FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Gledam ove fotografije sa stadiona, čisti se po malo...
Nadati se da će se teren do srijede bar malo osušiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: FK Sarajevo
Iskreno, brine me malo kakav ce teren bit, posle ovog cišcenja snijega.hilmo je napisao/la:Gledam ove fotografije sa stadiona, čisti se po malo...
Bojim se da se ne stvori blato, ali vidjet cemo za koji dan.
Das Ist Walter
Re: FK Sarajevo
Ne može biti gore nego u Gradačcu.
Žao mi je što nećemo vidjeti lijepu igru, nego će pobjednik biti onaj koji će se bolje snaći na takvom terenu.
Ali kvalitet je kvalitet
Žao mi je što nećemo vidjeti lijepu igru, nego će pobjednik biti onaj koji će se bolje snaći na takvom terenu.
Ali kvalitet je kvalitet

Kao prvo , oni hadalji su tamo namjerno trenirali na tom terenu (ili nemaju gdje drugo) pa je bio njiva nevidjena gdje lom noge dodje kao normalna stvar. Kao drugo , na Kosevu niko nije izasao na teren ima 20 dana....jeste mokar i postace tezak poslije prvih 20 min , ali nikada ne moze biti u onakvom stanju ko onaj u Gradaccu
Imal gdje friskih slika Koseva. Btw onakvo zivo blato iz Gradačca tesko da see moze ponovit a i na njemu smo pobjedii 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Znači Pašiću nakon što si se uliva sad je sve uredu i nema ni sudova ni nikakvih bombastičnih istupa u medijima i sada ti niko nije kriv ni za šta. Dobro i ako spadaš u grupu one mrske mahale sada si nas uslovio da bi mogli graditi, ali brzo ćeš se ti vratiti na staru tačku, sada smo morali pregristi jezik.
Gledam sada ove slike s treninga ove trenerke u kojim se trenira su mnogo ljepše od prošlih.
Gledam sada ove slike s treninga ove trenerke u kojim se trenira su mnogo ljepše od prošlih.
SRETAN BROJ - 1725
evo da zakuham opet malo
http://www.vecernji.hr/nogomet/42-kluba ... ala-993676" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da administraciji ne smeta ova stranica ipak vam nisu oni konkurencija

http://www.vecernji.hr/nogomet/42-kluba ... ala-993676" onclick="window.open(this.href);return false;

Pyro is not a crime !
kako sam shvatio, ovi sto ispadnu iz evrope bi igrali u terminima kada igraju LP i EL, sto bi znacilo jako puno klubovima jer bi fakticki igrali kao sto igraju i ostali klubovi u evropiTHEC je napisao/la:evo da zakuham opet malo![]()
Nije losa iddeja a prvenstva bi se najnormalnije igrala
istina ideja nije losa nimalo jos pogotovo ako bi uefa odobrila prvaku mjesto u LP a finalisti play off LP, samo koliko bismo realno mi mogli tu nesto napraviti, mada to i nije toliko bitno kad malo skontam jer bismo dobili od posjete dobru lovu, pa i tv prava jer sam siguran da bi to bilo interesantno mnogim tv kucama i sponzorima, sve u svemu mislim da bi iz naseg kluba prihvatili ovako nesto, a kojih 13 liga bi bilo zastupljeno e to ostaje jedino da se vidiBenko je napisao/la:kako sam shvatio, ovi sto ispadnu iz evrope bi igrali u terminima kada igraju LP i EL, sto bi znacilo jako puno klubovima jer bi fakticki igrali kao sto igraju i ostali klubovi u evropiTHEC je napisao/la:evo da zakuham opet malo![]()
Nije losa iddeja a prvenstva bi se najnormalnije igrala
Pyro is not a crime !
pa dobro, konkurenti bi nam bili dinam, rijeka, partizan i maribor
uz jos koje pojacanje krvili bi se mi sa njima, vjeruj mi

Ovo je bas super idejaa.. mozda jedini problem bi bio da bi utakmice najkasnije mogle poceti u 18:30.. Jer UEFA zabranjuje da Prve lige igraju u istom terminu kad se i igra LP.. Mislim da sam to negdje procitaoo.. Opet mislim da je to zbog tv prava.. da je gledanost fokusirana samo na LP..
Meni se svidja ideja, i bilo bi bas pozitivno da se ozivi, sto bi se reklo...
Taman, za 3 godine cemo porasti, pa ko zna.. mozda i prezimimo Evropu

Meni se svidja ideja, i bilo bi bas pozitivno da se ozivi, sto bi se reklo...
Taman, za 3 godine cemo porasti, pa ko zna.. mozda i prezimimo Evropu

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Prijedloga za model odigravanja reg. lige ima vise. Ovo je samo jedan u nizu, a svaki od njih
je ostavio nac. takmicenja onakva kakva jesu. Zavrsni koncept formiranja lige ce dati UEFA, kao
i dalje ucesce u euro takmicenjima pobjednka,finaliste itd.
Po mom skromnom misljenju ovo ne bi oslabilo nasu ligu, vec naprotiv podiglo bi kvalitet igre
kao i gledanost. Sa druge strane da ne govorimo sta bi to znacilo za nas klub konkretno, pa naravno
i za ostale.
je ostavio nac. takmicenja onakva kakva jesu. Zavrsni koncept formiranja lige ce dati UEFA, kao
Po mom skromnom misljenju ovo ne bi oslabilo nasu ligu, vec naprotiv podiglo bi kvalitet igre
kao i gledanost. Sa druge strane da ne govorimo sta bi to znacilo za nas klub konkretno, pa naravno
i za ostale.
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 08 mar 2015, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Procita sad ovo i sviđa mi se ova ideja. Ma da imaš masu ovakvih prijedloga i najavljivanja RL, svake godine.THEC je napisao/la:evo da zakuham opet malo![]()
Na pitanje ''Podržavate li regionalnu nogometnu ligu?''
Razmišljao sam da glasam između ''Samo ako postoji način kako osigurati sigurnost na stadionima'' i ''Naravno, to će podići kvalitetu nogometa na ovim prostorima''. Glasao sam za ovo drugo.
Das Ist Walter
Svakako da ima puno idejaa.. Al zasto ne napraviti nesta slicno kao u kosarci.. da Regionalna bude regularna sezona, do Marta/Aprila... i da se u Martu/Aprilu klubovi koji nastupaju u reg. ligi prikljuce u vidu nekog Play offa za razigravanmje za prvaka drzave...obiteljskicovjek je napisao/la:Prijedloga za model odigravanja reg. lige ima vise. Ovo je samo jedan u nizu, a svaki od njih
kao gledanost. Sa druge strane da ne govorimo sta bi to znacilo za nas klub konkretno pa naravno
i za ostale.
Iskreno, volim procitati svaku ideju, prijedlog oko reg lige.. Po meni bi svakako bio pozitivan korak..
kazem ne znam jos uvijek koje lige bi bile zastupljene al svakako iz ovih malo jacih tipa grcka turska njihovi timovi su u lp ili el i onda ako bi recimo najjaci klubovi bili ti koje si nabrojao onda bi ovakva liga nama valjala itekako jer mi vec sad bi se mogli krviti sa njima a kamoli za 4 god. a jos ako bi postojala mjesta u evropi za finaliste onda bi to bas prejako bilo jer bi se preko ove lige dalo uci u LP ili EL cak i lakse nego kroz pretkolaBenko je napisao/la:pa dobro, konkurenti bi nam bili dinam, rijeka, partizan i maribor
...naravno ovo ako bi prosla ova ideja posto vidim i Suker je sad za to jer lobira da udje u UEFU a kakav stav ce imati ako udje vidjecemo, ja se nadam da cemo mi svakako do tad vec uspjeti uci u grupnu fazu jednom ili dvaput pa ova liga ako se i desi moze biti samo bonus
Pyro is not a crime !
Ovo nije zanimljivo niti jednoj jacoj ekipi sa Balkana.Para slabo da ce biti u ovom,sanse za povrede vece,sanse za izgrede vece.
Ovo nije zanimljivo niti jednoj jacoj ekipi sa Balkana.Para slabo da ce biti u ovom,sanse za povrede vece,sanse za izgrede vece.
-
- Kontakt:
Koliko kosta otprilike postavljanje grijanja ispod terena i sve oko tog? Otprilike?
-
- Kontakt:
Potpis, pare su na zapadu, dok je ovdje samo bijeda i kokuzluk nažalost!Orton je napisao/la:Ovo nije zanimljivo niti jednoj jacoj ekipi sa Balkana.Para slabo da ce biti u ovom,sanse za povrede vece,sanse za izgrede vece.

- moustapha
- Kontakt:
Po meni je za nas idealno smanjiti ligu, a za jače utakmice pokušati izboriti mjesto u grupnoj fazni nekog takmičenja. Za regionalnu ligu treba posmatrati iskustva regionalne košarkaške lige. U jednom momentu je to izgledalo odlično, a sada joj je budućnost neizvjesna. A uvijek treba dodatno posmatrati navijačke izgrede u fudbalu, za šta većina država nije spremna.
#divovi