FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Vlado PD
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Vlado PD » 05 avg 2010, 13:33

Neprilagodjen je napisao/la:Ako ste gledali utakmice,Blazicko je sinoc pet puta rekao Bosanac Vranjes,a u prijenosu iz Moldavije cak Bosnjak Vranjes,ali to ne pominjete iako vam je sigurno paralo usi.

Zasto bi paralo :shock:
I koga je ustvari briga sta govori Blazicko :shock:

God's hand
Kontakt:

Post Postao/la God's hand » 05 avg 2010, 14:21

Ne znam da li stalno nosi to majicu, ali sam primjetio da ju je imao i na mecu u Moldaviji. Promatrao potencijalnu reakciju Dinamove publike prilikom slavlja, obzirom da su se igraci sherifa nalazili na rubu terena, blizu tribine sa gledaocima i niko nista. Ocito da su bili potpuno razocarani onim sto su im njihovi igraci priredili pa se Ogijem nisu zamarali.
A Ogi je jedan odlican decko i odlican fudbaler i zelim mu puno zdravlja i uspjeha. Odakle je, kojeg drzavljanstva i sta je po nacionalnosti (ako je to uopste bitno) znamo i mi i on. ako postoji neko kome to treba reci Blazicko ili suflirati neko drugi kako bi provocirao na forumu, onda to govori o koliko je taj neko mis i nista drugo.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 05 avg 2010, 14:29

God's hand je napisao/la:Ne znam da li stalno nosi to majicu, ali sam primjetio da ju je imao i na mecu u Moldaviji. Promatrao potencijalnu reakciju Dinamove publike prilikom slavlja, obzirom da su se igraci sherifa nalazili na rubu terena, blizu tribine sa gledaocima i niko nista. Ocito da su bili potpuno razocarani onim sto su im njihovi igraci priredili pa se Ogijem nisu zamarali.
A Ogi je jedan odlican decko i odlican fudbaler i zelim mu puno zdravlja i uspjeha. Odakle je, kojeg drzavljanstva i sta je po nacionalnosti (ako je to uopste bitno) znamo i mi i on. ako postoji neko kome to treba reci Blazicko ili suflirati neko drugi kako bi provocirao na forumu, onda to govori o koliko je taj neko mis i nista drugo.
pa šta mu je značila ta majica c.Zvezde..pa nije zvezda igrala s dinamom...momak je odličan igrač ali što mu to treba da provocira bezze možda će mu dinamo i zatrebati nekada u karijeri..vjerojatno bbb nisu to vidjeli jer zna se da su tribine udaljene "100 metara" od terena,inače ovaj ne bi dobro prošao

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 05 avg 2010, 14:45

Neprilagodjen je napisao/la:Ako ste gledali utakmice,Blazicko je sinoc pet puta rekao Bosanac Vranjes,a u prijenosu iz Moldavije cak Bosnjak Vranjes,ali to ne pominjete iako vam je sigurno paralo usi.
neka je tvojim ušima prijalo šta tebe briga za našim........uostalom ko j*be blažička.............
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 avg 2010, 15:46

Jadnog kluba i navijača, gdje je glavna tema nekakav Šerif i nekakav Vranjes koji nosi majicu nvaijača nekakve C. Zvezde. Hrkljus. :mrgreen:

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 05 avg 2010, 16:07

voltron30 je napisao/la:Jadnog kluba i navijača, gdje je glavna tema nekakav Šerif i nekakav Vranjes koji nosi majicu nvaijača nekakve C. Zvezde. Hrkljus. :mrgreen:
Bas tako, stvarno su jadni i klub i navijaci, jbt pa nemaju nikog svog da svrlja po ovom forumu i svadja se sa "ostalima" :o
Kako je biti navijac preko foruma? 8-)

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 05 avg 2010, 16:31

Dabar je napisao/la:
God's hand je napisao/la:Ne znam da li stalno nosi to majicu, ali sam primjetio da ju je imao i na mecu u Moldaviji. Promatrao potencijalnu reakciju Dinamove publike prilikom slavlja, obzirom da su se igraci sherifa nalazili na rubu terena, blizu tribine sa gledaocima i niko nista. Ocito da su bili potpuno razocarani onim sto su im njihovi igraci priredili pa se Ogijem nisu zamarali.
pa šta mu je značila ta majica c.Zvezde..pa nije zvezda igrala s dinamom...momak je odličan igrač ali što mu to treba da provocira bezze možda će mu dinamo i zatrebati nekada u karijeri..vjerojatno bbb nisu to vidjeli jer zna se da su tribine udaljene "100 metara" od terena,inače ovaj ne bi dobro prošao

Ta majca mu je znacila sta nosi u srcu i sta je svetinja.
A i ja bi je rado pokazao da sam prozivio sto i on juce i ono fino obiljezavanje Oluje na mximiru, u svom stilu.

A tebi Ogi svaka cast jos jednom, obraz je ipak obraz!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 05 avg 2010, 16:34

@ Vlado PD

Hajde ti meni objasni za koga ti navijas :?
Rudar,Zvezda ili Borac :?
Da nisi onaj sto je napravio acc za savki klub :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 05 avg 2010, 16:46

Hairlija je napisao/la:@ Vlado PD

Zasto ponovo da objasnjavam, navijam za Zvezdu, simpatizer sam Rudara kao lokal patriota i pratim njegove utkmice, a za Zvezdu inace navijam, idem na utakmice, gostovanja i ispunjavam sve osobine navijaca, jel sad jasnije :D A S Borcom nemam nikakve veze sem sto je komsijski klub.

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 avg 2010, 23:32

Vlado PD je napisao/la:

Zasto ponovo da objasnjavam, navijam za Zvezdu, simpatizer sam Rudara kao lokal patriota i pratim njegove utkmice, a za Zvezdu inace navijam, idem na utakmice, gostovanja i ispunjavam sve osobine navijaca, jel sad jasnije :D A S Borcom nemam nikakve veze sem sto je komsijski klub.
Onda Vlado razguli s ove teme i piši o Ogiju na temi rudara a ne na temi Borca. Nemoj ovu temu zagađivati ciganlukom, kad je osuđena na propast odlukom naših simpatizera nemoj je ti održavati u životu ovim ciganlukom! I jeb. te Ogi Vranješ da je neki čovjek i istrčao u Borčevoj majici rekao bih skidam kapu. Borac ga je othranio i njega i buraza, a stari još uvijek radi na gradskom, onda on obuče tu majicu u zahvalnost zvijezdi koja ga je otjerala kao zbog Pižona a gdje je sad sa novim trenerom. To samo govori koliko je malen kao čovjek!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 06 avg 2010, 00:34

@Lesinar,vidi se stara gradska raja.Samo su papci navijali za Zvezdu prije Borca.:))))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 avg 2010, 12:41

LEŠINAR je napisao/la:
Vlado PD je napisao/la:

Onda Vlado razguli s ove teme i piši o Ogiju na temi rudara a ne na temi Borca. Nemoj ovu temu zagađivati ciganlukom, kad je osuđena na propast odlukom naših simpatizera nemoj je ti održavati u životu ovim ciganlukom! I jeb. te Ogi Vranješ da je neki čovjek i istrčao u Borčevoj majici rekao bih skidam kapu. Borac ga je othranio i njega i buraza, a stari još uvijek radi na gradskom, onda on obuče tu majicu u zahvalnost zvijezdi koja ga je otjerala kao zbog Pižona a gdje je sad sa novim trenerom. To samo govori koliko je malen kao čovjek!
Postujem vase neke ideje,tipa da banjalucani moraju navijat za Borac,al realnost kao i objektivnost je da je daleko vise Grobara i Delija.A na kraju krajeva,nije ni bitno u cemu je Vranjes istrcao,nije on zbog majice promjenio nista on zna ko je i sta je i odakle je,vjerujem da mu je Banjaluka ispred svega,a to sto je navijac Zvezde to je realnost....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Борац Чачак 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Чачак 1926 » 07 avg 2010, 14:48

$ &!!!!!!!! пуно - у ' ", " $ се ? у Европу
$ $ " се
$ је пут $ $ а $ " & $ знај $ све је -.
% ? % ствар цео & ' $ цео & $ пева ' & ? ја!!!
$ ? & & 1926

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2010, 14:49

Ipak ćete treći put častiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 07 avg 2010, 19:26

? " " & на / " " " " ? у ?!

& " & $ ', ? је & ¥. Ово $ је $ у ' & " ? је на рану!

& "!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 07 avg 2010, 22:21

& & 1926 je napisao/la:$ &!!!!!!!! пуно - у ' ", " $ се ? у Европу

Hvala brate,i vama sve najbolje,dabogda vi bili drugi, iza Vojvodine!!!

A sto se nas tice,Evropa je minimum,ove godine smo opasni !!!

Medjutim,ima jos dobrih ekipa,tako da nisam sto posto siguran u titulu. Ipak,nadam se da ce duzina nase klupe odluciti prvaka ove godine.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 avg 2010, 12:50

LEŠINAR je napisao/la:? " " & на / " " " " ? у ?!

& " & $ ', ? је & ¥. Ово $ је $ у ' & " ? је на рану!

& "!
;)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 avg 2010, 12:52

Dule 078 je napisao/la:
& & 1926 je napisao/la:$ &!!!!!!!! пуно - у ' ", " $ се ? у Европу

Hvala brate,i vama sve najbolje,dabogda vi bili drugi, iza Vojvodine!!!

A sto se nas tice,Evropa je minimum,ove godine smo opasni !!!

Medjutim,ima jos dobrih ekipa,tako da nisam sto posto siguran u titulu. Ipak,nadam se da ce duzina nase klupe odluciti prvaka ove godine.
naj smo jaci uzimamo titulu konacno ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 09 avg 2010, 12:24

Najjaci jesmo,ali sam opet u nekom crnjaku nakon sto sam jutros iz prve ruke saznao koliko se igracima duguje,nije im cak ni stanarina placena za zadnjih 6 mjeseci,cudi me kako momci uopste i igraju.

Samo 2 dana me drzala sreca zbog dolaska novog trenera,pobjede u Zvorniku,ali jutros mi se zgadio zivot sta sam sve cuo,tako da nikoga ne iznenadi ako se ponovo budu desavale reprize nezalaganja kao protiv Sirokog,mozda ne vec protiv Veleza,da im opet navijaci ne bi skandirali "**** vam pas mater",ali u sledecim kolima sigurno,ako im uprava ne pocne izmirivati obaveze.

Olja je kao kapiten jedini imao muda da stalno zapitkuje za dugovanja,i zato je i otjeran kao ker,nakon svega sto je dao za Borac.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 avg 2010, 02:10

Dule 078 je napisao/la:Najjaci jesmo,ali sam opet u nekom crnjaku nakon sto sam jutros iz prve ruke saznao koliko se igracima duguje,nije im cak ni stanarina placena za zadnjih 6 mjeseci,cudi me kako momci uopste i igraju.

Samo 2 dana me drzala sreca zbog dolaska novog trenera,pobjede u Zvorniku,ali jutros mi se zgadio zivot sta sam sve cuo,tako da nikoga ne iznenadi ako se ponovo budu desavale reprize nezalaganja kao protiv Sirokog,mozda ne vec protiv Veleza,da im opet navijaci ne bi skandirali "**** vam pas mater",ali u sledecim kolima sigurno,ako im uprava ne pocne izmirivati obaveze.

Olja je kao kapiten jedini imao muda da stalno zapitkuje za dugovanja,i zato je i otjeran kao ker,nakon svega sto je dao za Borac.
Sve je bolan zakuvao kvazi trener i narcis neki jagodic vlado-mutljavina neviđena i nema Borcu uspjeh sa njim.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.