ko ima Embiida? sta zeli za njega osim KAT-a
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Jedino KAT drugphily je napisao/la:
![]()
ko ima Embiida? sta zeli za njega osim KAT-a
Baš prije par minuta kontam mogao sam da vidim šta je ostalo od slobodnih igrača , pao mi Reggie na pamet , što me zeznu.Vainglorious je napisao/la:Kemba Walker PG
Malcolm Brogdon PG,SG
Kevin Durant SF,PF
Al Horford PF,C
Joel Embiid PF,C
Lonzo Ball PG
Elfrid Payton PG
Allen Crabbe PG,SG
Zach Randolph PF,C
Reggie Jackson PG,SG
Bice odmah izmjena u ekipi, tako da sam otvoren i za trade ponude
EDIT: Prva izmjena u ekipi - Umjesto Mlađe Curryja upao Reggie Jackson.
Predloži neki trade, razmotricu ponuduMaestro^^ je napisao/la:Baš prije par minuta kontam mogao sam da vidim šta je ostalo od slobodnih igrača , pao mi Reggie na pamet , što me zeznu.Vainglorious je napisao/la:Kemba Walker PG
Malcolm Brogdon PG,SG
Kevin Durant SF,PF
Al Horford PF,C
Joel Embiid PF,C
Lonzo Ball PG
Elfrid Payton PG
Allen Crabbe PG,SG
Zach Randolph PF,C
Reggie Jackson PG,SG
Bice odmah izmjena u ekipi, tako da sam otvoren i za trade ponude
EDIT: Prva izmjena u ekipi - Umjesto Mlađe Curryja upao Reggie Jackson.
Ne znam ni sam vala trenutno šta bih tražio što je najgore , znam da su mi FG % i TO loši skroz , tu ću morati malo stanje popraviti , ali ostavit ću ovu ekipu barem prve 2 sedmice da vidim šta mogu očekivati od njih.Vainglorious je napisao/la: Predloži neki trade, razmotricu ponudu
Polako,tek je počelo.Samo moli boga da nije draftao Mudiaya...e onda si najebaoMonolog je napisao/la:Znači, Francuz mi nudi Chandlera i Tristana Thompsona za Giannisa.![]()
Yebem te fantasy.
Sarmelino je napisao/la:
Bobadilla je napisao/la:
Nije on jos vidio full potencijalSiamoNoi je napisao/la:Polako,tek je počelo.Samo moli boga da nije draftao Mudiaya...e onda si najebaoMonolog je napisao/la:Znači, Francuz mi nudi Chandlera i Tristana Thompsona za Giannisa.![]()
Yebem te fantasy.
Sarmelino je napisao/la:Bobadilla je napisao/la:
Nije to taj francuz. Taj što vam je nudio Mudiaya je u drugoj.SiamoNoi je napisao/la:Polako,tek je počelo.Samo moli boga da nije draftao Mudiaya...e onda si najebao [emoji38]Monolog je napisao/la:Znači, Francuz mi nudi Chandlera i Tristana Thompsona za Giannisa. [emoji38]
Yebem te fantasy.Sarmelino je napisao/la:Bobadilla je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 1 gost.