Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Blekic Zijo sto ga je Wolwerinu zabijo 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ahahaa,cuj Stefko tako me niko zvao od trece godine.Sto ti ne smes da kazes ime?
Nego ne dao Bog da smo kao Sarajevo imamo mi previse cirkusanata ne treba nam jos.

Nego ne dao Bog da smo kao Sarajevo imamo mi previse cirkusanata ne treba nam jos.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Posalji na PP facebook profil pa ces vidjet moje ime kad te dodam 

molio bih da me ne stavljas u istu recenicu sa tamo nekim ciganima. hvala.Megamon je napisao/la:Blekic Zijo sto ga je Wolwerinu zabijo
Ahahaa,cuj FB,brate ja to nemam ima godina dana.A i da imam tebi sigurno ne bi poslao,pa da ne izlazim iz Inboxa.Samo F.K.S !! je napisao/la:Posalji na PP facebook profil pa ces vidjet moje ime kad te dodam

Vidi ga opet ovaj spominje cigane.

- Megamon
- Kontakt:
koliko vidim napisao sam u Nominativu jednine,dakle moze biti samo "cigan".Wolverine je napisao/la:molio bih da me ne stavljas u istu recenicu sa tamo nekim ciganima. hvala.Megamon je napisao/la:Blekic Zijo sto ga je Wolwerinu zabijo
Niko kao Zijad Blekic
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
a uostalom ko je zijad blekic?????????'

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
uh jesi mi ga spustio
on je tolki cigan da to u mnozini moram pisat.
@tmac- nikad cuo do prije 20 minuta

on je tolki cigan da to u mnozini moram pisat.
@tmac- nikad cuo do prije 20 minuta

-
- Kontakt:
Haj momci ne serite boga vam 

- Megamon
- Kontakt:
E ti nam reci,ti si krivac sto pojedinci ovdje ismijavaju nas klub
ali mi jos uvjek ne znamo ko je zijo blekic???
jel on bitan ???
jel on bitan ???

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
neznam bas ko je veci krivac ti il on 

Ma nisu oni krivi sto im je klub vrijedan ismijavanja. 

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Megamon
- Kontakt:
E vala sto rek'o Paja ubila si me argumentima,evo jos ne mogu da ododjem sebi
Liverpool
,Hodson 
Liverpool

-
- Kontakt:
Hahahaha ljepotice a koji je to tvoj klub Liverpool mozda ?Lily je napisao/la:Ma nisu oni krivi sto im je klub vrijedan ismijavanja.
Bezi odoh baciti jedan tus red bi bio smrdim k'o doberman nisam se od jutros istusirao.
Vi skontajte je li Blekic bitan.

I Velez si zaboravio 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
true trueLily je napisao/la:Ma nisu oni krivi sto im je klub vrijedan ismijavanja.
Ne povezuj mene s Pikicima.hammers je napisao/la:I Velez si zaboravio

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
- Kontakt:
Vidi ovog jos nam samo ti falis hajde bolan ne budi takav nemoj nas napustat imas lijep grb a ne pomazes braci protiv ovih sto ne vole SarajevoDevil je napisao/la:Bezi odoh baciti jedan tus red bi bio smrdim k'o doberman nisam se od jutros istusirao.![]()
hammers brate ona ti je veliki navijac liverpoola ne pamti kad je propustila utakmicu

Trenutno korisnika/ca: Adi33, BaiMai, leo1946, VensanKasel i 9 gostiju.