Pozdrav.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne prodaji u radnjama, spuste ti cijenu telefona za 150-200KM, bolje ti je stavi ga na pik.reds je napisao/la:Zna li neko gdje sve imaju radnje u Sarajevu gdje se može prodati mobitel?
Pozdrav.
Hvala na savjetu, ali meni je to jasno i poznato. Pitam radi prijatelja.exampLe. je napisao/la:Ne prodaji u radnjama, spuste ti cijenu telefona za 150-200KM, bolje ti je stavi ga na pik.reds je napisao/la:Zna li neko gdje sve imaju radnje u Sarajevu gdje se može prodati mobitel?
Pozdrav.
400harden je napisao/la:Koliko vrijedi S7 edge polovan, bez znakova koristenja?
Jel verzija 3 ili 4 gb ram-a?sancho21 je napisao/la:Pozdrav svima, interesuje me da li je puno platiti 340km za Samsung A6 2018, kupljen nov prije 20-tak dana? I ukratko ako neko zna kakav je mobitel ko mobitel, baterija i ostalo?
verzija sa 3gb rama, znaš li sta kakav je ovako za korištenje, baterija i sl.madridist je napisao/la:Jel verzija 3 ili 4 gb ram-a?sancho21 je napisao/la:Pozdrav svima, interesuje me da li je puno platiti 340km za Samsung A6 2018, kupljen nov prije 20-tak dana? I ukratko ako neko zna kakav je mobitel ko mobitel, baterija i ostalo?
Nov sa 3gb rama je 380km.
Zasad je odlicansancho21 je napisao/la:verzija sa 3gb rama, znaš li sta kakav je ovako za korištenje, baterija i sl.madridist je napisao/la:Jel verzija 3 ili 4 gb ram-a?sancho21 je napisao/la:Pozdrav svima, interesuje me da li je puno platiti 340km za Samsung A6 2018, kupljen nov prije 20-tak dana? I ukratko ako neko zna kakav je mobitel ko mobitel, baterija i ostalo?
Nov sa 3gb rama je 380km.
dosli smo odavno do toga, samo sto narod nije bio svijestan, ili jos nijetuzlak1987 je napisao/la:Dosli smo lagano kao i u svemu od toga da je tabu do toga da je normalno.
Elon je to fino objasnio. Ako je neko u vladi logično da ne treba koristiti kineske telefone, al kakve veze imaju obični ljudi.miki_92 je napisao/la:po Amerima samo kinezi spijuniraju, a njihove kompanije se naplacase penala za prikupljanje podataka bez znanja korisnika![]()
odes na r/Android i kad god imas post o Huawei-ju, odmah oni americki botovi, gdje ces to uzeti, pa da te kineska vlada spijunira, jesi im bitan u pm, nemas $100 na racunu, fukaro
Slažem se s tobom u ovom što si napisao. Zbog sigurnosti i bolje usluge će se to i povećavati. Sve dok to ne ulazi u privatne živote ljudi to je dobra stvar.QUARESMA 18<<< je napisao/la:dosli smo odavno do toga, samo sto narod nije bio svijestan, ili jos nijetuzlak1987 je napisao/la:Dosli smo lagano kao i u svemu od toga da je tabu do toga da je normalno.
u mene rodjak jos nece da koristi fingerprint sensor na iphoneu, kaze ne zelim im dati svoj otisak prsta, da ne bi zloupotrijebili
but muh privacyKanye je napisao/la:Elon je to fino objasnio. Ako je neko u vladi logično da ne treba koristiti kineske telefone, al kakve veze imaju obični ljudi.miki_92 je napisao/la:po Amerima samo kinezi spijuniraju, a njihove kompanije se naplacase penala za prikupljanje podataka bez znanja korisnika![]()
odes na r/Android i kad god imas post o Huawei-ju, odmah oni americki botovi, gdje ces to uzeti, pa da te kineska vlada spijunira, jesi im bitan u pm, nemas $100 na racunu, fukaro![]()
Budimo realni, jadni oni ljudi koji moraju pratiti druge šta rade pred telefonom ili laptopom. Njih mi je žao.miki_92 je napisao/la:but muh privacyKanye je napisao/la:Elon je to fino objasnio. Ako je neko u vladi logično da ne treba koristiti kineske telefone, al kakve veze imaju obični ljudi.miki_92 je napisao/la:po Amerima samo kinezi spijuniraju, a njihove kompanije se naplacase penala za prikupljanje podataka bez znanja korisnika![]()
odes na r/Android i kad god imas post o Huawei-ju, odmah oni americki botovi, gdje ces to uzeti, pa da te kineska vlada spijunira, jesi im bitan u pm, nemas $100 na racunu, fukaro![]()
Problem je što su kod nas tabu normalne stvari, ovo je bezveze.tuzlak1987 je napisao/la:Dosli smo lagano kao i u svemu od toga da je tabu do toga da je normalno.