FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Bas je sad polifinale?? Sve kontam nesto cetvrtfinale ocam..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BoskoAntic
- Kontakt:
I ovaj pukomiden je napisao/la:Sportski direktor Borca Slobodan Starčević
- Težak polufinalni žrijeb nikako ne bi smio da poremeti naše ciljeve, kaže Starčević
- Imamo ambicije da osvojimo Kup BiH, a da bi podigli pehar moramo da pobijedimo Sarajevo... "Papirnati" favoriti ne pobjeđuju uvijek. Naravno, dobili smo najtežeg rivala, ali mi ćemo dati svoj maksimum... Najmasovnije takmičenje je specifično i ne pobjeđuje uvijek favorit na papiru...
Ovi se izgleda ne šale
U INAT SVIMA 1946
Na kojem osnovu mislis da funkcionise prenos utakmica, odnosno prava na iste?Zivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Po tebi ispada da bi FK Sarjevo trebalo kupiti kamere i da sami snimamo utakmice
Imaju ugovori sa BH telekomom i sa savezom.
Oni odredjuju sta se prenosi a sta ne, ko i na koji nacin.
Ok za tv prenos ali kamera se moze postavit i stream podijelit i gledat tekma bez komentatora, tako sam vec gledao Zeljo-Metalurg, kup Siroki- Celik itd. valjda to za vasu armiju navijaca nije stranoEvander je napisao/la:Na kojem osnovu mislis da funkcionise prenos utakmica, odnosno prava na iste?Zivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Po tebi ispada da bi FK Sarjevo trebalo kupiti kamere i da sami snimamo utakmice![]()
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
PA biće ti snimak, rekao ti je čovjek. Šta je problem?Zivot je napisao/la:Ok za tv prenos ali kamera se moze postavit i stream podijelit i gledat tekma bez komentatora, tako sam vec gledao Zeljo-Metalurg, kup Siroki- Celik itd. valjda to za vasu armiju navijaca nije stranoEvander je napisao/la:Na kojem osnovu mislis da funkcionise prenos utakmica, odnosno prava na iste?Zivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
Po tebi ispada da bi FK Sarjevo trebalo kupiti kamere i da sami snimamo utakmice![]()
4.10.2009.
Jao nisu omogucili stream, uprava napolje!
Imaš druze u subotu na Areni, igra se protiv istog protivnika.
Imaš druze u subotu na Areni, igra se protiv istog protivnika.
Das Ist Walter
Pa bože moj, nema prenosa i sta sad?
Bit ce snimak i eto, ja zadovoljan i sa snimkom jer cu i onako gledati uzivo
Ne fakat, nije los ni snimak u situaciji kada nema prenosa, a u subotu ce biti na areni pa eto, ko voli neka gleda na TV mene Bgm sramota domace tekme gledati od kuce
Bit ce snimak i eto, ja zadovoljan i sa snimkom jer cu i onako gledati uzivo
Ne fakat, nije los ni snimak u situaciji kada nema prenosa, a u subotu ce biti na areni pa eto, ko voli neka gleda na TV mene Bgm sramota domace tekme gledati od kuce
Znam za suboto i tv termine na BHT1 mojatv i arena
ali ovo za coppa BiH nek vam bude nauk za ubuduce

Re: Odg: FK Sarajevo
Ima cemo to u vidu.Zivot je napisao/la:Znam za suboto i tv termine na BHT1 mojatv i arena![]()
ali ovo za coppa BiH nek vam bude nauk za ubuduce
![]()
Umjesto Cimirota ce vjerovatno uletiti u vezni red Rustemović,Bilbija,Alispahić.Ovaj mali Rustemović igra fantasticno,kakva ce on igracina biti.Radovac i Stojcev ce morati cekati bolje terene.
- prasovic89
- Kontakt:
Ooooooooo šta se desilo pa te ludo volim Saraj'voooooo ?? Aaaaaaaaaaaaaaaaa niko nikada neće saznat' šta se dešavaaaaaaaa !! Dobro jutro momci, još 28h do utakmice 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
Sarajevo22
- Kontakt:
HAHAHAHAHamidzaTan je napisao/la:deda je napisao/la:Imal li da neko prenosi utakmicu ili link za nas sto ne mozemo doci na tekmu u srijedu?
Bit ce na TV1000 repriza iza ponoci odmah![]()
![]()
![]()
![]()
SRAM TE BILO
Sjever istok zapaaad pakaoooooo !
JA TE VOLIM LUDO SARAJVOOOOOOO!
JA TE VOLIM LUDO SARAJVOOOOOOO!
Imam osjecaj da necemo previse zaliti Cimirota kad aBD ode i napravi sjajnu karijeru... Od srca mu to zelim..
Mislim da smo u Rustemovicu dobili jednu klasu sto se tice nase lige...
Kodro: Biće promjena u sastavu u odnosu na Gradačac
Nemam dilema oko sastava. Manje, više je poznato ko će igrati. Svi su u trenažnom procesu i sigurno da će biti promjena u odnosu na meč u Gradačcu. Imamo veliki fond igrača i svi čekaju svoju priliku. Kada je rezultat u pitanju sigurno je da i mi baš kao i naš protivnik imamo svoje želje. Volio bih da pobijedimo a da ne primimo gol. Ništa se sigurno neće riješiti u prvoj utakmici. Igramo tri utakmice sa Borcem zaredom, i ''šarat'' ćemo jer imamo veliki fond igrača''.
Kada je u pitanju pomjeranje termina utakmica u Premijer ligi BiH, odnosno odgoda za sedam dana Kodro je rekao:
''Ja bih volio da se sve odigralo kako je planirano i da nije bilo odogode utakmica. Da li su nam poremeceni planovi? Vidjećemo. Ovdje sve brzo prelazi u euforiju. Kada god smo govorili da ćemo lako pobijediti, nismo uspjeli u tome. Ovdje svi govore da će biti lako ali to i nije baš tako'' rekao je Meho Kodro.
Nemam dilema oko sastava. Manje, više je poznato ko će igrati. Svi su u trenažnom procesu i sigurno da će biti promjena u odnosu na meč u Gradačcu. Imamo veliki fond igrača i svi čekaju svoju priliku. Kada je rezultat u pitanju sigurno je da i mi baš kao i naš protivnik imamo svoje želje. Volio bih da pobijedimo a da ne primimo gol. Ništa se sigurno neće riješiti u prvoj utakmici. Igramo tri utakmice sa Borcem zaredom, i ''šarat'' ćemo jer imamo veliki fond igrača''.
Kada je u pitanju pomjeranje termina utakmica u Premijer ligi BiH, odnosno odgoda za sedam dana Kodro je rekao:
''Ja bih volio da se sve odigralo kako je planirano i da nije bilo odogode utakmica. Da li su nam poremeceni planovi? Vidjećemo. Ovdje sve brzo prelazi u euforiju. Kada god smo govorili da ćemo lako pobijediti, nismo uspjeli u tome. Ovdje svi govore da će biti lako ali to i nije baš tako'' rekao je Meho Kodro.
Zip je napisao/la:Imam osjecaj da necemo previse zaliti Cimirota kad aBD ode i napravi sjajnu karijeru... Od srca mu to zelim..
I ja isto imam taj osjecaj.Rustemović ce napraviti samo takvu karijeru.
Malo da se igram trenera.
Sutra pocinju:
Bandovic
Baric, Kovacevic, Tatomirovic, Protic
Berberovic, Radovac, Stojcev
Duljevic, Okic
Velkoski
Sutra pocinju:
Bandovic
Baric, Kovacevic, Tatomirovic, Protic
Berberovic, Radovac, Stojcev
Duljevic, Okic
Velkoski
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ooooo ale ale ooooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Pustit cu ti ja stream evo sad me zvao Tan da ti se obezbjedi link da mozes gledati kad ti je vec staloZivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
A inace poslali bi ovi iz TA avion po tebe al nazalost nemaju nista za sutra slobodno snimaju reklamu sa Benkom i Radovcem pa samo da si se ranije javio.
Al et obeco sam ja amidzi da cu ti to regulisat pa nesiliraj uzivat ces u nasoj igri.
Lijep i srdacan pozdrav
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.