Vamooooooooos Rafaaaaaaaaaaaa
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Idemo Rafa po novi trofej...
Kakvi servisi boze sacuvaj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RafaGarros9
- Kontakt:
Steta,steta i steta malo je i srece nedostajalo u ovom 2. setu na bl ali cestitke Querreyu bio je dobar danas.Sto je najvaznije igra obecava iz meca u mec i nadamo se da nece biti nikakvih povreda pa ce sve biti lakse.Sto je najvaznije tu je u finalima a samo je pitanje kad ce potpuno procepiti...Koliko poraz lose izgleda toliko je i dobro jer ce biti jos vise rada i rada iako nebi toga nedostajalo poznavajuci Rafu...Sad se okrenuti mastersima...
Vamooooos Rafaaaaaa
Vamooooos Rafaaaaaa
Mec je izgubio u TB kada je nakon 1:0 oba vezana druga servisa Querreya izbacio riternom vani, sve u svemu danas najlosiji mec na turniru odigrao, Sam odlicno servirao i pogadjao bombe iz forehanda i to je to u sustini, idemo dalje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Titula do IWa, ili dvije...broj titula 0...idemo dalje xD
čuj izgubio, odo pogledat sažetak
auuu kakav forhend Kverija na 2-3 u TBu, ugasio i tenis i Rafu i sve, doktore

skromni RafaGarros, zadovoljan finalom, idu stvari na bolje, nekad se u finalima nije gubilo nikako, a sad uspjeh izgubiti od Sema
čuj izgubio, odo pogledat sažetak
auuu kakav forhend Kverija na 2-3 u TBu, ugasio i tenis i Rafu i sve, doktore
skromni RafaGarros, zadovoljan finalom, idu stvari na bolje, nekad se u finalima nije gubilo nikako, a sad uspjeh izgubiti od Sema
Rafa kao Roger nekad do finala melje i onda se ukaki u finalu.
Hajd izgubiti finale od Rogera.ok, ali da se gubi od Sema,gmm
No dobro lijepo je Rafu opet vidjeti na touru
Hajd izgubiti finale od Rogera.ok, ali da se gubi od Sema,gmm
No dobro lijepo je Rafu opet vidjeti na touru
E yebemu i tenis i dan i majku milu kad ovako ustanem i vidim da je drvo dobilo. Zaspao pred mec htio sam gledat, bolje sto nisam.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Drvo je izgubilo, ono što je na reternu stajalo moj Efenberže xD
Edmund, Goffin, Thiem, Kyrgios, Rafa... 
Što dokazuje da momčina nije drvo..johnnyyK je napisao/la:Edmund, Goffin, Thiem, Kyrgios, Rafa...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U IWu zadnji turnir sa Babolatom, a od Miamia da vidimo šta donosi Head reket, to je najbitnija stvar za Rafu trenutno
Je li ovo taj Rafa koji ce srusit Federerov rekord?RafaGarros9 je napisao/la:Steta,steta i steta malo je i srece nedostajalo u ovom 2. setu na bl ali cestitke Querreyu bio je dobar danas.Sto je najvaznije igra obecava iz meca u mec i nadamo se da nece biti nikakvih povreda pa ce sve biti lakse.Sto je najvaznije tu je u finalima a samo je pitanje kad ce potpuno procepiti...Koliko poraz lose izgleda toliko je i dobro jer ce biti jos vise rada i rada iako nebi toga nedostajalo poznavajuci Rafu...Sad se okrenuti mastersima...
Vamooooos Rafaaaaaa
Kada im puleni izgube onda jedva dočekaju da Rafa izgubi kako bi mogli šta na forumu napisati. Kao gljive poslije kiše počnu se pojavljivati ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ako ništa, nije prodao meč ko Roger xD

Mislim da je najveci dobitnik iz svega ovoga i narednog perioda Murray.
Nole loš, Roger eto još se uigrava poslije 6 mjeseci nije lako.
Nadal, dobra forma ali ne i odlična.
Plus, ovi ostali su prave karine, doduse vidjecemo mozda budu izbacivali favorite kao Kyrgios Novaka itd..
Plus, ovi ostali su prave karine, doduse vidjecemo mozda budu izbacivali favorite kao Kyrgios Novaka itd..
Federer je lagano mogao uzet Dubai da se nije sprdao u pauzi izmedju AO i ovog turnira.Lik je cak snimao onu emisiju Running Wild sa Bear Gryllsom,promovisao neki Laver Cup po Pragu,slikao se po Alpama sa trofejom.Sve u svemu,pripreme nula.Valjda ozbiljnije udje u ove naredne turnire tj bar jedan od njih posto sumnjam da ce igrat oba Mastersa u Americi.AA23 je napisao/la:Mislim da je najveci dobitnik iz svega ovoga i narednog perioda Murray.
Igrat će ih vjerovatno, ali zato na šljaci pred RG maksimalno jedan turnir igra ove godine.
Msm da roger nece ni jedan turnir na sljaci igrati osim RG
Moje misljenje je da ce igrat Monte Carlo ili Rim.Jedan od ta dvaronaldo99 je napisao/la:Msm da roger nece ni jedan turnir na sljaci igrati osim RG
Cini mi se da je izjavio da nece,kao da sam negdje gledao sta je sve prijavio ove god. ako naletim na to okacim ovdjedarker10 je napisao/la:Moje misljenje je da ce igrat Monte Carlo ili Rim.Jedan od ta dvaronaldo99 je napisao/la:Msm da roger nece ni jedan turnir na sljaci igrati osim RG
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.