FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I ti ultras malo zglajzo. U redu je imati različita mišljenja, ali i ti znaš provalit. Čovjek haman ima više gostovanja nego mi svi zajedno domaćih u nogama, a eto on nije navijač Slobode. Opet ona priča "moj je veći od tvog".
Nego, što ne odgovori neki dan, kakve su vijesti bile, čime si se ti vodio pa si paljbu osuo što nismo dobili licencu po starom predsjedniku, u čemu je on bio kriv odmah po tebi? A sad ništa više nema odjednom na tu temu?
I šta ćemo sa tužbom protiv saveza?
Nego, što ne odgovori neki dan, kakve su vijesti bile, čime si se ti vodio pa si paljbu osuo što nismo dobili licencu po starom predsjedniku, u čemu je on bio kriv odmah po tebi? A sad ništa više nema odjednom na tu temu?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa sa neisplacenim sporazumima dok je bio predsjednik Slobode.wobly92 je napisao/la:I ti ultras malo zglajzo. U redu je imati različita mišljenja, ali i ti znaš provalit. Čovjek haman ima više gostovanja nego mi svi zajedno domaćih u nogama, a eto on nije navijač Slobode. Opet ona priča "moj je veći od tvog".
Pazi meni je zao u jednu ruku tih igraca, njima je to obecano i oni su se tu nasli izmedju. Taj sporazum ocigledno nije validan osim kao interni i trebali su se bolje ograditi, jer eto iole bolji pravnik odlaskom Azmira im to moze pobiti. Sad sta ce biti na civilnom sudu ko zna, ali sigurno nece dobiti cijele iznose, jer ovaj je otisao samovoljno, ovaj otisao sa drugim klubom itd itd.
oko tuzbe savezu, po meni bezveze, posebno jer mi vec imamo dobijenu tuzbu protiv saveza. kada su Salihu dzaba uzeli licencu, dokazano na sudu. Samo treba aktivirati tu tuzbu, ako je jos ziva. ko zna sta je sad sa njom. Bost se sa rogatim nema smisla , slazemo se, ali postavlja se pitanje sta mi gubimo ako metnemo savezu tuzbu. I ovako nas jebu kako stignu, i opet bi nakon tuzbe. Stvarno je tesko odluciti tu sta je pametnije.
a sto se tice mjerenja ciji je veci, ma nije to nego izgubi covjek vise zivce, pa vidis da su dobri potezi, da smo ovo godinama cekali od Slobode, i onda ismijavas jer nije uradio neko tvoj. macak lp da osvoji jbt nebi valjao

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
http://radiokameleon.ba/2017/05/fk-slob ... bih-video/
"Mladi advokatski saradnik, stručnjak u oblasti prava,član Komisije za statutarna prava i propise Gradskog vijeća Tuzla."
Haman su oni gledali kalendar od prošle godine.Ovaj saradnik kaže "sezona 2016/17";obrati pažnju, minuta -8:28- sekunda, zatim ,minuta-11: 02-sekundi.
PA ON NE ZNA NI ZA KOJU MI SEZONU TRAŽIMO LICENCE.LICENCE SE TRAŽE ZA SEZONU 2017/18.
"Mladi advokatski saradnik, stručnjak u oblasti prava,član Komisije za statutarna prava i propise Gradskog vijeća Tuzla."
Haman su oni gledali kalendar od prošle godine.Ovaj saradnik kaže "sezona 2016/17";obrati pažnju, minuta -8:28- sekunda, zatim ,minuta-11: 02-sekundi.
PA ON NE ZNA NI ZA KOJU MI SEZONU TRAŽIMO LICENCE.LICENCE SE TRAŽE ZA SEZONU 2017/18.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2017, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Samo sto Sabovic nije najavljivao grupne faze Europe, pojacanja liga petice i te stvariultrasstyle_tz je napisao/la: Drugovi moji pricajte vi sta hocete ali nista to nije bolje bilo nego prije. Ni Salih Sabovic nije tuzio za svoje pozajmice, a izborio je evropu i finale kupa, i on je placao igrace donekle, ni on nije placao nista drzavi. Isti kur.ac i sad.

Lijepo predsjednik rece, nismo mi pravili dugove ali svjesni smo da ih moramo rjesiti, tako i jest **** ga, realno Azmir je kmecao i previse oko dugova dok je bio na celu kluba, a ovi manje kmece a takodjer rjesavaju. Jest im dosta pomogao ovaj zakon o reprogramu. Sto se te Azmirove filozofije tice bilo mi je uredu sto trazi da on ne placa dugove, ali mogao je uloziti novac u druge stvari, marketing recimo, omladinski pogon, ima stotine drugih stvari koje je mogao raditi da unaprijedi klub, a on samo tjerao prvi tim a i to je licilo bez ikakvog sistema i dugorocnog plana a cim je tako ne moze dobro zavrsiti a raspadanje ekipe je pocelo vec pocetkom ove sezone.
Izjavi Mujkanovic da ocekuje da cemo za godinu dana rijesiti sve dugove, s obzirom da se dosta dosada uradilo ima osnove ta izjava, tek kad prodje ta godina dana i kad ne budemo brinuli o suspenzijama, licencama i gasenju kluba mozemo pricati o ozbiljnijoj borbi za Europi i titulama. Ovo misljenje sam imao i dok je Azmir bio tu. Mogli bi za godinu dana liciti na ozbiljan klub, dakle bez dugova, sa popratnim stvarima koje ima svaki normalan klub osim nas poput PR-a, nekog normalnog marketinga, pravnika, sa clanskim, sezonskim, polusezonskim i dr. sitnice koje su vecini izgleda nebitne.
Nad tobom sunce najljepše sja
kako ultra, pinoglavi i Chini samaraju nejac :cool:
Zar je moguce da ovdje sve jedno te isti pojedinci pljuju sve sto se pojavi u Slobodi, ovo bi trebao biti jos jedan potez za pohvalu jer konacno se neko bori za Slobodu a to smo svi trazili
Ovo sa advokatom (Dinu znam licno, ne toliko prisno, ali ipak ga znam i znam da momku nije 'stranka platila ispite', a za izrugavanje njegovom izgledu zaista nemam komentara) je odlicna stvar i stvarno ih treba pohvaliti. Tu sva prica prestaje na temu advokata, jer sve ostalo sto se kaze na tu temu je suvisno.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
sve sto se ne zove Asmir HusicSARS je napisao/la:Zar je moguce da ovdje sve jedno te isti pojedinci pljuju sve sto se pojavi u Slobodi, ovo bi trebao biti jos jedan potez za pohvalu jer konacno se neko bori za Slobodu a to smo svi trazili
Bukvalno sam isto pitanje htio napisati, jel' zna momka licno ili ga na slijepo popljuva, a posto ga izgleda ne zna treba ovog sto ga je popljuvao sramota da bude ako imalo srama i stida ima u sebi.Rimes87 je napisao/la:Ovo sa advokatom (Dinu znam licno, ne toliko prisno, ali ipak ga znam i znam da momku nije 'stranka platila ispite', a za izrugavanje njegovom izgledu zaista nemam komentara) je odlicna stvar i stvarno ih treba pohvaliti. Tu sva prica prestaje na temu advokata, jer sve ostalo sto se kaze na tu temu je suvisno.
Nad tobom sunce najljepše sja
http://radiokameleon.ba/2017/05/fk-slob ... bih-video/Chinaglia je napisao/la:Senco je citavo vrijeme govorio da se igracima ne duguje nista, to sada potvrdjuje i ovaj advokat, govoreci da oni nemaju nista cime bi to dokazali, tj sporazumima mogu dupe obrisat, te su pokrenute i tuzbe protiv tih igraca
no ono sto me sada najvise zanima, jeste dal je Asmir namjerno pravio te sporazume, znajuci da oni kurcu ne vrijede, te na taj nacin levatio fudbalere, ono, obeca im 50.000 satro sa potpisom i pecatom na sporazumu, a dobiju kurcinu
Oni potražuju svoje Plate a prema potpisanim Ugovorima.Oni su predali stvar de facto na Arbitražu N/FSBIH.
Potpuno obmanjuju javnost ova dvojica, što stvar usmjeravaju na građanski Sud.("Da igrači idu prvo na Sud,pa ako dobiju presudu to predaju Savezu na Izvršenje.")
N/F SBIH IMA SVOJE PRAVILNIKE (USKLAĐENE SA UEFA I FIFA), AUTONOMAN JE U ODLUČIVANJU. OVDJE IGRAČI I OSTALI OSPORAVAJU LICENCU SLOBODI A NE TRAŽE APRIORI NOVAC.MEĐUTIM ,SLOBODA AKO HOĆE LICENCU MORA PLATITI LJUDIMA NOVAC,PA SE ONDA ONA MOŽE OBRATITI SUDU.
LJUDI SU NAŠLI PRAVI TRENUTAK DA NAPLATE SVOJA POTRAŽIVANJA BEZ SUĐENJA PO GRAĐANSKIM SUDOVIMA.
TO PRIZNAJE I MLADI ADVOKATSKI ZASTUPNIK SLOBODE (13:00 minuta) .BRINU ME SAMO NJEGOVE RIJEČI "PA AKO BUDEMO ODBIJENI U POSTUPKU I NA DRUGOSTEPENOJ KOMISIJI ,ONDA ĆEMO PLATITI".DAJ BOŽE DA TO MOŽE TAKO.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2017, 22:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
kaze Senco da se uskoro biti skupstina na kojoj ce objasnit sta je UO napravio od trenutnka kako su dosli, pa do tog dana, biti ce izvjestaji itd, te da ce reci sta ce sve uradit u buducnosti, sta planiraju itd
da je vjecni omladinac, bivsi predsjednik skupstine naseg FK, danas federalni ministar bio u pitanju ne bi se tako pljuvalo. Isto kao sto se ne pljuje ni cinjenica da su Heco, Niksic i ini federalni ministri i premijeri pomagali svoje klubove ali nas omladinac je tu da dadne verbalnu i moralnu podrsku.Rimes87 je napisao/la:Ovo sa advokatom (Dinu znam licno, ne toliko prisno, ali ipak ga znam i znam da momku nije 'stranka platila ispite', a za izrugavanje njegovom izgledu zaista nemam komentara) je odlicna stvar i stvarno ih treba pohvaliti. Tu sva prica prestaje na temu advokata, jer sve ostalo sto se kaze na tu temu je suvisno.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 12 maj 2017, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
& $ ?
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa sa neisplacenim sporazumima dok je bio predsjednik Slobode.wobly92 je napisao/la:I ti ultras malo zglajzo. U redu je imati različita mišljenja, ali i ti znaš provalit. Čovjek haman ima više gostovanja nego mi svi zajedno domaćih u nogama, a eto on nije navijač Slobode. Opet ona priča "moj je veći od tvog".
Pazi meni je zao u jednu ruku tih igraca, njima je to obecano i oni su se tu nasli izmedju. Taj sporazum ocigledno nije validan osim kao interni i trebali su se bolje ograditi, jer eto iole bolji pravnik odlaskom Azmira im to moze pobiti. Sad sta ce biti na civilnom sudu ko zna, ali sigurno nece dobiti cijele iznose, jer ovaj je otisao samovoljno, ovaj otisao sa drugim klubom itd itd.
oko tuzbe savezu, po meni bezveze, posebno jer mi vec imamo dobijenu tuzbu protiv saveza. kada su Salihu dzaba uzeli licencu, dokazano na sudu. Samo treba aktivirati tu tuzbu, ako je jos ziva. ko zna sta je sad sa njom. Bost se sa rogatim nema smisla , slazemo se, ali postavlja se pitanje sta mi gubimo ako metnemo savezu tuzbu. I ovako nas jebu kako stignu, i opet bi nakon tuzbe. Stvarno je tesko odluciti tu sta je pametnije.
a sto se tice mjerenja ciji je veci, ma nije to nego izgubi covjek vise zivce, pa vidis da su dobri potezi, da smo ovo godinama cekali od Slobode, i onda ismijavas jer nije uradio neko tvoj. macak lp da osvoji jbt nebi valjao
. .a pazi samo jedno. Da nije bilo tog frajera, mi bi se ugasili. Ne bi postojali i ne bi uopce pricali i pisali o nekakvoj licenci, Evropi i piicki materini. Sa sjetom bi pisali i pricali da je grad nekad uopce imao klub. Niko nije htio preuzeti klub koja je toliko zaglibila da nema dna i mnogi su se pomirili sa tom cinjenicom da klub dise na skrge i da mu ponestaje zraka. A to vezano za sporazume, daj sta je trebao uraditi (daj tvoj prijedlog). Napravio je sporazume sa igracima da ostvari rezultate i dogodilo mu se to sto se dogodilo. Otjerali ste ga. Sa tim istim igracima donio je lovu od Evrope koju je velikodusno uzeo Senco a igrace po tebi treba da placa Azmir jer et on je napravio sporazume. Doveo je Krpica za koliko love , a koliko je Senco iskesiro za njega. . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pricate o nebitnim stvarima, zasto ne popljujete ovo sto je klub zakasnio da potpise reprogram i zamajavao nas pola godine oko neke "Evrope".
Ali ste znali popljuvati Vugdalica koji je jedini u historiji koji je za Slobodu odmah izganjao i licencu za PL i licencu za Evropu ako se ne varam na prvostepenoj i tako klubu zagarantovao 400 hiljada KM. Jedini koji je na pravi nacin uradio nesto da klub profitira novcano.
Ali ste znali popljuvati Vugdalica koji je jedini u historiji koji je za Slobodu odmah izganjao i licencu za PL i licencu za Evropu ako se ne varam na prvostepenoj i tako klubu zagarantovao 400 hiljada KM. Jedini koji je na pravi nacin uradio nesto da klub profitira novcano.
[quote="ultrasstyle_tz"]
" posebno jer mi vec imamo dobijenu tuzbu protiv saveza. kada su Salihu dzaba uzeli licencu, dokazano na sudu. Samo treba aktivirati tu tuzbu, ako je jos ziva. ko zna sta je sad sa njom. Bost se sa rogatim nema smisla , slazemo se, ali postavlja se pitanje sta mi gubimo ako metnemo savezu tuzbu. I ovako nas jebu kako stignu, i opet bi nakon tuzbe. Stvarno je tesko odluciti tu sta je pametnije"
TA TUŽBA JE DOBIVENA NAKON NEKOLIKO GODINA, ALI LICENCA ZA IGRANJE KUPA UEFA NIJE NIKADA.
" posebno jer mi vec imamo dobijenu tuzbu protiv saveza. kada su Salihu dzaba uzeli licencu, dokazano na sudu. Samo treba aktivirati tu tuzbu, ako je jos ziva. ko zna sta je sad sa njom. Bost se sa rogatim nema smisla , slazemo se, ali postavlja se pitanje sta mi gubimo ako metnemo savezu tuzbu. I ovako nas jebu kako stignu, i opet bi nakon tuzbe. Stvarno je tesko odluciti tu sta je pametnije"
TA TUŽBA JE DOBIVENA NAKON NEKOLIKO GODINA, ALI LICENCA ZA IGRANJE KUPA UEFA NIJE NIKADA.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E fakat....zakasnili i otvoreno licitirali sa evropomtuzlak1987 je napisao/la:Pricate o nebitnim stvarima, zasto ne popljujete ovo sto je klub zakasnio da potpise reprogram i zamajavao nas pola godine oko neke "Evrope".

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Svidja mi se kako prica Kikanovic,valjda bude sta od ovoga,ali ovo mi se oko"tuzb" prema NS ne svidja nimalo,zacas mozemo popusit i da nas unakaze ta narednih 5 godina.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Suplja! Ceka se razlaz. Vidjecete.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo mi sve liči na ono kad žena naore kod muža i on krene da joj da degenek.Probisvjet je napisao/la:Suplja! Ceka se razlaz. Vidjecete.
Eh tada ona izlazi na ulicu i pomaže "komšije drage "ubi me", pomozite ako Boga znate"
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.