Kako gledas na toj netraji ja od 5 sati pokusavam naci stream al bezuspjesno.mmmirza je napisao/la:ima na www.netraja.comRK Gradacac je napisao/la:Jel ima negdje stream slucajno?
1-0 SAVIC idemo momci jos jedan i jos cvrsce
NK Zvijezda Gradačac
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
010 ISN'T JUST A CODE
Koji seljaci majko mila.Trener kakvu god izmjenu napravi publika mu psuje majku,bas seljaci.Ako ga zelite otjerati,fino ga isplatite i rastanete se kao ljudi.
Bravo za danasnju partiju. Sta vam je sa Emira Halilovica ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ti kazes seljaci a boze dragi sta vi dole bljujete da je za ne povjerovat!!! Razguli sa teme a pricat ce mo kad i vas pojedemo kako ono ti kazes 5:0 !!!ŠB.TRN je napisao/la:Koji seljaci majko mila.Trener kakvu god izmjenu napravi publika mu psuje majku,bas seljaci.Ako ga zelite otjerati,fino ga isplatite i rastanete se kao ljudi.
kojic los posve al posve kada se samo sjetim kako vuce loptu ka golu a samo da je sutirao bio bi go sigurno los posve
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
salam i pozdrav za sve iskrene simpatizere i navijace zvijezde .meni je licno ova pobjeda jedna od najdrazijih od kad pratim zvijezdu a isto tako ovo mi je druga utakmica zvijezde na domacem terenu koju nisam pratio.cestitam svim gradacacanima igracima upravi i treneru ovu pobjedu nakon koje se nadam da cemo krenuti ka sredini tabele..neka neko malo napise izvjestaj kako su nam igraci igrali.kako sam cuo mirkovic je najbolji bio.sta je sa dzaficem
VOLIM TE ZVIJEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

VOLIM TE ZVIJEZDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.
Molim Boga da se nešto dramatično promijeni i da nam se vrate igre koje je Zvijezda imala kod ranijih trenera!
Molim Boga da se nešto dramatično promijeni i da nam se vrate igre koje je Zvijezda imala kod ranijih trenera!
apsolutno se slazem . i ja sam u ranijem postu spomenuo da je kojic zalutao u zvijezdi, ali se nadam da ce dzafic dosta pojacati ubojitost zvijezdinog napada, osim ako ga kuntic ne stavi u tandemu s vehabovicemzvijezdica je napisao/la:Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.
Ma glupi ste ko najlon, ne godi vam kad gubimo, ne godi kad pobjeđujemo, nemojte ni gledat utaknice. Ne treba pobjedi gledat u zube momci su bili u grču kako vam nije jasno, ova dva gola su dobro došla digla samopouzdanje ekipi, odbrana jest bunker al svaki put kad je lopta preskočila odbranu golman je pokupio, osjetila je se i na trenutke ona ležerna igra Zvijezde sa kakvu smo prošle godine gledali. I potpuno smo zasluženo pobijedili.mmmirza je napisao/la:apsolutno se slazem . i ja sam u ranijem postu spomenuo da je kojic zalutao u zvijezdi, ali se nadam da ce dzafic dosta pojacati ubojitost zvijezdinog napada, osim ako ga kuntic ne stavi u tandemu s vehabovicemzvijezdica je napisao/la:Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.
Nakon prve utakmice zaključuješ kako je Mirković u rangu sa Karićemzvijezdica je napisao/la:Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.

Momcima svaka cast na borbenosti vidilo se da ginu na svaku loptu..... utakmicu sam gledo na TV-u, u udbrani se najvise istico Bogdanovic, i Ristanic mi nekako djeluje sigurno...
Uglavnom i danas se je potvrdilo da nekima ljudima nije mjesto na tribinama, hebu kunticu sve po spisku sto vadi Savica, a covjek ga vadi ima zuti i svako malo prica sa sudijom i tako prilikom svake izmjene... a svaku je izvrsio na vrijeme i takticki jako dobro(i kuntic im je se na gospodski nacin pred kamerama na tome zahvalio)... Pandza se bio istrosio al i jest vrsio pritisak trco je ko osica od igraca do igraca...
Uglavno jedna teska i takticki dobra utakmica...
Mirkovic, vidi se da je siguran momak na istrcavanju... vidjet cemo kad bude ozbiljnijh prilika pred nasim golom ovo danas za njega je bilo ko na treningu
Uglavnom i danas se je potvrdilo da nekima ljudima nije mjesto na tribinama, hebu kunticu sve po spisku sto vadi Savica, a covjek ga vadi ima zuti i svako malo prica sa sudijom i tako prilikom svake izmjene... a svaku je izvrsio na vrijeme i takticki jako dobro(i kuntic im je se na gospodski nacin pred kamerama na tome zahvalio)... Pandza se bio istrosio al i jest vrsio pritisak trco je ko osica od igraca do igraca...
Uglavno jedna teska i takticki dobra utakmica...
Mirkovic, vidi se da je siguran momak na istrcavanju... vidjet cemo kad bude ozbiljnijh prilika pred nasim golom ovo danas za njega je bilo ko na treningu
ma naravno najbolje je sada posrati ovu pobjedu,po nekima bi bilo bolje da smo izgubili.ljudi mislim da je u ovoj utakmici sigurno bio najveci pritisak na igrace od kad igramo ovu ligu.cujem evo da je i sudija bezveze sjeckao igru i navlacio zrinjskom.tesko je bilo igrati ovu utakmicu i pobijediti momcima kapa do poda..mozda se mnogi postide svojih izjava ovdje .zvijezdi ide laksi raspored i veoma moguce je da do 10 kola dodemo do gornjeg dijela tabele i onda bi volio cuti ove dusmane..pauza ce dobro doci to je sigurno a onda u biljinu po tri boda.neznam jeli dzafic vec trenira sa ekipom i hoceli biti reg do radnika..nakon ove pobjede sve ce biti lakse..i da znate necemo se boriti za opstanak kao sto bi mnogi volili 
izgleda ovi na sportsport.ba bi volili da zvijezda uvijek bude zadnja,nikad nam upisat 3 bobe

izgleda ovi na sportsport.ba bi volili da zvijezda uvijek bude zadnja,nikad nam upisat 3 bobe

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
"Najlonu jedan"! Čitaj šta je napisano: "prvi golman poslije Karića koji vrijedi"Kapetan je napisao/la:Nakon prve utakmice zaključuješ kako je Mirković u rangu sa Karićemzvijezdica je napisao/la:Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.
Molim Boga da se nešto dramatično promijeni i da nam se vrate igre koje je Zvijezda imala kod ranijih trenera!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobar si.
Ovo o najlonu je "kapetanova" konstatacija iz prethodnog posta. Žao mi je što na ovakav način razgovaramo, ali i tako se nekada mora. Ja sam samo napisao da mi nije drago da Zvijezda očajno igra. Pobjeda je bila zaslužena, ali kakva je igra, koliko je bilo aplauza sa tribina, koliko vremena na utakmici je navijač Zvijezde bio siguran da ćemo osvojiti tri boda?
I prije je Zvijezda gubila utakmice na strani ali su komentari na tribinama bili kako je Zvijezda igrala dobro i kako su domaćini teško došli do pobjede. Komentari sa ovosezonskih gostovanja su podrugljivi i često se ljudi pitaju: Šta bi od one Zvijezde?.
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 02 sep 2012, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Koliko je ljepše pogledati tabelu, a da nismo na dnu sa nulom
Nadajmo se da će biti napretka i da nas čekaju bolji dani! Danas se golman pokazao kao pravo pojačanje, za očekivat je da ovako nastavi.. kapa dole Husiću koji se žrtvovo i gino za svakom loptom,te Pandži za super asistenciju!

Igrači su bili pod pritiskom.Dali su iznad svojih mogućnosti.Neobjasnjivo povlačenje u drugom dijelu.Bolje ekipe bi sigurno kaznile.Imali smo i sreće,sreća prati hrabre.Tako treba ulaziti u svaku utakmicu.GradacacC je napisao/la:Koliko je ljepše pogledati tabelu, a da nismo na dnu sa nulomNadajmo se da će biti napretka i da nas čekaju bolji dani! Danas se golman pokazao kao pravo pojačanje, za očekivat je da ovako nastavi.. kapa dole Husiću koji se žrtvovo i gino za svakom loptom,te Pandži za super asistenciju!

De idi na temu gosku i slavije pa pitaj kako je zvijezda igrala, iz goska sami ljudi dolazili na nasu temu i pisali da smo bili bolji i minimalno da smo bod zasluzili.... u slavij isto tako...nismo napadali al smo se u odbrani dobro drzali i primili iz penala kao i u gosku... a penal bio metar van sesnesterca a sudija na centru.....zvijezdica je napisao/la: "Najlonu jedan"! Čitaj šta je napisano: "prvi golman poslije Karića koji vrijedi"
Ovo o najlonu je "kapetanova" konstatacija iz prethodnog posta. Žao mi je što na ovakav način razgovaramo, ali i tako se nekada mora. Ja sam samo napisao da mi nije drago da Zvijezda očajno igra. Pobjeda je bila zaslužena, ali kakva je igra, koliko je bilo aplauza sa tribina, koliko vremena na utakmici je navijač Zvijezde bio siguran da ćemo osvojiti tri boda?
I prije je Zvijezda gubila utakmice na strani ali su komentari na tribinama bili kako je Zvijezda igrala dobro i kako su domaćini teško došli do pobjede. Komentari sa ovosezonskih gostovanja su podrugljivi i često se ljudi pitaju: Šta bi od one Zvijezde?.
Ti si neki moroncina koji mrzi i kuntica i dole sto se radi i molis boga da se nesto lose desi pa da mozes nakiljat nekog.... juce su momci takticki odlicno odigrali i ispunili su vecinu toga sto je od njih trazeno i zasluzeno slavili 2-0... samo da znas zrinski ti nije ekipa da se protiv nje igra leprsavo.... oni ce se ove godine borit za evropu... i odkako smo u ligi ovo je prvi put da ne primamo gol od zrinskog kuci.... malo se informisi pa onda baljezgaj
- zvijezdica
- Kontakt:
Za ovih 4-5 mjeseci koliko si pridružen na ovoj temi i iz broja postova koliko si napisao vidi se da želiš svakoj šerpi biti poklopac. Kako koristiš i tuđu sličicu vidi se da nešto nije u redu s tobom. Izgleda da riječ "moron" ima duboke korijene u tvojoj familiji! Ja nisam nikoga vrijeđao niti bilo koga mrzim, nego sam samo iznio svoje mišljenje. A pravo na mišljenje je pravo svakoga na ovom forumu i ovoj temi.Tkanton je napisao/la:De idi na temu gosku i slavije pa pitaj kako je zvijezda igrala, iz goska sami ljudi dolazili na nasu temu i pisali da smo bili bolji i minimalno da smo bod zasluzili.... u slavij isto tako...nismo napadali al smo se u odbrani dobro drzali i primili iz penala kao i u gosku... a penal bio metar van sesnesterca a sudija na centru.....zvijezdica je napisao/la: "Najlonu jedan"! Čitaj šta je napisano: "prvi golman poslije Karića koji vrijedi"
Ti si neki moroncina koji mrzi i kuntica i dole sto se radi i molis boga da se nesto lose desi pa da mozes nakiljat nekog.... juce su momci takticki odlicno odigrali i ispunili su vecinu toga sto je od njih trazeno i zasluzeno slavili 2-0... samo da znas zrinski ti nije ekipa da se protiv nje igra leprsavo.... oni ce se ove godine borit za evropu... i odkako smo u ligi ovo je prvi put da ne primamo gol od zrinskog kuci.... malo se informisi pa onda
baljezgaj
cestitke na pobjedi 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Skoro u potpunosti bi se slozio sa tvojom analizom utakmice.U svakom slucaju pamti se rezultat i vazni bodovi koji su bili najvazniji licno za Kuntica,a sto se tice same igre ja mislim da niko nije zadovolja,prije svega sto su gosti imali ubjedljiv posjed lopte.Sad dali je u pitanju trenerova taktika ili nesto drugo vidicemo u narednim utakmicama prije svega protiv Radnika i Gradine.Igru pojednih igraca nebi analizirao,ali bi istakao novog golmana koji ulijeva povjerenje iz razloga sto je skolovan golman i da se primjetiti da je prosao jaku skolu fudbala.zvijezdica je napisao/la:Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.
U pravu si,neznam zasto neki pisu nerealno i vjeruju vise drugima nego mi sami sebi,nisam gledao utakmicu u Gabeli,ali sam vidio kod nas,i ne treba mi neko odande pisati kakvi smo,valjda vidimo sami,vidio sam Zvijezdica skoro istim ocima kao i ti.zvijezdica je napisao/la:Osvojeni važni bodovi, ali ostaje utisak da je ovo bila igra koja nikog ne može da obraduje. Igrati na svom terenu drugo poluvrijeme sa bunkerom na 35 metara od svog gola kod ranijih trenera nije bilo ni kada se igralo protiv Želje, Sarajevo i Borca koji su daleko bolje ekipe od današnjeg Zrinjskog. Čini mi se da je Mirković prvi golman poslije Karića koji vrijedi. Ovi raniji su izgleda služili samo da vade lopte iz mreže. Kojić je toliko loše rješenje na desnoj strani da je gotovo "ugušio" i Jakovljevića, čijim prodorima smo se divili prošle sezone. Sve u svemu raduje povratak Husića i činjenica da na njega nije puno uticao neuspješan inozemni angažman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.