FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Srijeda u 18:00
Karte džaba!!!
Karte džaba!!!
Re: FK Sarajevo

[youtube][/youtube]CIJENE ULAZNICA:
Tribina Sjever - Vedran Puljić
3 KM
Tribina Istok
6 KM
Tribina Zapad
-zatvorena
Tribina Zapad Galerija
10 KM
---------------------
Za 1/4 Finala Kupa BiH vrijede sezonske ulaznice.
Damama besplatan ulaz kao poklon FK Sarajevo za 8. mart - Dan žena.
Besplatan ulaz sa aktivnim članskim kartama djeci do 14 godina uz pratnju roditelja ili druge punoljetne osobe.

1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Valjda ce teren biti koliko toliko uslovan.hilmo je napisao/la:Srijeda u 18:00
Karte džaba!!!
Jedva cekam ljeto da vidim pravu igru od noge do noge.Ljudi su zeljni lijepih poteza,a ne nabijanja i blata po ovim livadama.Kad vidim one tepihe po Evropi tuga me spuca,da mi je vidjeti ovo Sarajevo koliko zaista može,lijepo igrati na normalnom zelenom terenu..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovo je Muse Cazima Catica ulica, mora da je Radovac?DrustveniParazit je napisao/la:![]()
Od malena za sva vremena
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Taj je
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo, u srijedu, 11. marta, dočekat će banjalučki Borac u prvoj utakmici 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 18 sati, a cijene ulaznica za duel Sarajeva i Borca su sljedeće:
Tribina "SJEVER - VEDRAN PULJIĆ"
- 3 KM
Tribina "ISTOK"
- 6 KM
Tribina "ZAPAD"
** zatvorena tribina
Tribina "ZAPAD GALERIJA"
- 10 KM
Povodom Dana žena, 8. marta, Fudbalski klub Sarajevo omogućit će svim BORDO damama besplatan ulaz na utakmicu. Važno je istaknuti da ova pogodnost važi isključivo za utakmicu Sarajeva i Borca u sklopu Kupa Bosne i Hercegovine.
Također, želimo podsjetiti da će vlasnici sezonskih ulaznica iste moći koristiti i na utakmicama Kupa Bosne i Hercegovine, a djeca do 14 godina sa svojom aktivnom članskom karticom FK Sarajevo moći će besplatno ući na stadion Koševo.
Vlasnici aktivne sezonske ulaznice za tribine "ZAPAD" i "ZAPAD GALERIJA" imat će obezbjeđen ulaz na tribinu "ZAPAD GALERIJA".
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/bor ... a/2157?ref
Tribina "SJEVER - VEDRAN PULJIĆ"
- 3 KM
Tribina "ISTOK"
- 6 KM
Tribina "ZAPAD"
** zatvorena tribina
Tribina "ZAPAD GALERIJA"
- 10 KM
Povodom Dana žena, 8. marta, Fudbalski klub Sarajevo omogućit će svim BORDO damama besplatan ulaz na utakmicu. Važno je istaknuti da ova pogodnost važi isključivo za utakmicu Sarajeva i Borca u sklopu Kupa Bosne i Hercegovine.
Također, želimo podsjetiti da će vlasnici sezonskih ulaznica iste moći koristiti i na utakmicama Kupa Bosne i Hercegovine, a djeca do 14 godina sa svojom aktivnom članskom karticom FK Sarajevo moći će besplatno ući na stadion Koševo.
Vlasnici aktivne sezonske ulaznice za tribine "ZAPAD" i "ZAPAD GALERIJA" imat će obezbjeđen ulaz na tribinu "ZAPAD GALERIJA".
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/bor ... a/2157?ref
sad sam sa stadiona, ostalo je da se očisti još 30% cirka, sjever je porilčno očišćen srednji dio, a istok na žalost ništa za sad, trava koja je jučer bila loša danas se podosta oporavila, samo je dosta mekan teren

Mosa RajvoSa
Teren u srijedu ce biti zadovoljavajuci. Mene vise strah kakve ce poslijedice ta utakmica na teren ostaviti za subotu.
Bojim se da ga skroz ne uniste.
Bilo bi mi drze da se prva utakmica igra u BL.
Bojim se da ga skroz ne uniste.
Bilo bi mi drze da se prva utakmica igra u BL.
Teren će se i za subotu spremit' 
Biće ovo dobro, samo da nas bude više na tribinama.
Cijene karti ne mogu biti jeftinije, termin sasvim ok..
Samo se dobro obucite da ne bude kasnije upale pluća, valja i u subotu isto gore
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cijene karti ne mogu biti jeftinije, termin sasvim ok..
Samo se dobro obucite da ne bude kasnije upale pluća, valja i u subotu isto gore
KO SI TI?
Ja sam navijač F.K. SARAJEVO!
Po čemu ti donosiš zaključak da si navijač tog kluba?
1. Najvažnije je da svaku utakmicu dolazim na Koševo!
2. Tu i tamo odem i na gostovanje u zavisnosti od posla i vremena!
3. Član sam kluba i redovno obnavljam članstvo!
Prva i Treća stavka su obaveza, osnov jednog navijača. Arena Sport, Moja TV, BHT služe navijačima koji ne žive u Sarajevu i koji bi da imaju sreću koju mi imamo umjesto pred TV-om bili NA KOŠEVU!
Druga stvaka je prošla veliki ispit u Gradačcu, ne smijem zamisliti šta će biti u Mostaru!
Dakle, učlanite se u klub, to je 20 KM za godinu dana!
Dolazite na domaće utakmice svog kluba, iza TV prijemnika se ne čuje vaš glas i radost kada zabijemo gol!
SVI NA KOŠEVO U SRIJEDU, AKO NIŠTA, OVA UPRAVA JE ZASLUŽILA DA IH ISPOŠTUJEMO!!!
Prva i Treća stavka su obaveza, osnov jednog navijača. Arena Sport, Moja TV, BHT služe navijačima koji ne žive u Sarajevu i koji bi da imaju sreću koju mi imamo umjesto pred TV-om bili NA KOŠEVU!
Druga stvaka je prošla veliki ispit u Gradačcu, ne smijem zamisliti šta će biti u Mostaru!
Dolazite na domaće utakmice svog kluba, iza TV prijemnika se ne čuje vaš glas i radost kada zabijemo gol!
SVI NA KOŠEVO U SRIJEDU, AKO NIŠTA, OVA UPRAVA JE ZASLUŽILA DA IH ISPOŠTUJEMO!!!
to je to !!!Benko je napisao/la:KO SI TI?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
belosevic28
- Kontakt:
Trava odlicno izgleda.samo od cetvrtka se opet ocekuje snijeg tako da 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- molotovljev
( asocijacija )emir18 je napisao/la:Trava odlicno izgleda.samo od cetvrtka se opet ocekuje snijeg tako da
F.K.SARAJEVO
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja sam se nadao bar malo da sunce progrije
Tako je @Benko. Uclaniti se i dolaziti na tekme je najmanje što možeš uradati za klub, koji te cini sretnim i ponosnim.
U srijedu ocekujem oko 5 milja na Koševu, mislim da je sve ispod toga bruka, bez obzira što je Kup tekma.
Teren je kolko toliko dobar, kao što kaže @Evender malo me strah, kakve ce poslijedice ta utakmica na teren ostaviti za subotu. Treba uzeti u obzir da posle srijede opet najavljuju kišu i snijeg. Iskreno volio bi da igramo prvo ligašku protiv njih, pa tek onda Kup.
Ne sviđaju mi se ekipe kao što je Borac, jer nikada ne igraju za gol više. Cim daju gol odma se zatvaraju i ostavljaju utisak, kao da je to njihov maksimum. Zadnja tekma je završila 1:3 u našu korist, ali ne bi da puno gledamo na to, jer su okolnosti bile dosta drugacije. Borac se nalazi u velikim problemima pred ovu utakmicu. Zbog suspendovanih igrača i onih koji nemaju pravo nastupa u Kupu. Najveca opasnost nam prijeti od Stokica i Subica, koji ce vjerovatno igrati veznog, zbog vec pomenutih problemima. Imamo priliku da sve riješimo vec u prvoj tekmi, nadam se da cemo je iskoristiti.
Znam da je pogoditi sastav nemoguca mislija, ali cu ipak pokusati.

Ako ne bude išlo sve po planu, ocekujem da uleti teška artljerija Alispahic i Benko.
Svi na Koševo, da podržimo Saraj'vo !
U srijedu ocekujem oko 5 milja na Koševu, mislim da je sve ispod toga bruka, bez obzira što je Kup tekma.
Teren je kolko toliko dobar, kao što kaže @Evender malo me strah, kakve ce poslijedice ta utakmica na teren ostaviti za subotu. Treba uzeti u obzir da posle srijede opet najavljuju kišu i snijeg. Iskreno volio bi da igramo prvo ligašku protiv njih, pa tek onda Kup.
Ne sviđaju mi se ekipe kao što je Borac, jer nikada ne igraju za gol više. Cim daju gol odma se zatvaraju i ostavljaju utisak, kao da je to njihov maksimum. Zadnja tekma je završila 1:3 u našu korist, ali ne bi da puno gledamo na to, jer su okolnosti bile dosta drugacije. Borac se nalazi u velikim problemima pred ovu utakmicu. Zbog suspendovanih igrača i onih koji nemaju pravo nastupa u Kupu. Najveca opasnost nam prijeti od Stokica i Subica, koji ce vjerovatno igrati veznog, zbog vec pomenutih problemima. Imamo priliku da sve riješimo vec u prvoj tekmi, nadam se da cemo je iskoristiti.
Znam da je pogoditi sastav nemoguca mislija, ali cu ipak pokusati.

Ako ne bude išlo sve po planu, ocekujem da uleti teška artljerija Alispahic i Benko.
Svi na Koševo, da podržimo Saraj'vo !
Das Ist Walter
Da li ce bit prenos u srijedu sa Koseva, TV ili link svejedno???
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- bordoakapitar
Ubit cemo Borac! 3-0 glatko... Ko nema clansku FCS, nikad srece ne imao!