Cartmane hvale mi ovi indijci Norvesku kazu konobari imaju 3 milje eura platu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
IT strukabagrcavi je napisao/la:Ljiljane na kakav to biznis sad udaras?
Imaju oni koji su slabo placenibagrcavi je napisao/la:A brate nisam kuci, preko teleona ulazim. Kad se laptopa dokopam promjenicu. Na turneji sam po zapadnoj evropi
Cartmane hvale mi ovi indijci Norvesku kazu konobari imaju 3 milje eura platu.
I to ce trajati 15 dana, maksimalno mjesec, i onda opet niko nece biti postavljen kao i ovi na raskrsnicama.
Upravo.uschtipak je napisao/la:I to ce trajati 15 dana, maksimalno mjesec, i onda opet niko nece biti postavljen kao i ovi na raskrsnicama.
samo trazi kod famalijebagrcavi je napisao/la:Nadji kakvu vilu ja sam u Oslu za 3 sata samo kazi kad je tako dobro kod vas
Gdje ima tih trenerki i toga Ljiljane da otvorim butik u Skenderiji? Visokokvalitetna originalna sportska roba
Neznam...mozdaNitro je napisao/la:Koliko su ljudi nepismeni, ponekad se zapitam da li je zaista pravilno pisati ''neznam''...
Sve se nema, a surfa se po internetu.Head je napisao/la:http://www.klix.ba/biznis/norveska-je-n ... /141112142
Hej da sam Cartmo samo jedan dan...
Pun podrum obuce, sve to treba poslati za BosnuBosniacum Lilium je napisao/la:samo trazi kod famalijebagrcavi je napisao/la:Nadji kakvu vilu ja sam u Oslu za 3 sata samo kazi kad je tako dobro kod vas
Gdje ima tih trenerki i toga Ljiljane da otvorim butik u Skenderiji? Visokokvalitetna originalna sportska robaNe znam kako jos, nadji nekog ko bi ti to mogao nabavljati. Sjecas se kako je pola BP uzimalo tene u teretani
Nisam, cuo sam da je lijepo. Sto ti je zelja Finsku posjetit?Sarajlijc@ je napisao/la:Meni je zelja posjetiti Finsku, jesi kad tamo bio Cartmane?
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 6 gostiju.