PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Da je Radnik nekim slucajem izjednacio,penal bi bio sviran za Zeljeznicar.
Tako da,kmecanje je neminovnost.
Ostaje jos da se vidi koliko gledalaca je savez oduzeo divovima i dodao Zeljeznicaru.
Kme,kme,kme.
Tako da,kmecanje je neminovnost.
Ostaje jos da se vidi koliko gledalaca je savez oduzeo divovima i dodao Zeljeznicaru.
Kme,kme,kme.
💩💩
Navijac sam Zeljeznicara, ali Sarajevo je ipak favorit broj jedan.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jesi ti onaj seljak što hoda u bijelim čarapama i papučama po Grbavici?sajo10 je napisao/la:Navijac sam Zeljeznicara, ali Sarajevo je ipak favorit broj jedan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Poslao sam ti rječnik bosanskog jezika u ŠveCku, nadam se da ćeš se napokon opismeniti. Žalosno bi bilo da postaneš stara kljusina, a ne naučiš maternji jezik.sajo10 je napisao/la:Poyy
Čuj štoPenaltiky je napisao/la:Švrakino šta vas ovo zovu favelom?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beton je napisao/la:Čuj štoPenaltiky je napisao/la:Švrakino šta vas ovo zovu favelom?![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja konto tamo se dinastija snimala.Beton je napisao/la:Čuj štoPenaltiky je napisao/la:Švrakino šta vas ovo zovu favelom?![]()
Tamo se buraz snimaju indijske serijePenaltiky je napisao/la:Ja konto tamo se dinastija snimala.Beton je napisao/la:Čuj štoPenaltiky je napisao/la:Švrakino šta vas ovo zovu favelom?![]()
Kreno napisat crna mačka beli mačpr, napišem dinastija.Beton je napisao/la:Tamo se buraz snimaju indijske serijePenaltiky je napisao/la: Ja konto tamo se dinastija snimala.
Dom za vjesanjePenaltiky je napisao/la:Ja konto tamo se dinastija snimala.Beton je napisao/la:Čuj štoPenaltiky je napisao/la:Švrakino šta vas ovo zovu favelom?![]()
Mala nevjesta je iz Švrakina
Nemojte na Švrakino, ima tamo lijepih cura. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako si vidio kakvu lijepu onda je bila u prolazu kroz Švrakino, nije iz Švrakina.skoroalen je napisao/la:Nemojte na Švrakino, ima tamo lijepih cura.
Kad cemo ove brabonjke ugasit, smrde, ubise svojim prisustvom u picqu materinu...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Vala znam jednu lijepu, nije Romkinja, i baš je iz Švr.Beton je napisao/la:Ako si vidio kakvu lijepu onda je bila u prolazu kroz Švrakino, nije iz Švrakina.skoroalen je napisao/la:Nemojte na Švrakino, ima tamo lijepih cura.
Možda je izuzetak od pravila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemoj mu to raditi, ovom svrakindolcu...svakako ga njegovi tjeraju da se zeni. Sprco 40 kuka, zivot ide a on lihomud.Beton je napisao/la:Mala nevjesta je iz Švrakina
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znaš sigurnoskoroalen je napisao/la:Vala znam jednu lijepu, nije Romkinja, i baš je iz Švr.Beton je napisao/la:Ako si vidio kakvu lijepu onda je bila u prolazu kroz Švrakino, nije iz Švrakina.skoroalen je napisao/la:Nemojte na Švrakino, ima tamo lijepih cura.
Možda je izuzetak od pravila.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Na Sugavici redovno dajem cenera, a dok dajem osjećam se kao veliki humanitarac.Goosman je napisao/la:To je ta bordo eminencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.