Sacekati jedno 50 godina da mozes pricati o Zelji i Sarajevu, pa onda o Velezu. Kada dodjete negdje do Leotara i njihovih titula, e onda o Leotaru.Heller je napisao/la:Mislim da vam o moralu i poštenju svi mogu pričat od Jedinstva do Leotara, dobro ne baš Leotara...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- storm_raider
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sport je lijek za tijelo i duh.
Aludiro sam na vase legnde kojim je zabranjeno bavljenje fudbalom ne na izbacivanje Slobode, zamjeram i Velezu i Zeljeznicaru al krivi smo mi i kriv je onaj pokemon Ibraković nabijem ga...
@storm_raider o kriminalu uvijek mogu pričat, a u PL vi ste jedini osuđeni za to, nemoj mjenjat temu, nego priznaj da ste namještali
@storm_raider o kriminalu uvijek mogu pričat, a u PL vi ste jedini osuđeni za to, nemoj mjenjat temu, nego priznaj da ste namještali

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- storm_raider
- Kontakt:
Priznajem da ste ispod Leotara, nema sta. Kada njih stignete po titulama javi se, pa mozemo onda o Posusju, Brotnju i ostalima.
Brato osvjetlajes obraz slobodinih navijaca vjeruj miHeller je napisao/la:Aludiro sam na vase legnde kojim je zabranjeno bavljenje fudbalom ne na izbacivanje Slobode, zamjeram i Velezu i Zeljeznicaru al krivi smo mi i kriv je onaj pokemon Ibraković nabijem ga...
Opet mijenjaš temu, ****storm_raider je napisao/la:Priznajem da ste ispod Leotara, nema sta. Kada njih stignete po titulama javi se, pa mozemo onda o Posusju, Brotnju i ostalima.
Nullius in verba
- storm_raider
- Kontakt:
****, prvi si je promjenio.Heller je napisao/la:Opet mijenjaš temu, ****storm_raider je napisao/la:Priznajem da ste ispod Leotara, nema sta. Kada njih stignete po titulama javi se, pa mozemo onda o Posusju, Brotnju i ostalima.
Pastrvo, u pravu si.
Nisam, reko sam da ste kurve i neposteni, a ti se uhvatio titula.
Nullius in verba
- storm_raider
- Kontakt:
Pa vidis da nismo mjenjali temustorm_raider je napisao/la:Ja pricao o Osimu, a ti se uhvatio kurava.

Nullius in verba
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Pa vidis da nismo mjenjali temustorm_raider je napisao/la:Ja pricao o Osimu, a ti se uhvatio kurava.

Izvini storm ali dobar šukHeller je napisao/la:Pa vidis da nismo mjenjali temustorm_raider je napisao/la:Ja pricao o Osimu, a ti se uhvatio kurava.

- storm_raider
- Kontakt:
O Ivici je bila prica, necemo tako o legendama. Ja postujem sve legende Slobode.Heller je napisao/la:Pa vidis da nismo mjenjali temustorm_raider je napisao/la:Ja pricao o Osimu, a ti se uhvatio kurava.
Da je o Amaru, shvatio bih, ipak ste njegova najdraza kurava.

Opet, da zanemarim ovo gore, solidan suk nema sta.
Heller je napisao/la:Pa vidis da nismo mjenjali temustorm_raider je napisao/la:Ja pricao o Osimu, a ti se uhvatio kurava.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vala u kontestu **** o poštenju i Ivica je ****.
Nullius in verba
- storm_raider
- Kontakt:
E jbg sad, taman te pohvalih. Nemoj da mi u ocima padas. Za Amara i mogu shvatiti, da sam Tuzlak i ja bih isto pricao. Pored toga da Tuzla radi, a Sarajevo se gradi.
Ivica je legenda bh fudbala i treba se sa postovanjem odnositi prema njemu 

Pa pricam o namjestanju, tu je Ivica stari laf necemo se pravit budale...storm_raider je napisao/la:E jbg sad, taman te pohvalih. Nemoj da mi u ocima padas. Za Amara i mogu shvatiti, da sam Tuzlak i ja bih isto pricao. Pored toga da Tuzla radi, a Sarajevo se gradi.
@Pastrmka
Ne kažem ja da nije, daleko od toga, al da je pionir namještanja, jes...
Nullius in verba
- storm_raider
- Kontakt:
Nedokazano, osim u Tuzli. Al' kao sto rekoh ranije, prvo Leotara sustici pa se ganjati sa Brotnjom.Heller je napisao/la:Pa pricam o namjestanju, tu je Ivica stari laf necemo se pravit budale...storm_raider je napisao/la:E jbg sad, taman te pohvalih. Nemoj da mi u ocima padas. Za Amara i mogu shvatiti, da sam Tuzlak i ja bih isto pricao. Pored toga da Tuzla radi, a Sarajevo se gradi.
@Pastrmka
Ne kažem ja da nije, daleko od toga, al da je pionir namještanja, jes...

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Afera Planinic, Zeljo namjestao utakmice. Osim kaznjen na godinu dana, Smajlovic i Mahic isto kaznjeni. Zeljo izbacen u drugu ligu, nakon zalbe vracen i oduzeto mu 6 bodova.