“We are a strong side on the counter, but we still don’t seem to realise when to control possession and when to charge forward.
“Our objective is to win when we play a game. The one after is only important if you’ve won the previous game, therefore the current one is fundamental.
“We’ve had a good run of victories, but there are others who have done better and so we must carry on. They others still have petrol in the tank.”
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
neka, samo lagano.
Hvala!Manuel je napisao/la:Totti se zalio da ima slabu minutazu i da hoce vise da igra a Spaletti ga poslao na tribine.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Uh kakva utakmica
Nakon poraza od Reala i ove situacije sa Tottijem očekivao sam drugačiji ishod, barem ne ovako ubjedljiv.
Do prvog gola, igra Rome bezidejna, nakon gola rapsodija. Kakav promašaj Džeke
Ali Bgm odličan povratak nakon samo par minuta, te još dvije asistencije i još jedan gol
Sada se sa pravom može reći da se Džeko počeo vraćati i da će to aBd biti onako kako sam ja to i predvidio, a to je 15-tak golova u ovoj sezoni što je i više nego solidno. Sigurno da u budućnosti će to ići na 20+ golova. Po meni igrač utakmice večeras.
Šta reći o Salahu.. to je budala
Minus kod večerašnje partije je opet ta sebičnost, međutim nakon onih golova, pogotovo onog iz mrtvog ugla i onog iskrenog radovanja kod gola Džeke, oprošteno mu je
Odlična utakmica i za njega večeras.
Miralem nekako standardno. Asistencija + ona stativa, šteta što ne uđe.
Nainggolan večeras nešto slabija partija, međutim onaj potez prilikom kontre je zaista
+ njegova trka na terenu i u finišu utakmice je stvarno zadivljujuća.
Keita meni i pored gola je igrač manje na terenu. U par trenutaka mi je izgledao kao igrač sa rekreacije, ali nema veze, Strootman je tu. Kada Strootman bude 100 % fit, kako će to bolje izgledati
Plus još i De Rossi kada se oporavi..
Florenzi je najpolivalentniji igrač kojeg sam gledao. Ne znam jel' se njemu traži pozicija ili je u pitanju nešto drugo, ali beskoristan je na lijevom krilu. Osim trke i požrtvovanosti, ništa od njega.
Šteta što Maicon nije mlađi koju godinu
Bio bi idealan desni bek.
Još da se dotaknem Rudigera. Evo večeras nekakva prosječna partija, bez nekih kikseva i sličnog. Ovako zareda par dobrih, standardnih tekmi i onda napravi amatersku grešku.
Roma napravila odličan niz od 5 pobjeda i sada to 3. mjesto je tu. Lideru tabele su se približili na 8 bodova koliko ja znam i to je odlično. Ne znam kakav raspored slijedi Romi u narednih 4-5 kola, ali siguran sam da ako ovako nastave, plasman u LP naredne sezone ne bi trebao doći u pitanje. Spalletti pravi odličan posao i ono što je dosad meni najviše "upalo" u oči je to da i nakon vodstva, igra Rome se bazira na ofanzivnom dijelu, tj nema povlačenja i čuvanja nekog rezultata.
Nakon poraza od Reala i ove situacije sa Tottijem očekivao sam drugačiji ishod, barem ne ovako ubjedljiv.
Do prvog gola, igra Rome bezidejna, nakon gola rapsodija. Kakav promašaj Džeke
Šta reći o Salahu.. to je budala
Miralem nekako standardno. Asistencija + ona stativa, šteta što ne uđe.
Nainggolan večeras nešto slabija partija, međutim onaj potez prilikom kontre je zaista
Keita meni i pored gola je igrač manje na terenu. U par trenutaka mi je izgledao kao igrač sa rekreacije, ali nema veze, Strootman je tu. Kada Strootman bude 100 % fit, kako će to bolje izgledati
Florenzi je najpolivalentniji igrač kojeg sam gledao. Ne znam jel' se njemu traži pozicija ili je u pitanju nešto drugo, ali beskoristan je na lijevom krilu. Osim trke i požrtvovanosti, ništa od njega.
Šteta što Maicon nije mlađi koju godinu
Još da se dotaknem Rudigera. Evo večeras nekakva prosječna partija, bez nekih kikseva i sličnog. Ovako zareda par dobrih, standardnih tekmi i onda napravi amatersku grešku.
Roma napravila odličan niz od 5 pobjeda i sada to 3. mjesto je tu. Lideru tabele su se približili na 8 bodova koliko ja znam i to je odlično. Ne znam kakav raspored slijedi Romi u narednih 4-5 kola, ali siguran sam da ako ovako nastave, plasman u LP naredne sezone ne bi trebao doći u pitanje. Spalletti pravi odličan posao i ono što je dosad meni najviše "upalo" u oči je to da i nakon vodstva, igra Rome se bazira na ofanzivnom dijelu, tj nema povlačenja i čuvanja nekog rezultata.
-
Evil Genius II
njegova univerzalnost pokriva rupe u nedostatku boljih krilnih igraca, silnih povreda u veznom redu i cinjenice da maicon ne moze igrati svih 90 minuta tako da se momka salta sa krila u vezu, iz veze na beka, sa beka u napad i slicno.HariTz je napisao/la:Florenzi je najpolivalentniji igrač kojeg sam gledao. Ne znam jel' se njemu traži pozicija ili je u pitanju nešto drugo, ali beskoristan je na lijevom krilu. Osim trke i požrtvovanosti, ništa od njega.
pisao sam ranije o tome, a izgleda da ce se to i obistiniti - postace solidan igrac na svim pozicijama, a odlican ni na jednoj.
Saberi se malo. Ko da si nabrojao Vićencu, Krotone....macahz je napisao/la:Fiora nam dolazi, Inter, Napoli, sve su ti kecevi, koji ce nas dobro pogurat.
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
To i jeste glavni problem. Trenutno to nije to, ali ima potencijala i to se iz aviona vidi. On meni definitivno nije za desnog beka a Bgm ni za lijevo krilo.Evil Genius II je napisao/la:pisao sam ranije o tome, a izgleda da ce se to i obistiniti - postace solidan igrac na svim pozicijama, a odlican ni na jednoj.
Šteta ako se ne afirmiše na nekoj određenoj poziciji.
-
Evil Genius II
on je veznjak i kao takav je najkorisniji, kao veznjak je i upao u prvi tim i kao veznjak je bio kapiten primavere koja je uzela ligu. samim tim po meni bi najbolji bio u radjinoj ulozi dok bi radju vratio da igra dole uz pjanica. na krilo idu ili faraon ili perotti i to je to.HariTz je napisao/la:To i jeste glavni problem. Trenutno to nije to, ali ima potencijala i to se iz aviona vidi. On meni definitivno nije za desnog beka a Bgm ni za lijevo krilo.Evil Genius II je napisao/la:pisao sam ranije o tome, a izgleda da ce se to i obistiniti - postace solidan igrac na svim pozicijama, a odlican ni na jednoj.
Šteta ako se ne afirmiše na nekoj određenoj poziciji.
na desnom beku bi rotirao maicona i rudigera tj svabu bi pomjerio na stranu kada stari lisac ostane bez snage.
no, ocigledno spalletti ima druge ideje i daj boze da cemo gledati ovo sto sam napisao.
Re: RE: Re: AS Roma
Samo polakokrmpotich je napisao/la:Saberi se malo. Ko da si nabrojao Vićencu, Krotone....macahz je napisao/la:Fiora nam dolazi, Inter, Napoli, sve su ti kecevi, koji ce nas dobro pogurat.
Daj ba macahz budi realan.Jesmo dobili 5 tekmi al smo imali prelagan raspored.Jedino je Sassuolo bio malo tezi protivnika ako se oni mogu smatrati solidnom ekipom.Iduce kolo ako dobijemo Empoli a Fiore ne zijani od Napolija e onda se pomalo mozemo nadati a ovako reci da cemo hladno dobiti Inter,Fiore i Napoli kuci je bezobrazno s tvoje strane
Mada nadam se da ces biti u pravu
Mada nadam se da ces biti u pravu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
tako je Manuele, nagovori mu se
Chinaglia je napisao/la:tako je Manuele, nagovori mu se
Roma - Palermo - 5-0 - Highlights - Giornata 26 - Serie A TIM 2015/16
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Da si ti ne bi.me.cudilo, alo moj Manuel, strasno fkt... ma.dobicemo sveeee i skudeto cemo uzeti. Juve inter (x) Napoli Fiora (x) Empoli Roma (2) i wto nas na 6 bodova.Chinaglia je napisao/la:tako je Manuele, nagovori mu se
Ma burazeru nisam ti se nista nagovorio nego moramo gledati realno.Bio sam i ja optimista na pocetku sezone al sad fakat nisam.Sve je to lijepo sto si ti napisao al Roma je uvijek kiksala kad je bilo najvaznije a bili smo u boljoj situaciji.Sad je cilj trece mjesto a ako se poklopi par rezultata mozemo i do drugog al prvo nema sanse al haj vjerovacemo obojicamacahz je napisao/la:Da si ti ne bi.me.cudilo, alo moj Manuel, strasno fkt... ma.dobicemo sveeee i skudeto cemo uzeti. Juve inter (x) Napoli Fiora (x) Empoli Roma (2) i wto nas na 6 bodova.Chinaglia je napisao/la:tako je Manuele, nagovori mu se
Volim taj tvoj optimizam
To je bit, biti optimista, al nakon Garcije i svega sto je uradio 3. Mjesto je kao prvo. Morase a i.moze izgurat LP, al nece biti lako, Fiora igra pravo dobro, ali mislim da na Olimpiku nemajubsta da traze. Sad ne znam kakv im je raspored. Nas je najbolji ubjedivo.
šta ti znači ovo, "da si ti, ne bi me čudilo" 
Ta si merdas :p
Ma trebali bi valjda biti treci jer imamo najbolji raspored ako ga uporedimo sa Fiorom i Interom.Obje ekipe nam dolaze na Olimpicu a i u iducem kolu bi Napoli i Juve trebali odraditi svoj posao a i sa pobjedom protiv Empolija eto nas na trecem mjestu.macahz je napisao/la:To je bit, biti optimista, al nakon Garcije i svega sto je uradio 3. Mjesto je kao prvo. Morase a i.moze izgurat LP, al nece biti lako, Fiora igra pravo dobro, ali mislim da na Olimpiku nemajubsta da traze. Sad ne znam kakv im je raspored. Nas je najbolji ubjedivo.
Evo mladi otisli u cetvrtfinale.Opet imamo dobru mladu ekipu a gotovo niko ne dobija sansu u seniorima.
Soleri i Sadiq opet izdominirali.
Sadiq jede malu djecu al bukvalno. Onda najavljuje se Totti u prvoj protiv Empolija, a Empoli je ekipa koja se zna branit i takve ako rano ne probiješ bude problema. Jeste kapiten ispao picajzla samo takva.
embrace the chaos
Hoce Totti da igra a mladji ispastaju.Sadiq rastura al capitano samo misli na sebe.Moze on da igra al pola sata plafon al nikako u prvih 11.Nadam se Denno da ce Dzeko biti od prve.Nije lud Spaletti da ga stavi na klupu kad je napokon poceo zabijati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.