Ovo je u Vogosci u dvorani ja msm, i to prije renoviranja, tj. sredjivanja parketa i farbanja ove ograde....Neutral je napisao/la:
Poznao sam po onom bijelom tamo prekoputa.... I dan danas mi je ono nedefinisano tj. sta oznacava....
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ovo je u Vogosci u dvorani ja msm, i to prije renoviranja, tj. sredjivanja parketa i farbanja ove ograde....Neutral je napisao/la:
koje bijelo?MrMuscle je napisao/la:Ovo je u Vogosci u dvorani ja msm, i to prije renoviranja, tj. sredjivanja parketa i farbanja ove ograde....Neutral je napisao/la:
Poznao sam po onom bijelom tamo prekoputa.... I dan danas mi je ono nedefinisano tj. sta oznacava....
U pravu si Vogosca je u pitanjuMrMuscle je napisao/la:Ovo je u Vogosci u dvorani ja msm, i to prije renoviranja, tj. sredjivanja parketa i farbanja ove ograde....Neutral je napisao/la:
MT3 je napisao/la:Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović naredne bi sezone mogao nositi dres LA Lakersa.
Teletović se u svojoj prvoj NBA sezoni nije naigrao u dresu Brooklyn Netsa. Na parketu je u prosjeku provodio 9,4 minuta, za koje je postizao 3,5 poena i 1,8 skok u prosjeku. Ukupno je odigrao 53 utakmice.
Međutim, kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine naredne bi sezone mogao sa Istoka preseliti na Zapad, tačnije u redove LA Lakersa, ukoliko se ostvari trade kojeg mnogi previđaju.
Naime, Netsi su zainteresovani da iz Lakersa dovedu centra Pau Gasola, tim prije što je u Los Angeles uoči ove sezone iz Orlanda stigao Dwight Howard.
Za Gasola su u LA spremni poslati Teletovića i Bojana Bogdanovića, što bi, prema mišljenju NBA analitičara, bio sasvim prihvatljiv trade za Lakerse.
kokuz je napisao/la:MT3 je napisao/la:Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović naredne bi sezone mogao nositi dres LA Lakersa.
Teletović se u svojoj prvoj NBA sezoni nije naigrao u dresu Brooklyn Netsa. Na parketu je u prosjeku provodio 9,4 minuta, za koje je postizao 3,5 poena i 1,8 skok u prosjeku. Ukupno je odigrao 53 utakmice.
Međutim, kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine naredne bi sezone mogao sa Istoka preseliti na Zapad, tačnije u redove LA Lakersa, ukoliko se ostvari trade kojeg mnogi previđaju.
Naime, Netsi su zainteresovani da iz Lakersa dovedu centra Pau Gasola, tim prije što je u Los Angeles uoči ove sezone iz Orlanda stigao Dwight Howard.
Za Gasola su u LA spremni poslati Teletovića i Bojana Bogdanovića, što bi, prema mišljenju NBA analitičara, bio sasvim prihvatljiv trade za Lakerse.
auu dobra gudra nekaMT3 je napisao/la:Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović naredne bi sezone mogao nositi dres LA Lakersa.
Ponos nacijeMT3 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7149_n.jpg
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, mahic, TripleThreat i 12 gostiju.