Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 13 maj 2010, 21:34

IMScouting **** understand that Liverpool and Espanyol have registered their interest in 21 year-old left-sided midfielder Caner Erkin.

The Turkish international has spent the season on loan at Turkish giants Galatasaray from his parent club CSKA Moscow. Erkin has performed well in Turkey, alerting both Liverpool and Spanish club Espanyol who have been monitoring him closely.

Erkin would provide a relatively inexpensive addition to Rafa Benitez's squad, as it is believed he would be available from CSKA Moscow for around 3-4 million Euros.

Liverpool are reported to be interested in Espanyol defender Nicolas Pareja

Rafa Benitez the Liverpool manager is looking to add to his side within a restricted budget and Pareja who would cost in the region of €6 Million is seen as an ideal acquisition.

Liverpool are hoping to make a successful move for German international starlet Mesut Ozil this summer.

Rafa Benitez is a big fan of the Werder Bremen attacker and hopes that he can convince the Bundesliga club to accept an offer in the region of £8m for the 21 year old.

The former Schalke man reportedly has just one year left on his contract and may well be interested in a move to the Premier League and would no doubt be excited by interest shown in him by the Anfield outfit.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 maj 2010, 22:05

Phill Jackson je napisao/la:IMScouting **** understand that Liverpool and Espanyol have registered their interest in 21 year-old left-sided midfielder Caner Erkin.

The Turkish international has spent the season on loan at Turkish giants Galatasaray from his parent club CSKA Moscow. Erkin has performed well in Turkey, alerting both Liverpool and Spanish club Espanyol who have been monitoring him closely.

Erkin would provide a relatively inexpensive addition to Rafa Benitez's squad, as it is believed he would be available from CSKA Moscow for around 3-4 million Euros.

Liverpool are reported to be interested in Espanyol defender Nicolas Pareja

Rafa Benitez the Liverpool manager is looking to add to his side within a restricted budget and Pareja who would cost in the region of €6 Million is seen as an ideal acquisition.

Liverpool are hoping to make a successful move for German international starlet Mesut Ozil this summer.

Rafa Benitez is a big fan of the Werder Bremen attacker and hopes that he can convince the Bundesliga club to accept an offer in the region of £8m for the 21 year old.

The former Schalke man reportedly has just one year left on his contract and may well be interested in a move to the Premier League and would no doubt be excited by interest shown in him by the Anfield outfit.
I ja vjerujte mi sve razmisljam o ovom Ozilu...najbolji asistent sa Misketom Bundeske,a samo 21 godina.Vjerovatno bi prilagodjavanje na eng. stil igre tesko proslo,al' mlad je valjda bi na dobro izaslo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 13 maj 2010, 22:17

joj ovo za Ciru vec zamisljam scenu jednu....konferencija pred utakmicu za Manchesterom i pitaju sta mislite o Fergusonu a Ciro kaze...I'm gonna fuck him up :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 maj 2010, 22:29

mighty_reds je napisao/la:joj ovo za Ciru vec zamisljam scenu jednu....konferencija pred utakmicu za Manchesterom i pitaju sta mislite o Fergusonu a Ciro kaze...I'm gonna fuck him up :mrgreen:
:D :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 maj 2010, 23:10

Clichy na izlaznim vratima Arsenala cini se.....mozda dobra prilika.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 13 maj 2010, 23:34

Even Banega=Zvijer. Imamo li pare za njega ? Ponudimo i Lucasa, mislim da ga možemo dobiti ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 maj 2010, 23:36

mighty_reds je napisao/la:joj ovo za Ciru vec zamisljam scenu jednu....konferencija pred utakmicu za Manchesterom i pitaju sta mislite o Fergusonu a Ciro kaze...I'm gonna fuck him up :mrgreen:
Dodaj još Sine....(pa to):D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 maj 2010, 08:18

Moje skromno misljenje je da se Ozil ne bi snasao u EPL.
Bez obzira na to sto je mlad i sto je vec sada dobar igrac, mislim da nije za nas.
Turan, mozda ovaj mali Banega (sjajan asistent i razigravac, a mlad), i jos jedan napadac.
Haha, sta mislite na Zlatana?
Salim se, on je za nas preskup, ali isto tako mislim da ni Pavluchenko nije rjesenje. :D
hajde da malo pisemo o tome koga biste vi voljeli (ali neke realne zelje) vidjeti u LFC?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 maj 2010, 09:11

ackeey je napisao/la:Moje skromno misljenje je da se Ozil ne bi snasao u EPL.
Bez obzira na to sto je mlad i sto je vec sada dobar igrac, mislim da nije za nas.
Turan, mozda ovaj mali Banega (sjajan asistent i razigravac, a mlad), i jos jedan napadac.
Salim se, on je za nas preskup, ali isto tako mislim da ni Pavluchenko nije rjesenje. :D
hajde da malo pisemo o tome koga biste vi voljeli (ali neke realne zelje) vidjeti u LFC?
benega bi se mogao dovesti jer nije jos toliko vazna karika u valenciji a decko je sjajan igrac bas sve ono sto nam fali na toj poziciji gdje igra lucas. lucasa prodati ili ostaviti kao zamjenu... prica se cak i o prodaji Aquilanija Juventusu za nekih 10 mil. ja bi volio da talijan ostane jer igrao je odlicno svaku utakmicu ove sezone.
u glavnom bilo bi extra rijesiti se benayouna, aurelia, riere pa i lucasa... za skrtela ili aggera da neko ponudi dobre pare trebalo bi pristati posebno za ovog prvog... degena ako nista onda otpustiti. rijesiti se ovih nekoliko mlađih koji nisu mogli da se izbore tipa el zhar, spearing darby... pa tek onda krenuti u kupovinu. nama treba jedan dobar lijevi bek, centralni bek, vezni, krilni i napadac... znaci treba uloziti dobre pare u ovu ekipu.
da ne spominjem kako smo mi imali sve te pozicije pokrivene al je rafa otjerao Riisea, Sissoka, Keana, Bellamya itd....
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 maj 2010, 09:38

fera je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Moje skromno misljenje je da se Ozil ne bi snasao u EPL.
benega bi se mogao dovesti jer nije jos toliko vazna karika u valenciji a decko je sjajan igrac bas sve ono sto nam fali na toj poziciji gdje igra lucas. lucasa prodati ili ostaviti kao zamjenu... prica se cak i o prodaji Aquilanija Juventusu za nekih 10 mil. ja bi volio da talijan ostane jer igrao je odlicno svaku utakmicu ove sezone.
u glavnom bilo bi extra rijesiti se benayouna, aurelia, riere pa i lucasa... za skrtela ili aggera da neko ponudi dobre pare trebalo bi pristati posebno za ovog prvog... degena ako nista onda otpustiti. rijesiti se ovih nekoliko mlađih koji nisu mogli da se izbore tipa el zhar, spearing darby... pa tek onda krenuti u kupovinu. nama treba jedan dobar lijevi bek, centralni bek, vezni, krilni i napadac... znaci treba uloziti dobre pare u ovu ekipu.
da ne spominjem kako smo mi imali sve te pozicije pokrivene al je rafa otjerao Riisea, Sissoka, Keana, Bellamya itd....
Znaci ako se ovo desi ,Rafa nastavlja da se razbacuje klupskim parama i da uvlaci klub u jos vece dugove !

Katastrofa sta taj idiot radi , a kada procitam post Fere jos sam vise iznerviran kazu LFC nema ljevog beka , Insua povrijedjen , pa zasto je levat tako silno zelio da se rijesi Riisea sve mu ono celavo nabijem ... koji kreten da covjek ne povjeruje !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 maj 2010, 13:53

Ja mislim da bi dobra rjesenja bila Clichy na lijevom beku (citam da je na izlaznim vratima Arsenala),Arda na krilo,ili mozda J.Cole.I kao rezervu Torresu Pavlyuchenka,sto da ne,ne cini se skupim.Prodati Benayouna dok je ovoliki interes,ima on 29 godina,vrijeme mu je.Gledat' da utrapimo Lucasa kome,al' sumnjam da ima idiota.Ne znam je li Fabio produzio ugovor,ali ako nije moze slobodno da ide,stalno se povrijedjuje a i sad u godinama ce se to sve cesce dogadjati,i odsustva ce biti duza.A ako bude prodaje Aquamana,mada se nadam da nece,treba Gerrarda na CM,a igrati sa dva spica,dovesti mozda Agbonlahora ili Zamoru.

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 14 maj 2010, 14:27

samo da kazem dzabe govorite protiv beniteza on nece nigdje iako sam i ja za to da ide ali ako ode on ode i torres tako da nam to sada ne bi trebalo, cekajte ovo ljeto ako dobijemo kes od vlasnika sljedece godine smo prvaci sa benitezom il murinjom il royom h. il o nilom ma bit cemo najbolji, mozda sam previse optimistican al ja vjerujem u nase momke, sve ove godine sam uz njih i sada trebamo pokazati da smo uz liverpool kao nikada do sada, bez pesimizma skepticnosti mi smo najtrofejniji klub najjace lige na svijetu i ko god da kaze nesto protiv liverpoola nek zna da liverpool ce se sljedece sezone vratiti jaci nego ikada...aBda
LIVERPOOL IN MY HEART....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 maj 2010, 14:32

Red_hart_mure je napisao/la:samo da kazem dzabe govorite protiv beniteza on nece nigdje iako sam i ja za to da ide ali ako ode on ode i torres tako da nam to sada ne bi trebalo, cekajte ovo ljeto ako dobijemo kes od vlasnika sljedece godine smo prvaci sa benitezom il murinjom il royom h. il o nilom ma bit cemo najbolji, mozda sam previse optimistican al ja vjerujem u nase momke, sve ove godine sam uz njih i sada trebamo pokazati da smo uz liverpool kao nikada do sada, bez pesimizma skepticnosti mi smo najtrofejniji klub najjace lige na svijetu i ko god da kaze nesto protiv liverpoola nek zna da liverpool ce se sljedece sezone vratiti jaci nego ikada...aBda
Znaci mi moramo gledati kako Rafa unistava LFC , a iz jednog jedinog razloga da bi nam Torres ostao :o

Torres ima ugovor i ako zeli ici debelo ce se to naplatiti , a za Rafom ne moze otici nije ga on platio , ugovor nije sa njim nego sa LFC potpisao tako da ne mjesas teze !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 maj 2010, 15:33

Dirk je napisao/la:
Red_hart_mure je napisao/la:samo da kazem dzabe govorite protiv beniteza on nece nigdje iako sam i ja za to da ide ali ako ode on ode i torres tako da nam to sada ne bi trebalo, cekajte ovo ljeto ako dobijemo kes od vlasnika sljedece godine smo prvaci sa benitezom il murinjom il royom h. il o nilom ma bit cemo najbolji, mozda sam previse optimistican al ja vjerujem u nase momke, sve ove godine sam uz njih i sada trebamo pokazati da smo uz liverpool kao nikada do sada, bez pesimizma skepticnosti mi smo najtrofejniji klub najjace lige na svijetu i ko god da kaze nesto protiv liverpoola nek zna da liverpool ce se sljedece sezone vratiti jaci nego ikada...aBda
Znaci mi moramo gledati kako Rafa unistava LFC , a iz jednog jedinog razloga da bi nam Torres ostao :o

Torres ima ugovor i ako zeli ici debelo ce se to naplatiti , a za Rafom ne moze otici nije ga on platio , ugovor nije sa njim nego sa LFC potpisao tako da ne mjesas teze !
sto se mene tice torres ako je samo zbog rafe u liverpoolu nek ide slobodno ali ja znam da to nije tako. torres bi i sad otisao jer njemu se igra liga prvaka. a rafa ostaje sigurno trener sve dok ameri ne prodaju klub. e sad ako neko drugi uzme klub sve zavisi od toga kakav ce projekt napraviti jer neki odma dovode trenere neki bi rafi dali sansu to su sada sve nagađanja... do tad nama preostaje da se ovdje svađamo jel rafa zasluzio da ostane ili nije... mislim da je on neki covjek davno bi ponudio ostavku nakon svega a ponajvise iz razloga jer je obecao ligu prvaka a nije ni to uspio...
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 maj 2010, 16:20

fera je napisao/la: prica se cak i o prodaji Aquilanija Juventusu za nekih 10 mil. ja bi volio da talijan ostane jer igrao je odlicno svaku utakmicu ove sezone.
Demantirana je prica o odlasku :)
fera je napisao/la: a rafa ostaje sigurno trener sve dok ameri ne prodaju klub. e sad ako neko drugi uzme klub sve zavisi od toga kakav ce projekt napraviti jer neki odma dovode trenere neki bi rafi dali sansu to su sada sve nagađanja... do tad nama preostaje da se ovdje svađamo jel rafa zasluzio da ostane ili nije... mislim da je on neki covjek davno bi ponudio ostavku nakon svega a ponajvise iz razloga jer je obecao ligu prvaka a nije ni to uspio...
Ja koliko znam bilo je prica da ce kinez kupiti klub ako rafa ostane...iako mi to djeluje bezveze,ako mu je tako privrzen nek ga odvede usred Kine...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 14 maj 2010, 19:04

Jao, čovjek tek počeo igrati i da odmah pređe negdje . JAO JAO, te špekulacije ubiše :r
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 maj 2010, 19:10

Jedva čekam sezonu 2011/2012 :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 maj 2010, 20:18

Liverpool midfielder Javier Mascherano's contract negotiations are unlikely to be resolved until after the World Cup.

The Argentina captain has been in discussions over a new deal for three months and it was anticipated an agreement would be reached by the end of the season.

He was expected to follow the lead of goalkeeper Jose Reina, who signed a new six-year contract last month, but so far nothing has been finalised.

And with the players having been released by the club for the summer - which for many means preparations for next month's World Cup - it seems likely Mascherano's improved contract will not be sorted until the middle of July at the earliest.

Back in March, manager Rafael Benitez said he expected the midfielder to sign his new deal by the end of the Premier League campaign.

Now that has not happened it leaves open the prospect that a good tournament for the 25-year-old will lead to more speculation over his future.

There was a similar scenario last summer when Barcelona were heavily linked with a move for the Argentinian before the departure of fellow midfielder Xabi Alonso to Real Madrid resulted in Benitez slapping a £50million price-tag on the player.

Aside from Mascherano's contract, Benitez - who has stressed he is keen to stay at the club despite his own future coming under intense scrutiny - has other plans to put in place before the players return for pre-season training in mid-July.

A seventh-placed finish in the Premier League means the club will begin their Europa League campaign in the third qualifying round , which starts on July 29 - the same stage at which this season's runners-up Fulham entered.

That date is just 18 days after the World Cup final, which Liverpool could conceivably have players involved in.

Benitez is obviously not happy about the scenario but begrudgingly accepts it is something which is happening more regularly.

"We have to prepare. We have pre-season more or less organised and we now have to analyse carefully the schedule and see if we can organise the fixtures properly," said the Spaniard.

"Last year we had too many players away with the Confederations Cup (also in South Africa) so the teams are suffering with these tournaments and every year it is more and more so it is not easy."

Nimalo mi se ne svidja ovo odugovlacenje sa maschovim ugovorom..ja mislim da sto prije treba osigurati buducnost nekih igraca na anfieldu ,da nam se ne desi kao prosle sezone,da par dana prije pocetka sezone dolazi do transfera ovih koji su osnova prvog tima
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 14 maj 2010, 20:35

reds je napisao/la:Jedva čekam sezonu 2011/2012 :mrgreen:
iducu sezonu kad bi izborili ligu prvaka bilo bi super, jer necemo imati puno pojacanja, a mogli bi otici neki igraci.
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 14 maj 2010, 21:48

i barcelona se ukljuuje u "utrku za torresa" 70 miliona... Sve mi ovo smrdi da cemo lagano ostati bez torketa al vec kad ostajemo da nam je makar uzet 80+ miliona.. Ako se desi za 40mil mozeoo dovesti opet rasnog napadaca i jos nam ostane para za pojacanja al torres je torres

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 8 gostiju.