A sjećaš se loba Džene Smječanina na Koševu ?BoskoAntic je napisao/la:Kad ga zabi zelji na grbavici, sa distance po zemlji, lagano uz stativu...prasovic89 je napisao/la:Nešta me ufati nostalgija za Noukenom. Kad se sjetim da su ga gađali grudvama

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sjećaš se loba Džene Smječanina na Koševu ?BoskoAntic je napisao/la:Kad ga zabi zelji na grbavici, sa distance po zemlji, lagano uz stativu...prasovic89 je napisao/la:Nešta me ufati nostalgija za Noukenom. Kad se sjetim da su ga gađali grudvama
Nek' bude i po tri-nulaBelminM23 je napisao/la:Ima da Borac mlatnemo tri puta, pa nek bude po njihovom, sve po tri puta.
Fino odes na zapad i ukljucis laptop, onda lagano okrenes ekran prema terenu. Zaradio bi ti dosta sevapa kod nas ovde na forumuprasovic89 je napisao/la:Bilbija : Upaliću ja Skype na tribini pa gledaj
Da ti nije rano ustatSabinho je napisao/la:Napokon!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probuditi se oko 12h, piti kafu do 13h, doruckovati do 14h, oko 17h rucati i lagano put naseg hrama.
![]()
![]()
karta za istok je ja mislim 6km sutra.MElloo je napisao/la:Da ti nije rano ustatSabinho je napisao/la:Napokon!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Probuditi se oko 12h, piti kafu do 13h, doruckovati do 14h, oko 17h rucati i lagano put naseg hrama.
![]()
![]()
Koliko ce bit karta za istok ?
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, gh0stHZ, Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 94 gosta.