FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prica se po mahali da je Keyremeh preda za Srbske papire, da li je istina ima li neko info ?
Uh kako bi to bilo odlicno. Spominjao je to i komentator u prenosu protiv Posusja, valjda bude nesto od toga.johntravolta123 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 08:26Prica se po mahali da je Keyremeh preda za Srbske papire, da li je istina ima li neko info ?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za njega znaš od koga je preporukaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2023, 01:28Sportske pisu da je Edin Julardzija iz Domzala pred potpisom

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Julardzija je bio extra talenat, ali se nikad nije pokazao u punom sjaju. Vrijedi pokusati, jos je mlad, mozda se bas kod nas pokaze.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bit ce ona stara ,Kyeremeh Srbine Horde su uz tebejohntravolta123 je napisao/la: ↑19 avg 2023, 08:26Prica se po mahali da je Keyremeh preda za Srbske papire, da li je istina ima li neko info ?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Julardzija je top igrac.
-
- Kontakt:
Nije los ovaj Edin,samo moje misljenje bolje da su doveli Topalovica iz Domzala.
Mustafa Sukilovic 55 utakmica u PL,a tek mu 20 godina.
Nemoguce da nije potencijal i kvalitet.
Sta ce nam sad jos jedan ofanzivac je bo ga Julardzija i sve.
Nemoguce da nije potencijal i kvalitet.
Sta ce nam sad jos jedan ofanzivac je bo ga Julardzija i sve.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Logicno da ce imati utakmica kad mu je Ernad(Azmirov sin) menadjer

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sukilovic je bez veze igrac nista bolji od Trake.
Ova 3 kola bio Julardzija najbolji igrac Domzale. ali ima ugovor i sigurno nece ga pustiti ispod 200.000 €.
mrtvi Celje prodao igraca juce za 1.8 Mio € u Serie A
Ova 3 kola bio Julardzija najbolji igrac Domzale. ali ima ugovor i sigurno nece ga pustiti ispod 200.000 €.
mrtvi Celje prodao igraca juce za 1.8 Mio € u Serie A
Ma helem nbt ,onako vidjoh kad sam malo analizirao(satro ja

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio je veliki talenat ali ništa posebno nije mogao do sad napraviti. Strani mediji prenose kako je Dinamo redom odbijao ponude Sasuola, Intera, Čelzija, Totenhema, Arsenala i Rome nekad davno. Otac mu je više godina bio trener mlađih kategorija u Dinamu i reprezentaciji Hrvatske, sada je u Saudijskoj Arabiji.
Julardžija nema baš ozbiljne utakmice iza sebe. Vidim da su slično Hrvati govorili i kad je imao 19 godina a uskoro puni 23 i ništa se nije promijenilo.
U posljednje 2 godine ima svega 600 minuta na terenu. Highlight karijere bi mu bile utakmice u omladinskoj ligi prvaka, to je dobro.
Rožman ga je kratak period trenirao a vidim da je standardan tamo barem u ovih 5 odigranih utakmica (Liga+Europa) gdje je dao jedan gol.
Mislim da Rožman i Ibričić znaju šta rade i da vjeruju da nam on može pomoći u ostvarivanju nekih ciljeva.
Julardžija: Za mlade izabrane vrste Hrvatske odigrao sam 21 utakmicu do sada. Da, imao sam pozive i da zaigram za mlađe reprezentacije Bosne i Hercegovine ali ja sam se odlučio za Hrvatsku i nije mi žao.
Julardžija nema baš ozbiljne utakmice iza sebe. Vidim da su slično Hrvati govorili i kad je imao 19 godina a uskoro puni 23 i ništa se nije promijenilo.
U posljednje 2 godine ima svega 600 minuta na terenu. Highlight karijere bi mu bile utakmice u omladinskoj ligi prvaka, to je dobro.
Rožman ga je kratak period trenirao a vidim da je standardan tamo barem u ovih 5 odigranih utakmica (Liga+Europa) gdje je dao jedan gol.
Mislim da Rožman i Ibričić znaju šta rade i da vjeruju da nam on može pomoći u ostvarivanju nekih ciljeva.
Julardžija: Za mlade izabrane vrste Hrvatske odigrao sam 21 utakmicu do sada. Da, imao sam pozive i da zaigram za mlađe reprezentacije Bosne i Hercegovine ali ja sam se odlučio za Hrvatsku i nije mi žao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zanimljiva prica o Edinu...
-
- Kontakt:
Definitivno u Avramovskog ni jedan trener ne vjeruje previse.
Ma to je vjerovatno do svih ovih trenera… Nevjerovatno da u 2 godine nista od njega nismo vidjeli. Jedva cekam Januar da ga se rijesimo vise.bordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2023, 11:48Definitivno u Avramovskog ni jedan trener ne vjeruje previse.
Svakako profil igrača kakve trebamo, a možemo dovoditi. Ako bljesne, ima odličan CV da poveća cijenu prodaje. Grahovac i ala Grahovac bi morali prekucati ligu i opet bi bilo skoro nemoguće profitirati.
The saddest thing in life is wasted talent.
Avramovski znači ide 100% u januaru, neće se produžavati čim dovode već sada zamjenu. Ovaj mali nemam pojma ko je, vidim da je bio talenat, pa onda počeo pad, e sad vjerovatno Simon i Ibričić bolje znaju i misle da može šta bit od njega. Pa neka je sretno momku, mlad je, to je najvažnije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoBBoja
- Kontakt:
Znaci zadro odlazi na polusezoni
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bvsic, Konzerva, mire971, rimljanin90, sarajevo19461987, Vanja8 i 51 gost.