Safet Sušić - Pape

Borg
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Borg » 11 jun 2012, 22:55

nick je napisao/la:
Borg je napisao/la:Ma vrhunski strucnjak,
Sve je -spor(ove) po turskoj vodio...
Nikad nista osvojio nije u toj trenerskoj karijeri...
Niti ce, ovo sto vodi reprezentaciju mu je plafon,
a i to mu je poklonjeno, na ime i nekadasnju igracku reputaciju

realno nama nije ni mjesto na ovom ni na jednom drugom prvenstvu, kad visdim ljude kako se bore trce i uporedim ih sa nasim igranjem preko neke stvari jasno mi jye da nema to veze sa selektorom nego sa glavom
selektor bira igrace (selektira) i on je taj
koji treba da bude odgovoran i za odabir i za
ono sto prikazuju na terenu, selektor je i motivator i trener
a unas Pape pojma nema sta mu se desava s ekipom
Niti kada su na terenu a kamoli van njega
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 jun 2012, 23:13

Borg je napisao/la:
nick je napisao/la:
Borg je napisao/la:Ma vrhunski strucnjak,
Sve je -spor(ove) po turskoj vodio...
Nikad nista osvojio nije u toj trenerskoj karijeri...
Niti ce, ovo sto vodi reprezentaciju mu je plafon,
a i to mu je poklonjeno, na ime i nekadasnju igracku reputaciju

realno nama nije ni mjesto na ovom ni na jednom drugom prvenstvu, kad visdim ljude kako se bore trce i uporedim ih sa nasim igranjem preko neke stvari jasno mi jye da nema to veze sa selektorom nego sa glavom
selektor bira igrace (selektira) i on je taj
koji treba da bude odgovoran i za odabir i za
ono sto prikazuju na terenu, selektor je i motivator i trener
a unas Pape pojma nema sta mu se desava s ekipom
Niti kada su na terenu a kamoli van njega
ne moze nas geneticki modificirat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 jun 2012, 23:28

ne moze nas geneticki modificirat[/quote]
Sve je do trenera i odnosa u timu
Primjer najsvjeziji je Chelsea i liga prvaka.
I ne treba nas genetski modificirati, nego neko ozbiljno
poceti raditi s reprezentacijom, niti imamo skaute, niti se uvode mladi igraci,
Vise o novim igracima mozes naci ovdje na forumu, nego sto nas strucni stab
zna za njih... Katastrofa
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 jun 2012, 23:52

Borg je napisao/la:ne moze nas geneticki modificirat
I ne treba nas genetski modificirati, nego neko ozbiljno
poceti raditi s reprezentacijom, niti imamo skaute, niti se uvode mladi igraci,
Vise o novim igracima mozes naci ovdje na forumu, nego sto nas strucni stab
zna za njih... Katastrofa[/quote]
de nabroji mi te igrcine i kojim klubovima igraju, da vidim t silne talente koje imamo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 12 jun 2012, 00:04

nick je napisao/la:
:lol: :lol: ja primjera majko..... cuj celzi zbroj igraca vrijedan preko 250 mill. uslovi itd... uostalom biti trener klubski i selektor repke, dva pojma razlicita.
FORZA NAPOLI

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 08:25

Bulkin je napisao/la:
nick je napisao/la:
:lol: :lol: ja primjera majko..... cuj celzi zbroj igraca vrijedan preko 250 mill. uslovi itd... uostalom biti trener klubski i selektor repke, dva pojma razlicita.
Pa dao je momak dobar primjer kada je RdM dosao na klupu Chelsea bilo je potpuno rasulo u klubu i skoro ispali iz LP onda frajer bukvalno kao da je carobni stapic koristio i Chelsea osvoji LP i na taj nacin je izborise ponovno...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2012, 08:34

MrShadow je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/fajic-m ... jetu/82116 :roll: :roll:

E moj Safete, konjino jedna, nek ti i njega Slovenci otmu, a ti sledeci put stavi Medunjanina i Ibricica da igraju u napadu kad se Vedo i Edin povrede..
Hajd ti majket' zaobilazi ovu temu kad dolaziš na forum, pratim te ima par dana ovdje, pa ti nemaš normalnog posta na ovoj temi, u svakoj 'ebenoj rečenici vrijeđaš Safeta, koji ti je qrac? Ne znam samo šta moderacija glumi, lik ofirno radi, svaki put kad dođe tu, uvijek neko vrijeđanje, neke pizde materine, šta da svi ovdje krenemo tako, na šta bi ličila ova tema o treneru reprezentacije Bosne i Hercegovine???
MrShadow je napisao/la: E moj Safete, konjino jedna
MrShadow je napisao/la: Ma nije klinac, picketina jedna nesposobna
MrShadow je napisao/la:ODLAZII KONJINO JEDNA NESPOSOBNA !!!!
:roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2012, 09:05

A najgore je sto postove ovih likova koji vrijedaju Susica obilato koriste njegovi fanovi generalizujuci i nazivajuci sve kriticare njegovog rada "pljuvacima".
Ja ga necu nazvati "konjinom",ili "telecim pogledom",ja samo kazem da nemam ni trunke povjerenja u selektora koji pozove 3 odbrambena igraca i dvocifren broj veznjaka a ne pozove stopera koji je u najboljim igrackim godinama i biran u tim sezone u Belgijskoj ligi i onda se zali kako nema dovoljno defanzivaca na raspolaganju, forsira Zahirovica na desnome beku iako je vec svima osim njemu jasno da on to ne moze igrati,vise voli u nedostatku Papca zrtvovati Salihovica ili Lulica na lijevome beku ni ne pomisljajuci da pozove Kvesica,21-godisnjeg lijevog beka koji je jedan od kljucnih igraca prvaka drzave i mlade reprezentacije,o prenatrpavanju veznoga reda playmakerima a bez ijednoga krila da ne govorim.
Ako ostane selektor a ne uspije se plasirati na SP u ovakvoj grupi,znam znam Grcka je nezgodna,ima sistem,zna se tacno ko sta radi u ekipi,znam Slovacka ima Hamsika,Weisa,Stocha,Hubocana sve znam dobri su ali su opet najslabija konkurencija koju smo ikada imali i sve osim prvoga mjesta u grupi je neuspjeh!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 jun 2012, 09:42

Ja se samo uzdam u ovog sa avatara da ce ga pozvati malo u neki opusteniji razgovor i uz zubor potoka u basti ribnjaka objasniti neke stvari ocito zalutalom covjeku...
Ne znam ali ipak mislim da Osim nece ovaj put sutiti na glupe poteze selektora i da ce malo vise kriticki biti nastrojen nego u proslim kvalifikacijama...
Siguran sam da ce ako bude i protiv Velsa radio onakvu blamazu popiti malo vise kritika i od struke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 12 jun 2012, 10:19

gringobih je napisao/la:Ja se samo uzdam u ovog sa avatara da ce ga pozvati malo u neki opusteniji razgovor i uz zubor potoka u basti ribnjaka objasniti neke stvari ocito zalutalom covjeku...
Ne znam ali ipak mislim da Osim nece ovaj put sutiti na glupe poteze selektora i da ce malo vise kriticki biti nastrojen nego u proslim kvalifikacijama...
Siguran sam da ce ako bude i protiv Velsa radio onakvu blamazu popiti malo vise kritika i od struke...
ne uzdam se ka vala ni u njega... davno je on izgubio tu ostrinu...
susiceva era ce zavrsit' kao i sliskoviceva... samo je pitanje hoce li u ovoj godini ili na proljece kad nas grcka kuci ostavi bez sansi za prvo mjesto.. opravdanja ce biti slab fond igraca, nedostatak srece, iznenadjujuce jaki protivnici i bjelosvjetska - sudijska zavjera (u reziji srba).. nikome nece ni pomisljat' na to da je glavni i jedini krivac selektor, odnosno njegovi blago receno amatersko vodjenje reprezentacije... izabrace nekog selektora jednako nesposobnog kao sto su bili i svi dosadasnji (izuzev cire)... iscekivat' cemo slijedece kvalifikacije, biti opet sami sebi apsolutni favoriti za plasman... jedina olaksavajuca okolnost je sto na slijedece EP uz domacina idu 23 reprezentacije, pa bi se mozda mogli nadat' prolazu kao 2. i 3. u grupi..
isti scenarij gledam evo 6 ciklusa.. a nema naznaka da bise tu moglo bilo sta promijenit'...

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 12 jun 2012, 10:33

amho je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ja se samo uzdam u ovog sa avatara da ce ga pozvati malo u neki opusteniji razgovor i uz zubor potoka u basti ribnjaka objasniti neke stvari ocito zalutalom covjeku...
ne uzdam se ka vala ni u njega... davno je on izgubio tu ostrinu...
susiceva era ce zavrsit' kao i sliskoviceva... samo je pitanje hoce li u ovoj godini ili na proljece kad nas grcka kuci ostavi bez sansi za prvo mjesto.. opravdanja ce biti slab fond igraca, nedostatak srece, iznenadjujuce jaki protivnici i bjelosvjetska - sudijska zavjera (u reziji srba).. nikome nece ni pomisljat' na to da je glavni i jedini krivac selektor, odnosno njegovi blago receno amatersko vodjenje reprezentacije... izabrace nekog selektora jednako nesposobnog kao sto su bili i svi dosadasnji (izuzev cire)... iscekivat' cemo slijedece kvalifikacije, biti opet sami sebi apsolutni favoriti za plasman... jedina olaksavajuca okolnost je sto na slijedece EP uz domacina idu 23 reprezentacije, pa bi se mozda mogli nadat' prolazu kao 2. i 3. u grupi..
isti scenarij gledam evo 6 ciklusa.. a nema naznaka da bise tu moglo bilo sta promijenit'...
Dobro dosli u nasu realnost... Idemo dalje :|

Pa misa mu, valjda ce mo se jednog dana trgnuti i izaci iz tog "sejtanskog kola"
(Ne daj se NADO, otpor stoko)

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 12 jun 2012, 11:59

Bravo gringobih
Konstruktivni razgovori(čitaj kritika) donose rezultate.Ne tako davno (poslije eura 2004)Njemačka je imala velikih problema glede trenera i stožera pa su za kratko vrijeme uspjeli da vrate staru slavu.Možda poređenje s Njemačkom i nije na mjestu ali ipak smo mi mala i prije svega mlada zemlja.Da smo mi sa ,kako kazeš,tvojim avatarom krenuli odmah nakon rata,a ne čekali zaslužne i kojekakve mafijaše,sad bi bila druga priča.Tek sad UEFA i FIFA imaju skim razgovarati ,a ovo do sada bi se ipak moglo nazvati kvalitet s puno sreće koja nam je u odlučujućim momentima okretala leđa(mislim na kvali za euro 2004 i sp 2006)pozdrav

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 jun 2012, 10:11

Uzivajte u majstorijama Safeta Susica.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

A ovog "objektivnog" M. Dautbegovca bih pitao zasto je Kodro dobio otkaz sa mjesta selektora...????
Jer zbunjuje nas rečenica koju smo čuli od kapitena Emira Spahića u Interkontinentalu (Emir Spahić NIJE bio u Chicagu op.a.) kako niko nema pravo zavlačiti ruke u džepove reprezentativaca...".
I ovo izmisljanje ne stoji jednom novinaru, :cry: u klipu gospodja Drita kaze da je iz usta selektora cula u hotelu "Interkontinental" kako je Spahic rekao "da niko nema pravo zavlaciti ruke u dzepove reprezentativaca" a ne da je Spahic bio u interkontinentalu... ;)
Dautbegovic izvoli u drugom klipu od 04:30 pa do 04:55 min...Novinar :cry: :cry: :cry:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 13 jun 2012, 10:21, ukupno mijenjano 2 puta.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2012, 10:15

gringobih je napisao/la: A ovog "objektivnog" M. Dautbegovca bih pitao zasto je Kodro dobio otkaz na mjesto selektora...????
Zato što je odbio voditi reprezentaciju na prijateljsku utakmicu protiv Irana. Prije toga je zabilježio poraz od Japana (3-0) i neriješeno sa Makedonijom (2-2). Dakle, dobio je otkaz zbog neposlušnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 jun 2012, 10:25

Virtu4l je napisao/la:Zato što je odbio voditi reprezentaciju na prijateljsku utakmicu protiv Irana. Prije toga je zabilježio poraz od Japana (3-0) i neriješeno sa Makedonijom (2-2). Dakle, dobio je otkaz zbog neposlušnosti.
Upravo na to potenciram jer je i Susic odbio naredzenje iz saveza...
aleksandar_veliki je napisao/la:gringobih, jos jednom pregledaj klipove pa ces vidjeti da je izvjesna humanitarka upravo rekla da je spaha u interu rekao to i to. Jbt, cuj Drita, hajde malo da se raspitate ko finasira Dritu. Nisam ljubitelj Papeta, ali na ovom mu skidam kapu, cuj hajte Zmajevi, mi organizovali sve, vase je da dodjete i da mi na racun vas hajrujemo. Ma mrsss
Editovao sam post da nadjem dio u kom Gospođa Drita iznosi...Poslusaj pa procijeni ;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jun 2012, 10:30

Mozemo mi raspravljati koliko hocemo al jedna je stvar jasna, u nasoj reprezentaciji nema discipline i to pocevsi od selektora pa do igraca!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jun 2012, 10:38

Dobro Aco ako cemo biti precizni ona kaze u klipu da je za tu njegovu recenicu prvi put cula u interkontinentalu, sto znaci da joj je to neko prenjeo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jun 2012, 10:45

Jednostavno ne mogu da vjerujem da se ja u nečemu slažem sa Acom.

:mrgreen:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 jun 2012, 10:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Dobro Aco ako cemo biti precizni ona kaze u klipu da je za tu njegovu recenicu prvi put cula u interkontinentalu, sto znaci da joj je to neko prenjeo.
Ma nije to vise ni bitno, eto ona tako rekla, no ko je Drita, gdje zivi, sta radi, od cega zivi, ko je finasira. I dodje Drita i kaki, najbolje je da se organizuje jedan jednomjesecni izlet Zmajeva po dijaspori, nek se svi slikaju sa njima, veceraju i slicno, valjda ce biti onda zadovoljni. Znamo mi ovdje i to vrlo dobro koliko se love opralo u ovoj jadnoj drzavi na racun humanitare.
Tu se slazemo, al znas sta meni nije jasno zasto je Bakovic prvo izjavio da ce svi doci na tu veceru a onda sve to povuka. Zar nebi bilo lakse da su iz saveza u startu odbili dolazak na tu veceru i gotovo. I pored toga ako komitete da svoju pa hajmo reci garanciju da ce reprezentativci doci na veceru onda su valdja selektor i igraci duzni da to ispostuju.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 jun 2012, 10:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Dobro Aco ako cemo biti precizni ona kaze u klipu da je za tu njegovu recenicu prvi put cula u interkontinentalu, sto znaci da joj je to neko prenjeo.
Ma nije to vise ni bitno, eto ona tako rekla, no ko je Drita, gdje zivi, sta radi, od cega zivi, ko je finasira. I dodje Drita i kaki, najbolje je da se organizuje jedan jednomjesecni izlet Zmajeva po dijaspori, nek se svi slikaju sa njima, veceraju i slicno, valjda ce biti onda zadovoljni. Znamo mi ovdje i to vrlo dobro koliko se love opralo u ovoj jadnoj drzavi na racun humanitare.
Nije fol u Driti mogla je Halida biti ili Hasna, itd, fol je u tome da je DOBILA pismenu potvrdu iz komiteta da su pristali na tu veceru...
Pa to da su ti ljudi potrosili desetine hiljada da sve to organizuju, uruce pozivnice...itd
I onda jedan covjek? koji 7 utakmica ne zna za pobjedu i koji je od repke napravio cirkus daje sebi za pravo da se oglusi na naredzenja iz saveza i izradi na hiljade ljudi koji su dosli iz svih krajeva sjeverne Amerike da prisustvuju toj veceri, u tom je fol...
Mene Drita ne zanima toliko u sferi sporta, ja njoj skidam kapu za posao koji ona radi i zrtvuje se...itd

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.