FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izjednacenje. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ko dade go ?
Zebablack64 je napisao/la:ko dade go ?
To još ne zna ni oficijalna FB stranicablack64 je napisao/la:ko dade go ?
- KB-TM87
- Kontakt:
zao mi sto nije mogao u ponudi samo ovaj par x da odigram, morao jos 3 i odustah, fina kvota 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ma Josida ga zabio,ko ce drugi 
zamisli kakva je to golčina bila kad je gol dao veležu iz splitagaleb je napisao/la:Zebablack64 je napisao/la:ko dade go ?
Niko ne zna izgleda. Valjda će dati još 1, dvicu sam igr'o 
Vidim na FB odmah neki govore ma ništa, loši smo bez Zebe i takvo nešto... Pa je b e m ja nas ovakve kakvi smo.
Velež nas nije pobijedio još od Krunića ili Hotića ako se ne varam.
Vidim na FB odmah neki govore ma ništa, loši smo bez Zebe i takvo nešto... Pa je b e m ja nas ovakve kakvi smo.
Velež nas nije pobijedio još od Krunića ili Hotića ako se ne varam.
Osim - drugo ime za Želju !
off topic
Zna li neko kako ova stoka kladioničarska, prati ove rezultate eto recimo ovaj bet365, zna kornere golove zute sve a nigdje nema recimo da uzimaju sa neta podatke te ?
Zna li neko kako ova stoka kladioničarska, prati ove rezultate eto recimo ovaj bet365, zna kornere golove zute sve a nigdje nema recimo da uzimaju sa neta podatke te ?
U njegovom stilublack64 je napisao/la:zamisli kakva je to golčina bila kad je gol dao veležu iz splitagaleb je napisao/la:Zebablack64 je napisao/la:ko dade go ?
A ovo sto pricaju da smo losi, prica za malu djecu. Kombinovani sastav igra a Velez se ove godine dobro pojacao.
Javlja im Dino PekicZekoo je napisao/la:off topic
ZELJEZNICAR 1921!
- KB-TM87
- Kontakt:
obucina strijelac
Željezničar - kult glavnog grada
Pripremna tekma,noge teske i jednim i drugim,nasi su garant imali jak trening jutros...to sve tako bude na pripremama...uopste ovde ne treba gledati bilo kakav rezultat,bitno je da dobro trce i da ne bude nezeljenih povreda...bitno je i da se ovi mladji ako mogu malo vise nametnu kroz ovakve utakmice...ovo je sve anaerobno,znam sigurno kako im nije lako na terenu,pogotovo kada se igra prva utakmica,bez obzira na protivnika...prije par godina smo peticu primili od Zrinjskog i to glat,samo sto su oni tada bili odmakli u pripremama u odnosu na nas...to je sve ok.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Željezničar - Velež, 80. minut, strijelac jedinog gola za Želju bio je Dejan Obućina...

ZELJEZNICAR 1921!
svaka čast malom, prva utakmica odma go svaka casthamzaTM87 je napisao/la:Željezničar - Velež, 80. minut, strijelac jedinog gola za Želju bio je Dejan Obućina...![]()
tako je druze bokačoboccaccio je napisao/la:Pripremna tekma,noge teske i jednim i drugim,nasi su garant imali jak trening jutros...to sve tako bude na pripremama...uopste ovde ne treba gledati bilo kakav rezultat,bitno je da dobro trce i da ne bude nezeljenih povreda...bitno je i da se ovi mladji ako mogu malo vise nametnu kroz ovakve utakmice...ovo je sve anaerobno,znam sigurno kako im nije lako na terenu,pogotovo kada se igra prva utakmica,bez obzira na protivnika...prije par godina smo peticu primili od Zrinjskog i to glat,samo sto su oni tada bili odmakli u pripremama u odnosu na nas...to je sve ok.
Osim - drugo ime za Želju !
Mogo bi biti pojacanje ovaj iz srbije,iako prva utakmica nije neki orjentir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.