FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja se nadam da ce uspjeti makar izjednaciti do kraja utakmice ovo moze mnogo dobro da dodje ova vecerasnja utakmica mnogo dobrog da nam donese da se uozbilje i da vide da nisu toliko jaci od ostalih koko su seb umislili
Samo Sarajevo
Glup prekrsaj na nekih 30m, centarsut, igrac sam ko kuca i lagano glavom pogodi...isko1807 je napisao/la:Nisam ljubitelj prevelikog rotiranja u ekipi pogotovo ne u odbrani,zanima me bas kako je gol pao![]()
Inace Radovac jako los, Okic uzasan, Velkoski katastrofa.. Duljevic igrac od 5miliona..
Toliko, idem kisnuti mozda se i ugrijem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovoje najgore u fudbalu. Kad imas milion sansi I primis go Iz jedne polu sanse.
Igraci se u nervoze (izgube pouzdanje) ovo Samo moze preokrenut vrhunski trener. Meho je sad na najtezem zadatku odkad je na nasoj klupi. Nadam se da ce polozit ispit sa bar 3 gola u borcevoj mrezi .

Igraci se u nervoze (izgube pouzdanje) ovo Samo moze preokrenut vrhunski trener. Meho je sad na najtezem zadatku odkad je na nasoj klupi. Nadam se da ce polozit ispit sa bar 3 gola u borcevoj mrezi .

Ma nek' pobjedi Borac, da se ova dječurlija spusti malo na zemlju.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nemas se sta umisliti,vidis da smo imali bruku šansi ali nece u gol,Borac iz prve ti zabije,ne smijes primit jeftine golove ako nisi poveo to je sve,da smo koji slucajem poveli Borac bi puko po svim savovima,uvest Benku i Bilbiju i preokrenuti na 2:1,lakse ce biti u Banja Luci igrati nego kucikanarinac je napisao/la:ja se nadam da ce uspjeti makar izjednaciti do kraja utakmice ovo moze mnogo dobro da dodje ova vecerasnja utakmica mnogo dobrog da nam donese da se uozbilje i da vide da nisu toliko jaci od ostalih koko su seb umislili

To je to brate. Sami smo krivi sto nismo iskoristili svoje sanse. Neznam, ali ovo me jako podsjeca na utakmica kad nas je Dzeno vodio. Isti sastav, sve se zivo promasuje. Tipicno smo takvi bili.Pitar6785 je napisao/la:Ovoje najgore u fudbalu. Kad imas milion sansi I primis go Iz jedne polu sanse.
![]()
![]()
![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Troler naporan siHimzoLee je napisao/la:sad ce Borac jos jedan zavuci i ode kup a i u lovu na titulu ce biti zestoka pusiona...Meho idi beri paprike....
- bordoakapitar
Sad ces se ti zavuci u misju rupu gdje ti je i mjesto k.a.r.i.n.o jedna!HimzoLee je napisao/la:sad ce Borac jos jedan zavuci i ode kup a i u lovu na titulu ce biti zestoka pusiona...Meho idi beri paprike....
1:1

Trpaaaaaaaaaaaaaj
1:1 Okic
Ja i dalje tvrdim 3-1 do kraja abd!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Benko i Alispahić na zagrijavanju 

Kako je samo vazno sto smo odmah na pocetku dali! Alispahic i Benkara na zagrijavanju 

Pusii ga himzo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Himzolee popusi ****
Bravo, klonirajte nam Okića.MCMXLVI je napisao/la:1:1 Okic![]()

HAJMO SAD 3-4:1 !
63' - Kraći prekid, a medicinska pomoć ukazuje se Pilipoviću pored klupe Borca. - Znaci poceli su 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bing [Bot], ErosViverosViv, johntravolta123, laznokrilo, skoJaa, ubipara i 75 gostiju.