Potpisali smo ali smo probili rok predaje papira za reprogram. Poslali su dopis poreznoj upravi da im posalje uvjerenje kako klub nije mogao uticati na neprobijanje roka zbog prethodnog reprograma.solinas je napisao/la:Ne kontam je li to nismo potpisali reprogram...
Ili sam preumoran pa ne vidim dobro
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jesmo ba, reprogram je potpisan, samo se kasnilo s njim, pa nam savez pravi problem. Za nadati se da ce uspjeti u naumu da dokazu kako oni nisu mogli uticati na datum potpisivanja.solinas je napisao/la:Ne kontam je li to nismo potpisali reprogram...
Ili sam preumoran pa ne vidim dobro
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
zaista ne vidim u čemu je toliki problem u vezi ove uprave... sigurno da nemamo financijsku moć kao kod Azmira i teško će se ikada pojaviti u našem klubu osoba kao što je on ali on je prošlost, trenutno ovi rade fino, transparentno i podržimo to... nema potrebe da se ljudi napadaju toliko, kada rade transparentno, ne kradu, nemaju para ali rade u korist kluba odnosno rade ono što mi i želimo, osim što nisu u mogućnosti dovoditi neke 'zvijezde', ali ako ovako nastave ne vidim razloga zašto se ne bi našli jaki sponzori koji bi nam i to omogućili... što se tiče licence lijepo vam je rekao Senad da nije do nas nego do poreske tako da ni tu ne vidim problem, mi tu ne možemo uticati ništa... sačekajmo ovaj prijelazni rok da vidimo kako će se on odraditi pa onda donosite neke zaključke
kostur ekipe i Vladu ostaviti, pojačati sa par dobrih igrača i idemo po Europu 

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 13 maj 2017, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
mislim drug slažem se sa tvojim postovima da trebamo podržati upravu jer sigurno za sada rade dobar posao i na dobrom smo putu, ali opet Azmir ti ne izlazi iz usta i mislim da nije fer da omalovažavamo ni Azmira kao osobu koja nas je spasila od gašenja i dovela na vrh BH fudbala, dovela nas do toga da svaku sezonu za cilj imamo izaći u Europu a ne boriti se za opstanaka, kao što nije fer ni da omaložavamo sadašnju upravu koja nije toliko financijski jaka ali rade veoma dobro i transparentnoChinaglia je napisao/la:da se to ne bi desilo, treba usljo Asmir da se vrati
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Aha hvala na odgovoru,nisam onda svatio dobro.........
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
meni Azmir ne izlazi iz usta, jer oni ne prestaju hejtovat UO zbog Azmira
ja ga spominjem direktno, oni ga spominju indirektno, svo to ismijavanje, pljuvanje i omalovazavanje je zbog njega
tog covjeka sam gotivio kao i svi ostali, ali oni su mi ga ogadili.. covjek je proslost i treba ga zaboravit, al sve dok ga oni pisu sto pisu, ja cu spominjat Azmira kroz sarkazam
ja ga spominjem direktno, oni ga spominju indirektno, svo to ismijavanje, pljuvanje i omalovazavanje je zbog njega
tog covjeka sam gotivio kao i svi ostali, ali oni su mi ga ogadili.. covjek je proslost i treba ga zaboravit, al sve dok ga oni pisu sto pisu, ja cu spominjat Azmira kroz sarkazam
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa bolan ja sam prvi ovdje branio Azmira opet kazem do te mjere da su mi rekli da radim za njega. Svjestan sam ja svega dobrog sta je on uradio, odlicno svjestan. Nema potrebe vise spominjati. Tacno je nebi bilo kluba sad.Tuzlak04 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:pa sa neisplacenim sporazumima dok je bio predsjednik Slobode.wobly92 je napisao/la:I ti ultras malo zglajzo. U redu je imati različita mišljenja, ali i ti znaš provalit. Čovjek haman ima više gostovanja nego mi svi zajedno domaćih u nogama, a eto on nije navijač Slobode. Opet ona priča "moj je veći od tvog".
Nego, što ne odgovori neki dan, kakve su vijesti bile, čime si se ti vodio pa si paljbu osuo što nismo dobili licencu po starom predsjedniku, u čemu je on bio kriv odmah po tebi? A sad ništa više nema odjednom na tu temu?
I šta ćemo sa tužbom protiv saveza?
Pazi meni je zao u jednu ruku tih igraca, njima je to obecano i oni su se tu nasli izmedju. Taj sporazum ocigledno nije validan osim kao interni i trebali su se bolje ograditi, jer eto iole bolji pravnik odlaskom Azmira im to moze pobiti. Sad sta ce biti na civilnom sudu ko zna, ali sigurno nece dobiti cijele iznose, jer ovaj je otisao samovoljno, ovaj otisao sa drugim klubom itd itd.
oko tuzbe savezu, po meni bezveze, posebno jer mi vec imamo dobijenu tuzbu protiv saveza. kada su Salihu dzaba uzeli licencu, dokazano na sudu. Samo treba aktivirati tu tuzbu, ako je jos ziva. ko zna sta je sad sa njom. Bost se sa rogatim nema smisla , slazemo se, ali postavlja se pitanje sta mi gubimo ako metnemo savezu tuzbu. I ovako nas jebu kako stignu, i opet bi nakon tuzbe. Stvarno je tesko odluciti tu sta je pametnije.
a sto se tice mjerenja ciji je veci, ma nije to nego izgubi covjek vise zivce, pa vidis da su dobri potezi, da smo ovo godinama cekali od Slobode, i onda ismijavas jer nije uradio neko tvoj. macak lp da osvoji jbt nebi valjao
. .a pazi samo jedno. Da nije bilo tog frajera, mi bi se ugasili. Ne bi postojali i ne bi uopce pricali i pisali o nekakvoj licenci, Evropi i piicki materini. Sa sjetom bi pisali i pricali da je grad nekad uopce imao klub. Niko nije htio preuzeti klub koja je toliko zaglibila da nema dna i mnogi su se pomirili sa tom cinjenicom da klub dise na skrge i da mu ponestaje zraka. A to vezano za sporazume, daj sta je trebao uraditi (daj tvoj prijedlog). Napravio je sporazume sa igracima da ostvari rezultate i dogodilo mu se to sto se dogodilo. Otjerali ste ga. Sa tim istim igracima donio je lovu od Evrope koju je velikodusno uzeo Senco a igrace po tebi treba da placa Azmir jer et on je napravio sporazume. Doveo je Krpica za koliko love , a koliko je Senco iskesiro za njega. . .
Ali sta sad trebam da mislim da je bio bezgresni svetac, kad sad ocigledno izlaze neke stvari na vidjelo, da i tad to bas nije funkcionisalo najbolje. Jednostavno ne treba zatvarati oci. Isto kao sto ne treba biti tvrdoglav pa navoditi da je sve sto ovi rade katastrofa, ocaj, kad je ocigledno da imaju odlicnih poteza i da niko nije dosao da ugasi klub, nego da ljudi u skladu sa kapacitetima rade i bore se za jacanje kluba. Kod nas kao da je pojedinima svijet stao nakon Azmira, jbg ima nazalost Slobode jos. A vjeruj mi da bi i on bolje prosao sa ovim kapacitetima koje je ova uprava instalirala, u smislu da je on radio na ovaj nacin MNOGO MANJE novca bi mu trebalo konacno za taj trofej.
sto se tice ovih sporazuma , on jedini zna oko toga, zna sta je stvarno dogovorio sa igracima i zato treba da malo preuzme "odgovornost", dal da upozna ljude u klubu oko toga itd itd. Postoji realna mogucnost Denis Mujkic 2, tj da je on nekom od ovih igraca i platio nesto od tih sporazuma, kao sto je Adem Denisu, ali klub nema papira. Vrlo je realno da je mozda tom Mehidicu ili Kosticu i placeno makar nesto od toga, a oni sad opet potrazuju cijele iznose. kakvi su kao ljudi nebi ni za Azmira igrali da nije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pardon, Asmira :mrgreen:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nas ce sahraniti taj kontinuitet uprava. Nova uprava kad dodje u klubu ne zatekne nista, osim tuzbi. Kad bi se i ta predaja duznosti obavila kako treba, kao u drugim klubovima sve bi lakse bilo. I naravno kad bi neko dosao na ideju da u klub instalira ljude koji ce raditi za klub, a ne za trenutnu upravu. Pa nema veze otisao Senco dosao Azmir da makar imas direktora, pravnika ovog onog kur.ca koji zna sta su tekuce obaveze kluba, gdje gori sa tuzbama, sta je kome isplaceno, sta kome nije.
A ne ovako niko nikom ne vjeruje, svako dovede svoje ljude, ti ljudi odu kad on ode i ostane vakum. Dok se novi snadju, na vrat se natovarilo 100 tuzbi, od kojih je mozda pola neosnovano. A pola se moglo i izbjeci samo da se neko pojavio na sudu.
eto i taj Sasa, donio pare, jest eto od licence (iako su tad svi gurali kao i za donatorsku). Ali izbio je bruku para tim nepravdanjem opstini. On je bio direktor svih direktora kako rece Azmir, znaci on je kriv za taj dio konkretno. Nije smio nestati samo iz kluba kad je otisao Azmir. Poseres se na sve dobro sto si uradio.
FK Sarajevo je promijenilo 83 uprave kako je TAN tu, Zeljo isto u zadnjih godina ko zna. Ali uposlenici kluba su tu, koji obezbijede kontinuitet, koji osiguraju da klub ne mora gradu vracati pare, da ne gubi bezveze sporove. Ljudi rade za klub a ne za upravu. samo kod nas svako ima svog sofera, ekonoma, cistacicu, direktora, adovkata. i kad on ode odose svi. Ako ne vidite kakav je to problem kluba i u kojoj mjeri nas je.e godina onda ne znam..
Svakoj narednoj upravi bi bilo lakse da dodje na spremne fajlove, na ljude koji imaju evidenciju tekucih obaveza, plan, koji znaju sta nas ceka, sta ce nas slijedece poklopiti, a ne svaki put od nule. Zato i nemamo ni jednog temelja kluba.
Ne moze se marketing, pravna sluzba, shop, web ovo-ono dovesti u tip top red za mjesec-dva-pet, bez kontinuiteta rada. Mada ni sad ne kaskamo ni za kim osim opet za Zeljom i Sarajevom. Ali kod njih je taj kontinuitet najvidljiviji. Ljudi su u klubu od pamtivijeka. sto godina isti ljudi na Tusanj dolaze,i sto godina ih kod nas docekuje neko novi.
al tu onda mi stupamo na scenu sa nasim podjelama, kod nas je nezamislivo da radi neko za Slobodu jer niko ne voli Slobodu, svako je neciji. Ovaj advokat sutra ima da kupi prnje ako se Azmir vrati jer je Sencin. i ostatak administracije, kao sto je Azmirova pokupila prnje, i svaka prije. Jer jbg paranoja nas podera, ovaj je faraonov, ovaj je batin, ovaj je azmirov. Jadno je ovo bilo citati zadnjih par stranica. Znaci sad Sloboda kad zaposljava prvo slika glasackog listica za koga je glasao, pa da vidimo moze li. Ja sam kontra faraona jbg ja onda ne mogu u klub. Onda komisija da odluci da li je igrac dovoljno crven ili kontra faraona da moze potpisati za Slobodu.
ubi nas paranoja, ubise nas podjele, da ne mozes priznati nista dobro sto je uradjeno za klub, ako to nije uradila tvoja strana. I tu su svi isti , dobro neko rece, samo druga strana medalje. A Sloboda isto stete ima i od Azmirovaca koji svim silama potkopavaju ove trenutne, i od faraonovaca koji ce/su svim silama potkopavali Azmira. I na kraju najebe Sloboda, koja ko god pobijedi gubi 50% navijaca, pravih zaludjenika
Onim ostalim stvarno klub nije ni bitan, osim ovim zaludjenicima koji su podijeljeni do kraja. Ostale samo interesuje selfi sa stadiona, furka, euforija, danas da mi dobijemo Zelju 4-0, da se ja slikam na ogradi, pa sutra nek se ugasimo, boli me q- ja svoje isfurao, odo gledat Real, Sarajevo, Tuzla Siti, sta trenutno bude u trendu
A ne ovako niko nikom ne vjeruje, svako dovede svoje ljude, ti ljudi odu kad on ode i ostane vakum. Dok se novi snadju, na vrat se natovarilo 100 tuzbi, od kojih je mozda pola neosnovano. A pola se moglo i izbjeci samo da se neko pojavio na sudu.
eto i taj Sasa, donio pare, jest eto od licence (iako su tad svi gurali kao i za donatorsku). Ali izbio je bruku para tim nepravdanjem opstini. On je bio direktor svih direktora kako rece Azmir, znaci on je kriv za taj dio konkretno. Nije smio nestati samo iz kluba kad je otisao Azmir. Poseres se na sve dobro sto si uradio.
FK Sarajevo je promijenilo 83 uprave kako je TAN tu, Zeljo isto u zadnjih godina ko zna. Ali uposlenici kluba su tu, koji obezbijede kontinuitet, koji osiguraju da klub ne mora gradu vracati pare, da ne gubi bezveze sporove. Ljudi rade za klub a ne za upravu. samo kod nas svako ima svog sofera, ekonoma, cistacicu, direktora, adovkata. i kad on ode odose svi. Ako ne vidite kakav je to problem kluba i u kojoj mjeri nas je.e godina onda ne znam..
Svakoj narednoj upravi bi bilo lakse da dodje na spremne fajlove, na ljude koji imaju evidenciju tekucih obaveza, plan, koji znaju sta nas ceka, sta ce nas slijedece poklopiti, a ne svaki put od nule. Zato i nemamo ni jednog temelja kluba.
Ne moze se marketing, pravna sluzba, shop, web ovo-ono dovesti u tip top red za mjesec-dva-pet, bez kontinuiteta rada. Mada ni sad ne kaskamo ni za kim osim opet za Zeljom i Sarajevom. Ali kod njih je taj kontinuitet najvidljiviji. Ljudi su u klubu od pamtivijeka. sto godina isti ljudi na Tusanj dolaze,i sto godina ih kod nas docekuje neko novi.
al tu onda mi stupamo na scenu sa nasim podjelama, kod nas je nezamislivo da radi neko za Slobodu jer niko ne voli Slobodu, svako je neciji. Ovaj advokat sutra ima da kupi prnje ako se Azmir vrati jer je Sencin. i ostatak administracije, kao sto je Azmirova pokupila prnje, i svaka prije. Jer jbg paranoja nas podera, ovaj je faraonov, ovaj je batin, ovaj je azmirov. Jadno je ovo bilo citati zadnjih par stranica. Znaci sad Sloboda kad zaposljava prvo slika glasackog listica za koga je glasao, pa da vidimo moze li. Ja sam kontra faraona jbg ja onda ne mogu u klub. Onda komisija da odluci da li je igrac dovoljno crven ili kontra faraona da moze potpisati za Slobodu.
ubi nas paranoja, ubise nas podjele, da ne mozes priznati nista dobro sto je uradjeno za klub, ako to nije uradila tvoja strana. I tu su svi isti , dobro neko rece, samo druga strana medalje. A Sloboda isto stete ima i od Azmirovaca koji svim silama potkopavaju ove trenutne, i od faraonovaca koji ce/su svim silama potkopavali Azmira. I na kraju najebe Sloboda, koja ko god pobijedi gubi 50% navijaca, pravih zaludjenika
Onim ostalim stvarno klub nije ni bitan, osim ovim zaludjenicima koji su podijeljeni do kraja. Ostale samo interesuje selfi sa stadiona, furka, euforija, danas da mi dobijemo Zelju 4-0, da se ja slikam na ogradi, pa sutra nek se ugasimo, boli me q- ja svoje isfurao, odo gledat Real, Sarajevo, Tuzla Siti, sta trenutno bude u trendu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Svi ovi igrači koji su po Senadu krivi sto nismo dobili licence jer su tužili klub su upravo njegovih ruku djelo.
Svi oni su tuzili klub jer se Senad qrčio, prozivao ih po novinama, prebacivao u drugi tim, kažnjavao itd.
Sa njima je trebalo u miru i tišini dogovoriti sporazumni prekid ko i sa Zebom, dati im čiste papire i niko ne bi riječi rekao.
Frajer je kontao da može sa ovim momcima ko u TomCatu sa onim zidarima i fizikanerima, krkanski i kabadahijski.
Sad ih opet proziva, a sve i jedan su mu samo tražili slobodne i čiste papire. Nek tuže, imaju pravo i tek sad ne trebaju odustati niti nešto oprostiti, ići do kraja i kamate tražiti.
I opet krivi Azmira, iako je upravo on svojom tvrdoglavošću, bahatošću i primitivizmom navukao advokate svih ovih momaka,na žalost ne na sebe već na klub.
Sad faraon šalje Dinu da kao nešto pomogne ne bil se valjda neko prepao slobodinog advokata a u biti Dino je dobar momak al u ovoj priči je protiv svoje volje, bez iskustva i po zadatku. Nema tu hajra.
Nije to najgore,
najgore je to što umjesto da se neko našao da Senadu skrene pažnju da prestane davati izjave koje štete klubu on se okuražen prisustvom advokata ne libi da i dalje prijeti nekome, ovog puta savezu..... misssiim... ono...
Svi oni su tuzili klub jer se Senad qrčio, prozivao ih po novinama, prebacivao u drugi tim, kažnjavao itd.
Sa njima je trebalo u miru i tišini dogovoriti sporazumni prekid ko i sa Zebom, dati im čiste papire i niko ne bi riječi rekao.
Frajer je kontao da može sa ovim momcima ko u TomCatu sa onim zidarima i fizikanerima, krkanski i kabadahijski.
Sad ih opet proziva, a sve i jedan su mu samo tražili slobodne i čiste papire. Nek tuže, imaju pravo i tek sad ne trebaju odustati niti nešto oprostiti, ići do kraja i kamate tražiti.
I opet krivi Azmira, iako je upravo on svojom tvrdoglavošću, bahatošću i primitivizmom navukao advokate svih ovih momaka,na žalost ne na sebe već na klub.
Sad faraon šalje Dinu da kao nešto pomogne ne bil se valjda neko prepao slobodinog advokata a u biti Dino je dobar momak al u ovoj priči je protiv svoje volje, bez iskustva i po zadatku. Nema tu hajra.
Nije to najgore,
najgore je to što umjesto da se neko našao da Senadu skrene pažnju da prestane davati izjave koje štete klubu on se okuražen prisustvom advokata ne libi da i dalje prijeti nekome, ovog puta savezu..... misssiim... ono...

-
- Kontakt:
Ne bi bio problem da je on nešto hajrovao za klub od toga što se inatio sa svim ovim "dezerterima."
Niti feninga klub nije zaradio, niti je ijedan od njih zbog Senadovih pritisaka ili straha nastavio igrati.
Kad nekog pljujete, nazivate izdajicom, smijete mu se, omalovažavate, činite da ih čaršija mrzi onda jedino što možete očekivati je KARMA a znamo da KARMA IS A BIČ! Chini Možeš li povezati ovo što ja, vako nako? Jel komplikovano?
Niti feninga klub nije zaradio, niti je ijedan od njih zbog Senadovih pritisaka ili straha nastavio igrati.
Kad nekog pljujete, nazivate izdajicom, smijete mu se, omalovažavate, činite da ih čaršija mrzi onda jedino što možete očekivati je KARMA a znamo da KARMA IS A BIČ! Chini Možeš li povezati ovo što ja, vako nako? Jel komplikovano?
vidim da si nalupao gomilu gluposti, ali ne mogu te kriviti, samo nastavljas sto je ekipa danas, tj jucer zapocela
sada ides na ignore poyyy
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:vidim da si nalupao gomilu gluposti, ali ne mogu te kriviti, samo nastavljas sto je ekipa danas, tj jucer zapocela

Samo trazte krivce, samo upirite prstom, niko da se pokrene da uradi nesto, da ode pred kapiju kad je utakmica da djeci kupi karte, obraduje to djete, ko sto su i nas prije uvodili stariji, jos ti kospe kupi. Usrecis djete i pomognes slobodi, ne upravi, nego slobodi.
Samo prstom upirite jedni u druge, psi laju karavane prolaze a sloboda propada zbog tog mentaliteta, ne zbog uprava vec zbog **** mentalitet.
Samo se ceka da se neko oklizne i padne pa da se pokazuje prstom i ismijava niko da da ruku da pomogne.
Lose da gore ne moze bit.
Samo prstom upirite jedni u druge, psi laju karavane prolaze a sloboda propada zbog tog mentaliteta, ne zbog uprava vec zbog **** mentalitet.
Samo se ceka da se neko oklizne i padne pa da se pokazuje prstom i ismijava niko da da ruku da pomogne.
Lose da gore ne moze bit.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De ti to sad ovom inzinjeru sto za lacio navija objasni....a odlično si napisao komentar....od rijeci do rijeci....frajer mislio Sloboda mu firma pa Ce nesto na galamu i prijetnje...Cu,tuzit Ce savez....o, majko mila mojacostacurta08 je napisao/la:Svi ovi igrači koji su po Senadu krivi sto nismo dobili licence jer su tužili klub su upravo njegovih ruku djelo.
Nije to najgore,
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nisam inzinjer
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jesi zato pic.kaChinaglia je napisao/la:nisam inzinjer

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Ko je angažovao ovog momka, otkud on tu? Ako ga je "poslala" gradska vlast, zašto to nisu uradili i prije kad je obećavana pravna pomoć?
Nemojte me pogrešno shvatiti, ne smatram da je toliko loše ovo što rade, nisu loši za sad, a na početku jesam bila skeptična, ali stvarno da Senčo nije imao toliko ispada u medijima i da nismo pojeli njonjo mnogo puta nakon toga, sve bi drugačije bilo, ljudi bi drugačije gledali na ovo što se dešava. Mislim da u ovim dešavanjima sad nema sredine, ili će nas ukopati, ili će biti bolji prema nama.
Nemojte me pogrešno shvatiti, ne smatram da je toliko loše ovo što rade, nisu loši za sad, a na početku jesam bila skeptična, ali stvarno da Senčo nije imao toliko ispada u medijima i da nismo pojeli njonjo mnogo puta nakon toga, sve bi drugačije bilo, ljudi bi drugačije gledali na ovo što se dešava. Mislim da u ovim dešavanjima sad nema sredine, ili će nas ukopati, ili će biti bolji prema nama.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije istina, problem je sto se Senad ne zove Azmir a ne preziva Husic i problem je sto ga je faraon tu postavio. Mozemo mi sutra ligu osvojiti ali jbg Senco nisi Azmir i faraon te postavio, necemo mi slaviti titulu, zovi faraonovce nek je slaveAerials je napisao/la: ali stvarno da Senčo nije imao toliko ispada u medijima i da nismo pojeli njonjo mnogo puta nakon toga, sve bi drugačije bilo, ljudi bi drugačije gledali na ovo što se dešava.
Samo da uprava nastavi raditi kako treba pa da se popisa na sve ove pretjerane pesimiste sto pljuju svaku mogucu stvar u i oko kluba

Nad tobom sunce najljepše sja
Chinaglia je napisao/la:vidim da si nalupao gomilu gluposti, ali ne mogu te kriviti, samo nastavljas sto je ekipa danas, tj jucer zapocela

Nad tobom sunce najljepše sja