Meni treba oba daju ,još lakšearelinho je napisao/la:Znači u drugom mi treba:
United 2
8 kornera
3 žuta
Ide ovo lagano.![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Meni treba oba daju ,još lakšearelinho je napisao/la:Znači u drugom mi treba:
United 2
8 kornera
3 žuta
Ide ovo lagano.![]()
evo tugaston je napisao/la:Zaboravio sam gdje da pratim košarkaše iz Turske lige.![]()
Ako neko može zalijepiti link, ili da mi kaže jel Schilb i dalje na 9 ?
Živio !adis30 je napisao/la:evo tugaston je napisao/la:Zaboravio sam gdje da pratim košarkaše iz Turske lige.![]()
Ako neko može zalijepiti link, ili da mi kaže jel Schilb i dalje na 9 ?
http://live.tbf.org.tr/tbf/netcasting/
Ma ja odmah Jenkinsa ubacuje.arelinho je napisao/la:Pošto do sada Jenkins nije ulazio nadam se da neće ni sada. Hajmoo Kuzmiću u drugom još 8 poen pa onda odmaraj.
arelinho je napisao/la:Pošto do sada Jenkins nije ulazio nadam se da neće ni sada. Hajmoo Kuzmiću u drugom još 8 poen pa onda odmaraj.
Ma takva je utakmica da dosta igrača odmara. Još ih ovi razbiše tako da nema ništa od ovoga. Znao sam da će odmarati, ali sam mislio da ova trojica mogu za svoju minutažu večeras dati po 10 poena. Ipak sam pogriješio jbggambler1899 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pošto do sada Jenkins nije ulazio nadam se da neće ni sada. Hajmoo Kuzmiću u drugom još 8 poen pa onda odmaraj.
Šta je sa kuzmica?
Još jedan i ide isplata sa računaarelinho je napisao/la:Treba mi Gudurić još 1 poen pa da budem samo 3 KM u minusu. Ima četiri lične greške pa se nadam da će uspjeti da ubaci taj jedan poen.![]()
Nešto ne vjerujem da će igrati iako se nadam da će dobiti šansu. Ne igra puno minuta u EL pa zbog toga se nadam da će ovdje dobiti makar još 2-3 minuta.haris004 je napisao/la:Još jedan i ide isplata sa računaarelinho je napisao/la:Treba mi Gudurić još 1 poen pa da budem samo 3 KM u minusu. Ima četiri lične greške pa se nadam da će uspjeti da ubaci taj jedan poen.![]()
Rotira radonjić dosta, mislim da će imat svoje 3-4 minute još, valjda i ubaci šta..
Ništa. Nijedan nije prebacio.arelinho je napisao/la:Zabi Jenkins 4 brza poena. Njemu trebaju 2p, a Guduri 1p. Hajmo Radonja ubaci i ovog drugog pa ako bude sreće da prebaci. Samo mu daj šansu pa šta Bog da.![]()
Edit: Izvede Jenkinsa, ali ubaci Guduru. Hajde Gudura makar ti dođi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.