ne vidi. 

Wannamaker (13.5)+
Anderson(10.5)-
Anderson(10.5)-
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako da mi se poseru u cejf, a tekma nije ni pocelaarelinho je napisao/la:Brighton odgođen i ne igra se večeras. Ogromna magla i nema šanse da se igra jer se baš ništa ne vidi.

Njukastl odma daje doznanja da s njima nema zajebancije 

Baskija-Tunis pm3 uhvacen nakon 19 minuta je vec 2-1 ,2.34 kvota
Neki dan Tunis igrao sa Katalonijom na ovoj "turneji" tad nisam smio da stavim golove iako mi je mirisalo naravno zavrseno 3-3 isto nesto jaca je kvota bila na golove.
Hajde jos Everton da ovaj poklon dobije na znacaju

Neki dan Tunis igrao sa Katalonijom na ovoj "turneji" tad nisam smio da stavim golove iako mi je mirisalo naravno zavrseno 3-3 isto nesto jaca je kvota bila na golove.
Hajde jos Everton da ovaj poklon dobije na znacaju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.