FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nevjernik
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la nevjernik » 20 jul 2010, 23:42

vuvu_zzz je napisao/la:
Huska je napisao/la:Kerlona i Rivasa dajemo gratis tko kupi Suaza, Obinnu, Mancinia ili Muntaria :D
ok ta prva trojka ali Muntarija ne bi prodavao, a u ostalom i rekao je da ostaje tako da neka ga :D
slazem se, ja bih tu jos dodao Burdissa, s obzirom da je jos Interov igrac
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2010, 23:49

sto se Muntaria tice, i ja bih ga ostavio, ali posto je Benitez zavalio za Masherana, onda se moramo nekoga rijesit iz veznog reda...i sada ih ima previse...Cambi,Motta,Mariga,Deki,Muntari,Krhin, a bore se za dvije pozicije :D

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 jul 2010, 00:04

definitvno Muntarija se riješit.. kao i Rivasa, Mancinija, Suaza i Obinne....otpad
Burdisso mislim da može biti prodan za finu cifru, a za Kerlona mislim da bar zaslužuje priliku...
iako ga povrede nezaobilaze mislim da bi se mogao nametnuti u Interu (ili bi ja to volio :mrgreen: ),al ok...

zamišljam njega i Coutinha na krilima u utakmicama Kupa kako izvode vratolomije :lol: ... 8-)

ali stvarno mora dobit priliku, nemože da nevalja :D i pogotovo sad kad mi nema Quaresme :D
pa ko će mene onda sekirat vikendima.... :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 00:27

kad vidim te klipove mladih nada, ja se odmah sjetim jednog :D

GORAN SLAVKOVSKI !!

slika

btw. znal iko gdje je on sad, cime se bavi :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 jul 2010, 00:34

nevjernik je napisao/la:kad vidim te klipove mladih nada, ja se odmah sjetim jednog :D

GORAN SLAVKOVSKI !!

btw. znal iko gdje je on sad, cime se bavi :mrgreen:
haha okle ga izvuče :D
koliko ja znam igra za Bochum
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 01:08

nadam se da nece doci Mascherano to bi bilo samo bacanje pare jer ne vidim da je nesto bolji od Munje...krkan obicni kao i vanbommel...

kerlon i coutinho sta reci za njih velike nade ne znam samo kako ih Inter ovako pronadje,...ma fenomeni 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 jul 2010, 13:34

spominje se da bi mogli dovest Candrevu ako ode Munta. Balonjin transfer u zavrsnoj fazi, 30 miliona + bonusi...ako bi se vraco u Italiju City mora dobit "dozvolu" od Intera.

i da : Maicon ostaje u Interu. izjava njegovog agenta...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 16:33

INTER, Oriali is leaving

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=65253

nije mi jasan ovaj potez, Oriali sa Brancom cinio fantastican duo transfer-politicara

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 jul 2010, 16:38

doso Amadeo Carboni na njegovo mjesto jbg...meni je pravo zao sto ode.valjda mu je Moratti nudio neku vazniju funkciju u klubu al je on odbio.steta stvarno...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 16:45

Moreover, Inter’s new boss Rafael Benitez asked the club to hire Amedeo Carboni, his former director of sport at Valencia, who effectively takes Oriali’s position.
pa da, ne mogu da vjerujem da je to sebi Moratti dopustio, sta ce nam sad Carboni, ja sam uvjeren da od Lelea Orialija nismo mogli imat boljeg sportskog direktora

inace, Carboni u Inter dolazi iz Belgijskog Mouscrona, gdje ga je bio doveo njegov bivsi saigrac Miroslav Djukic, sto se paze jbt :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 jul 2010, 17:01

nije ovo trebalo Morattiu :x ...da nesto nije funkcioniralo, pa nema veze, ali sve je bilo odlicno...i Benitez je isto tako kriv, ako je mogao Jose raditi sa njim...vala mogao je i on :D

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 17:20

glup potez sto jest jest, ako su htjeli Carbonija trebali su mu da ti drugu funkciju a ne da krade mjesto Oriju :roll: , ovaj kasnije nije htio kako rece bolju poziciju i ciiaoo Ory, steta no dobro :roll:

btw. Rannochija taman ce biti pravi sljedece sezone, do tada nek u Genovi se "kali" samo povrede da ga zaobidju :D

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jul 2010, 18:04

ne kazem ja nista, nego mi je malo puno intercica u zadnje vrijeme.. sjecam se do juce bili materazi, silent, i nvjernik.. i to je to koliko ja znam, izvinite ako sam nekoga zaboravio
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 18:17

Italia je napisao/la:ne kazem ja nista, nego mi je malo puno intercica u zadnje vrijeme.. sjecam se do juce bili materazi, silent, i nvjernik.. i to je to koliko ja znam, izvinite ako sam nekoga zaboravio
ja dosao i povukao ih sa sobom :mrgreen:

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 jul 2010, 18:22

A ja?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jul 2010, 18:25

blueman-TM87 je napisao/la:A ja?
tebe na ovoj temi prvi put vidim, a na temi Serie A nikad.. kamoli na temi Juve ili Milan :)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 jul 2010, 19:07

Italia je napisao/la:ne kazem ja nista, nego mi je malo puno intercica u zadnje vrijeme.. sjecam se do juce bili materazi, silent, i nvjernik.. i to je to koliko ja znam, izvinite ako sam nekoga zaboravio
do prije mjesec dana nisam ni vidio da ss ima forum :D ...a sto se nas INTERISTA tice...najmanje je nasih navijaca na forumima ovog tipa, jer imamo svoja 4 foruma o Interu na nasim srpsko-hrvatsko-bosanskom koji su super aktivni forumi, tako da je prava rijetkost naci Interistu na ovom i slicnim forumima...

a da nas ima vise u zadnje vrijeme pa valjda je to normalno, s obzirom na proslu sezonu :D

ali to sada nije bitno....bitno je da smradoteli ode iz Intera :D

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 11:35

Huska je napisao/la:ali to sada nije bitno....bitno je da smradoteli ode iz Intera :D
ako ode pretpostavljam da bi volio kao zamjenu http://www.football-italia.net/jul22a.html mislim jest klasa i vrhunski napadac ali godine mu ne idu u prilog...dok bali idu ima vremena mozda mu dodje u glavu

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jul 2010, 13:24

Huska je napisao/la:
do prije mjesec dana nisam ni vidio da ss ima forum :D ...a sto se nas INTERISTA tice...najmanje je nasih navijaca na forumima ovog tipa, jer imamo svoja 4 foruma o Interu na nasim srpsko-hrvatsko-bosanskom koji su super aktivni forumi, tako da je prava rijetkost naci Interistu na ovom i slicnim forumima...

a da nas ima vise u zadnje vrijeme pa valjda je to normalno, s obzirom na proslu sezonu :D

ali to sada nije bitno....bitno je da smradoteli ode iz Intera :D
ima i Juventusovih hiljade, a Juvebalkan ima vise korisnika i posjetioca nego sva ta vasa 4 portala.. ja znam za jedan, interuqrcu i jednom kada sam otisao na taj portal vidio sam kako interovi navijaci osudjuju morattija.. pisali sve vijesti..

ali opet nas ima.. a interovaca je poraslo u zadnje vrijeme.. pretpostavljam zasto..

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 jul 2010, 13:30

Sto ti Daffy mozes s rat bezveze to su prikaze...normalno da sse poveco broj sad kad su sve osvojili,al ovde na ovom forumu imas par ljudi jer svi pisu na ostalim INTEROVIM forumima,slabo je ko aktivan ovde.a ti cim vidis da se neko registruje novi da navija za Inter odma s eres...sto ne pricas sta kad dodje navijac Juveta,Barce,Reala i ostalih klubova??? samo se Intera uhvatio,ohani malo bolan...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.