Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jel ko upratio, jel se vratio Šešelj u BG?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sutra, prekosutradubrava je napisao/la:Jel ko upratio, jel se vratio Šešelj u BG?
Ima li ko sa vjestinama u telekomunikacijama
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam jesi li čitao izjavu ministra Bubice u današnjem avazu...„ljudi dođu iz šume u grad i nastave se ponašati kao da su u šumi“! - Jes malo gruba izjava ali je čovjek u pravu. Od vozača to pješaka niko se ne drži pravila.Bosniacum Lilium je napisao/la: brate da vidis danas kako meni proleti jedan pjesak na Cengic Vili u sekundi sam ukocio. Meni se bas upalilo zeleno, proslo 2-3 sec, on se zaletio i pretrci, e kakve sve budale hodaju po gradu Boze me sacuvaj. Onda bi ga ja robijao za nista
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve to treba novčano kaznit ali ne po 50 KM već 500 i više. Treba to drastično kažnjavat. Dok mu ne uzmeš dobru svotu novca neće to prestat, kad mu uzmeš 1.000 KM neće smjeti ići brže ni 1 KM od ograničenja koje stoji...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Na zalost mi nemamo svijest ni da kaznjavamo a ni da uzimamo poruke ni pouke iz istih. Provozaj se par puta u popunjenijem tramvaju pa ce vidjeti kakva je to svijest, moral, ponasanje... Na zalost ne vidim da se mozemo ista promjeniti na bilo kakav nacin.Unofficialpage je napisao/la:Sve to treba novčano kaznit ali ne po 50 KM već 500 i više. Treba to drastično kažnjavat. Dok mu ne uzmeš dobru svotu novca neće to prestat, kad mu uzmeš 1.000 KM neće smjeti ići brže ni 1 KM od ograničenja koje stoji...
Prateci pomalo, ono sto sam iznenadjen (prijatno odnosno negativno) je to da je ponasanje mnogo bolje kod omladine nego kod starijih osoba. Sto je za mene apsurd.
Raspitujes se za sunarodnika.dubrava je napisao/la:Jel ko upratio, jel se vratio Šešelj u BG?
@ Rio , evo me, javi se na PP .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma, kad ostavim po strani emocije i kad ga gledam samo kao kolegu, pravnika, čovjek me oduševljava...kakvu je samo lakrdiju od suda napravio...ko pravnik je prva liga..šteta što je takav um iskoristio u pogrešne ciljeve...Tribalian je napisao/la:Raspitujes se za sunarodnika.dubrava je napisao/la:Jel ko upratio, jel se vratio Šešelj u BG?![]()
![]()
![]()
@ Rio , evo me, javi se na PP .
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
citao sam to, jos me treba srce opalit zbog levata sto pretcrava na crvenomhilmo je napisao/la:Ne znam jesi li čitao izjavu ministra Bubice u današnjem avazu...„ljudi dođu iz šume u grad i nastave se ponašati kao da su u šumi“! - Jes malo gruba izjava ali je čovjek u pravu. Od vozača to pješaka niko se ne drži pravila.Bosniacum Lilium je napisao/la: brate da vidis danas kako meni proleti jedan pjesak na Cengic Vili u sekundi sam ukocio. Meni se bas upalilo zeleno, proslo 2-3 sec, on se zaletio i pretrci, e kakve sve budale hodaju po gradu Boze me sacuvaj. Onda bi ga ja robijao za nista
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ne postoji covek koji ce da ospori njegovo znanje, ali radi se o tipu koji je poludeo jos pre 30 i vise godina. A Hag ga je sad pustio da bi nas malo yebavali zbog Putina . Samo su se zayebali u jednoj stvari, Seselj nema vise ni 2% podrske, ako mu budu pravili neki docek tu ces da vidis apsolutno sve njegove pristalice ciji je broj beznacajan u odnosu na ukupan broj biraca u Srbiji. Lazni opozicionar Vojislav Seselj, lik sprdnja obicna.dubrava je napisao/la:
ma, kad ostavim po strani emocije i kad ga gledam samo kao kolegu, pravnika, čovjek me oduševljava...kakvu je samo lakrdiju od suda napravio...ko pravnik je prva liga..šteta što je takav um iskoristio u pogrešne ciljeve...
- samo_lijevo
- Kontakt:
koga da kaznis? nije hajvan naucio da hoda asfaltom,to je njemu spansko selo.Ne postuje stoka ni kazne,nece on to nikad platiti.Unofficialpage je napisao/la:Sve to treba novčano kaznit ali ne po 50 KM već 500 i više. Treba to drastično kažnjavat. Dok mu ne uzmeš dobru svotu novca neće to prestat, kad mu uzmeš 1.000 KM neće smjeti ići brže ni 1 KM od ograničenja koje stoji...
Svojim sam ocima gledao na Stupskoj petlji kad sam radio da "ljudi",prije su stoka jer ne koriste mozak,pretrcaju saobracajnicu iako su imali pasarelu.Da bude jos zalosnije pasarela nije uopce planirana,ali eto uradila se zbog da olaksa prelaz saobracajnice.Ali jok hajvan samo zna pretrcati ulice.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
znas kako se kaze: tanka je granica između luđaka i genijalcaTribalian je napisao/la:Ne postoji covek koji ce da ospori njegovo znanje, ali radi se o tipu koji je poludeo jos pre 30 i vise godina. A Hag ga je sad pustio da bi nas malo yebavali zbog Putina . Samo su se zayebali u jednoj stvari, Seselj nema vise ni 2% podrske, ako mu budu pravili neki docek tu ces da vidis apsolutno sve njegove pristalice ciji je broj beznacajan u odnosu na ukupan broj biraca u Srbiji. Lazni opozicionar Vojislav Seselj, lik sprdnja obicna.dubrava je napisao/la:
ma, kad ostavim po strani emocije i kad ga gledam samo kao kolegu, pravnika, čovjek me oduševljava...kakvu je samo lakrdiju od suda napravio...ko pravnik je prva liga..šteta što je takav um iskoristio u pogrešne ciljeve...
joj vi srbi, puni ste nekih teorija zavjera
Nema ih gorih već penzionera, to prelazi i iskače na cestu ko tarzan, još se buni nešto ako mu šta progovoriš.
Omladina je koliko toliko odgovornija što se toga tiče.
Omladina je koliko toliko odgovornija što se toga tiče.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Da li je teorija zavere ili ne, necu u to da ulazim, ali ta medjunarodna zajednica tj. EU, hag, UN... to je najveca pogan koja postoji. A to nije samo razmisljanje Srba nego to ovde svi znaju. Eu je poslusnik USA, a ta USA samo drvi qrac kad neko pomene Rusiju ili nesto sto ima veze sa Rusijom, ili taman posla napravi docek Putinu.dubrava je napisao/la:
znas kako se kaze: tanka je granica između luđaka i genijalca
joj vi srbi, puni ste nekih teorija zavjerasad ga pustili eto namjerno zbog putina i da destabilizira srbiju...da vas nema trebalo bi vas izmisli
... nije valjda da vjerujes u te bedastoce? umijete li kad biti objektivni i razumni?
a i te vase novine bi trebalo ustavom zabraniti...toliku kolicinu gluposti ne mogu naci ni u 24sata, a te novine su vrh budalastine i idiotizma... moj tribaliane...
Lampard8 je napisao/la:Nema ih gorih već penzionera, to prelazi i iskače na cestu ko tarzan
Re: Odg: Chat
Mene su jednon kaznili jer sam kao pješak prošao kroz crveno i od tad uvijek čekam zelenosamo_lijevo je napisao/la:
koga da kaznis? nije hajvan naucio da hoda asfaltom,to je njemu spansko selo.Ne postuje stoka ni kazne,nece on to nikad platiti.
Svojim sam ocima gledao na Stupskoj petlji kad sam radio da "ljudi",prije su stoka jer ne koriste mozak,pretrcaju saobracajnicu iako su imali pasarelu.Da bude jos zalosnije pasarela nije uopce planirana,ali eto uradila se zbog da olaksa prelaz saobracajnice.Ali jok hajvan samo zna pretrcati ulice.
A gledam na Stupu, pored perverzije id potputnjaka oni pretrčavaju gore preko ceste...
Evo "Fudbal, nogomet i još po nešto" na N1.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 07 nov 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Živim u manjem gradu pa je i manje tih gluposti. Mogu mislit kako je u Sarajevu. Kad god otvorim neki od portala neka saobraćajna nesreća.
Sreća mi je pa još ne vozim, kad idem negdjke sa ocem, lik ispred ide najnormalnije i odjednom daje žmigavac i koči. De izbaci žmigavac ranije a ne ispred gdje želiš skrenuti.
Sreća mi je pa još ne vozim, kad idem negdjke sa ocem, lik ispred ide najnormalnije i odjednom daje žmigavac i koči. De izbaci žmigavac ranije a ne ispred gdje želiš skrenuti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
opet cu reci: ma jooooj vi srbiiii
(to mislim i na sve druge koji nisu srbi, al su ponasanjem srbi) 
sve su to meni teorije zavjere, informacije rekla kazala, nagađanja koja nekad i mogu proći pa se ubode nešto, korisne samo da raspire mastu i da nahrane narod zeljnog onoga što im odgovara...
ma...
sve su to meni teorije zavjere, informacije rekla kazala, nagađanja koja nekad i mogu proći pa se ubode nešto, korisne samo da raspire mastu i da nahrane narod zeljnog onoga što im odgovara...
ma...
Zamisli kad kreneš voziti i ispred tebe neki početnik se izgubi u po' vožnje, ni žmigavca, samo zakoči i ode desnoUnofficialpage je napisao/la:Živim u manjem gradu pa je i manje tih gluposti. Mogu mislit kako je u Sarajevu. Kad god otvorim neki od portala neka saobraćajna nesreća.
Treba napravit akciju pa se jedan dan vozati s autima po trotoarima nek vide pješaci kako je vozačima njih izbjegavati kad oni moraju se sklonjati od auta
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- samo_lijevo
- Kontakt:
i sta mislis ko ce da ide u tih 100 pm? ako tako nastavi ocekujem neke pobunjenike u Madjarskoj.Tribalian je napisao/la:
ali je onaj ugarski premijer gospodin pa im rekao " Gospodo Ameri da se nosite vi malo u 100 pm ". Americka spoljna politika je ekvivalent sizofrenicaru koji se bezuspesno leci decenijama i upada u sve teze i teze stadijume ludila.
:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Tako su i mene kaznili jos to sabahile u 6 sati, nigdje zive duse nije bilo. Samo drot i ja.hilmo je napisao/la:Mene su jednon kaznili jer sam kao pješak prošao kroz crveno i od tad uvijek čekam zelenosamo_lijevo je napisao/la:
koga da kaznis? nije hajvan naucio da hoda asfaltom,to je njemu spansko selo.Ne postuje stoka ni kazne,nece on to nikad platiti.
Svojim sam ocima gledao na Stupskoj petlji kad sam radio da "ljudi",prije su stoka jer ne koriste mozak,pretrcaju saobracajnicu iako su imali pasarelu.Da bude jos zalosnije pasarela nije uopce planirana,ali eto uradila se zbog da olaksa prelaz saobracajnice.Ali jok hajvan samo zna pretrcati ulice.![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@ Dubravec je li se to radja neka nova izrekadubrava je napisao/la:opet cu reci: ma jooooj vi srbiiii(to mislim i na sve druge koji nisu srbi, al su ponasanjem srbi)
ma...
Salu na stranu, da sam ja neka vlast pokazao bih svu ozbiljnost drzave , pravo sa Surcina bi " vojvodu" odveo u jednu instituciju da odgovori na neka pitanja. I ne zaboravite nikad, nije on otisao u Hag zbog optuznice, nego je pobegao u hag jer je znao sta se tad sprema i znao je da nece to da prezivi.
@ Samo lijevo ocekujem ih i ja, ali ocekujem i da ce brzo da zavrse svoju " revolucinarsku " karijeru , a svetski psihopata broj 1 uskoro nece moci ni sopstvenu drzavu da kontrolise a taman posla da pravi drugima zayebancije po svetu.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.