Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 14:19

Evolution87 je napisao/la:slika
izvadih se nekako ovu sedmicu, i zavrsi je u plusu 7km :rol:

@effe daj koji par za danas :mrgreen:
Mene je krenulo malo po qurcu sa tenisom krenuo sam vracat gofnima, nadam se da ce Rafa dobiti sad 2:0 pa da nastavimo dalje pozitivno. Evo nesto onako na prvu, ali nemoj sad kuce i okucnice na to bas :D

Karlovic over gemova logicno! :D pazi samo na granicu
2:0 Berdych
Kuznetsov - Tsonga i ovdje bi over probao

Za spekulaciju probaj da ce Mineny dobiti ili bar set uzeti Youzhnom igraju ipak kod njih tamo u onim blentavim vlazno-vrucim uslovima plus publika a i Rus voli odigrati da se ruskim kladarama ne tresu gace. :D

Arsenal uvece hendikep X mozda cak i under, imaju jaku odbranu u zadnje vrijeme i igraju koliko treba. Treba igrati i protiv onog smeca Watforda kecinu. Nista ne pametovati tako tuci i to je to.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 jan 2017, 14:45

Crystal je meni veceras kecina i po. Swansea izgleda gore i od Bore sto je jako tesko izvesti. Lorente u napadu ne zna jel pošo il došo :beba: Od njih mi ozbiljnije izgleda Dover od neku noc iz 17 divizije :rol:

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 03 jan 2017, 14:51

Šta igrat, a ne past :problem:
100% sportski i krajnje opušten potpis.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 03 jan 2017, 14:55

krmpotich je napisao/la:Crystal je meni veceras kecina i po. Swansea izgleda gore i od Bore sto je jako tesko izvesti. Lorente u napadu ne zna jel pošo il došo :beba: Od njih mi ozbiljnije izgleda Dover od neku noc iz 17 divizije :rol:
Slazem se,mislim da tu i hendikep dolazi ali i 3 gola i pobjeda domacina i sve moguce kombinacije...nesto tipa 3-1 za Palace...sta je jos sigurno vcrs,kontam Baskoniu,Paok pobjede a Valencia oba daju :hmmmmm:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 14:56

krmpotich je napisao/la:Crystal je meni veceras kecina i po. Swansea izgleda gore i od Bore sto je jako tesko izvesti. Lorente u napadu ne zna jel pošo il došo :beba: Od njih mi ozbiljnije izgleda Dover od neku noc iz 17 divizije :rol:
Slazem se za Crystal, kakav hebeni Swansea, dohakali su, treba tu i hendi mozda probati.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2017, 14:59

Ja baš zbog svega ovoga ganjam dvicu na Swansea. Iako je Crystal promijenio trenera, doveli Big Sama koji je majstor za ove utakmice, nešto mi govori da bi večeras Swansea mogao iznenaditi sve moguće i nemoguće kladionice. Odigrat dvojku uz oba daju gol ili 3+. Neki single na manje novca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mdeebosna
Kontakt:

Post Postao/la mdeebosna » 03 jan 2017, 15:01

Effenberg je napisao/la:
Slazem se za Crystal, kakav hebeni Swansea, dohakali su, treba tu i hendi mozda probati.
Ne treba se zaletiti na Crystal.... Swansea je dobila novog trenera..Pomoćnik Ancelottija....a svi znamo kako ekipa zna proigrati kad dodje novi trener,svaki igrač želi da se nadmetne. Moje mišljenje.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 03 jan 2017, 15:01

Idemo Dive sa Salate za uspjesan pocetak dana
Igraj Široki ti si najbolji!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 15:03

Monolog je napisao/la:Ja baš zbog svega ovoga ganjam dvicu na Swansea. Iako je Crystal promijenio trenera, doveli Big Sama koji je majstor za ove utakmice, nešto mi govori da bi večeras Swansea mogao iznenaditi sve moguće i nemoguće kladionice. Odigrat dvojku uz oba daju gol ili 3+. Neki single na manje novca.
Ne mogu oni iznenaditi kladionice vec samo kladionicare. Zar ne znas da William i gdja Coates mirno spavaju uvijek. Kad ide kako ne treba tu je uvijek match fixing. Jedina verzija gdje taj smijesni Swansea moze pobijediti je da se nesto smulja i to bi vise bilo tako reci praznik a ne iznenadjenje za kladionice! :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 15:42

Jos malo pa ce se i ruski nauciti uz streamove KHL-a! :urnebes: :urnebes:

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 03 jan 2017, 15:47

Youhny bi mogao izgubiti vrlo lako

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 03 jan 2017, 15:53

A ti Lajoviću nabij taj reket sebi u šupak, vazda si bio glup :guz: :guz: :guz:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 15:58

Kako volim ovaj Bars Kazan kako mi je valjala ta ekipa ove sezone,jos skakala kvota na njih pred mec, ne znam zasto, ali ja im vjerujem. Samo nek izdrze i nek ovaj Neftekhimik bude U4.5 i apsolviracemo ruske vremenske zone pa da se prebacimo na Evropu i camuge! :D
eedo je napisao/la:Youhny bi mogao izgubiti vrlo lako
Upozoravao sam na to. Ne valja se kladiti protiv domacih igraca, jer ce im se gurati svim silama, a ako su veliki underdogovi i imaju jaku kvotu, motivacija da se manipulise mec od kojekakvih mafija i samih kladionica u vidu da favorit baca mec ako bude public betovanja favorita je isto ogromna. Te meceve gdje se nesto suska je najbolje igrati overe, jer oni vazda prave neke preokrete dobijaju pa gube drugi itd. uglavnom bude puno gemova.

Apropo Lajovica i ostalih balkanskih saban igraca ko Mektic, Basic, Djere i to treba obilaziti ili striktno bez razmisljanja kontra njih. Mene je Basic izvalio u 1. kolu kvala ali nema veze samo slijedece kolo ga dupliras da ce izgubiti i vuk sit i ovce na broju. Kakvi Lajovici i Basici to su hamelji i neznalice i chokeri a vole i nastimat mec.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 03 jan 2017, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 jan 2017, 16:04

Hajde tsonga u dva seta i da ne bude tie break na karlovicu u prvom setu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 16:05

Evolution87 je napisao/la:Hajde tsonga u dva seta i da ne bude tie break na karlovicu u prvom setu

Sto me ne poslusa za over Karlovica, lik je vazda takav nema tu oscilacija, bookiesi se tu malo zayebu nekad, ja da sam bookie meni bi over 12.5 bila 1.3 kvota pred pocetak seta! :D

Nadam se da ti dodje, al trutina je to samo lupa a nikad nece vratiti. Dan kad on ode u penziju ja cu okrenuti vola na raznju, koja dosada! :rol:

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Evolution87 » 03 jan 2017, 16:07

Effenberg je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Hajde tsonga u dva seta i da ne bude tie break na karlovicu u prvom setu

Sto me ne poslusa za over Karlovica, lik je vazda takav nema tu oscilacija, bookiesi se tu malo zayebu nekad, ja da sam bookie meni bi over 12.5 bila 1.3 kvota pred pocetak seta! :D

Nadam se da ti dodje, al trutina je to samo lupa a nikad nece vratiti. Dan kad on ode u penziju ja cu okrenuti vola na raznju, koja dosada! :rol:
Poslusao sam na ovom glavnom listicu preko 24 gema. Ali ovo je na nekom sistemu sto mi treba, onako iz zajebancije odigrao :rol:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 16:13

Evolution87 je napisao/la:
Poslusao sam na ovom glavnom listicu preko 24 gema. Ali ovo je na nekom sistemu sto mi treba, onako iz zajebancije odigrao :rol:
[/quote]

E to nas i yebe kolega ta zajebancija, ja radi zajebancije jos ganjam minus od jutros napravljen, sto igram neke gemove i njesra stvari. Imam vec 2 tiketa na pojake uloge kvote 3 i 4 poskidane al dzaba kad se igra svasta i ispusi u procesu vise nego se dobije.

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 03 jan 2017, 16:14

Mislio se protiv Juznog ili na njih, valjda bude dobra odluka

slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 jan 2017, 16:16

@eedo:
Nek je sa srecom, kvota nekakva skakljiva al moze to. Ne znam vala ni jedne ni druge.

Od slijedeceg kola KHL igram na ova iskljucenja. Ovog Traktora kad gledam ljudi samo tuku bas su brutalno agresivni onaj neki udara lika dole na ledu sa onom palicom, samo sto i sudiju nije krenuo tuci. Ludi Rusi. Bas ovaj tim kad god ih pratim samo vidim iskljucenja a ponekad i dupla! :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 03 jan 2017, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

TrollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la TrollsRoyce » 03 jan 2017, 16:16

Tenis je čudo,pogodim Kuznetsova drugi set 4 kvotu,a na drugom cekam pobjedu Mynenia protiv Youzhnog,mada Mikhail danas igra vise nego solidno,uganjao sam veliku kvotu,pa sam morao odigrati.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.