to ti pricas zato sto bi volio da je kodro trener e vala nek nije jer ciro je milion puta bolji trener a tebi ako se nesvidza nemoj da pratis repkuKONGO je napisao/la:Ciro je **** a osim toga je i velika kukavica !
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Ćiro Blažević
Ovdje stvarno mozes svasta procitati. Kazu Ciro kloc.
Ljudi, ako ste imalo razumni, vratiti se nazad godinu dana. Pa da nam je neko rekao hajde docicemo do baraza i izgubiti od Portugala 1:0 tamo i u Zenici 1:1(ja bi volio 3:0 za nas). Meni to nije nimalo lose. Pa Ronanldova cijena je veca nego nas citav tim.
Ako pobjedimo sad u Zenici super, ako ne isto nije lose. Vazno je da momci daju sve od sebe.
Dzeko, Miske, Salihovic, Ibisevic mogli bi u Englesku, Italiju ili Spaniju. Ibricic, Pandza, Nadarevic, Zec, Stilic ce vjerovatno u ligu petice. Za Spahica i Pjanica nemam sta ni reci. Dobili smo Pjanica, Begovica, Medunjanina. Sigurno ce i ova djeca iz Svice doci ovamo.
Svijet gleda BiH kao dobru fudbalsku naciju. Belgija je govorila 6 lagani bodova uzimamo.
Sad malo koja nacija to moze reci.
Ljudi, ako ste imalo razumni, vratiti se nazad godinu dana. Pa da nam je neko rekao hajde docicemo do baraza i izgubiti od Portugala 1:0 tamo i u Zenici 1:1(ja bi volio 3:0 za nas). Meni to nije nimalo lose. Pa Ronanldova cijena je veca nego nas citav tim.
Ako pobjedimo sad u Zenici super, ako ne isto nije lose. Vazno je da momci daju sve od sebe.
Dzeko, Miske, Salihovic, Ibisevic mogli bi u Englesku, Italiju ili Spaniju. Ibricic, Pandza, Nadarevic, Zec, Stilic ce vjerovatno u ligu petice. Za Spahica i Pjanica nemam sta ni reci. Dobili smo Pjanica, Begovica, Medunjanina. Sigurno ce i ova djeca iz Svice doci ovamo.
Svijet gleda BiH kao dobru fudbalsku naciju. Belgija je govorila 6 lagani bodova uzimamo.
Sad malo koja nacija to moze reci.
samo jedan primjer..nadarević je vrhunski stoper ali pod ćirinom palicom..ibričić trći 10 km samo kad mu je ćiro sef..a ima uticaja i na ostale..na neke manje na neke vise..i samo cu napisati jos nesto (mada mislim da to svi znate - story No1.)..pred utakmicu SP´98 Hrvatska - Njemačka..Ćiro treba da odrzi govor igracima (taj govor,po Ćiri, ne smije biti duži od 7 minuta)..noć prije utakmice nije oka sklopio..i tako sat po sat..blizi se tekma, Ćiro ne zna ni kako da zapoćne govor..pred početak ulazi u svlačionicu..staje pred igrače..licem mu se mjesaju zuta i zelena boja..svi ga gledaju..muk,tisina..čekaju da Ćiro počne..a on suti! Usta se ne pomakinju! Prodje tako minut,dva tri..pogledom ide od igrača do igrača..kad poslije pet minuta uoči da igrači u licu poprimaju tu njegovu boju lica..podigne ruku i zagrmi : pod Barjak!!!!
Hahaha, pa naravno psihološka priprema je jako važna, ali opet džaba ti i ona ako nemaš dobre igrače! A slušao sam kad je pričao o tom svom motivacijskom govoru, kaže ako slučajno bude duži od 7 min. igrači te više ne registriraju jer im dosadiš, hahaha! Joj šta bi dao samo da mi je čuti govor iz svlačionice prije nego što će istrčati na teren...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Sta da kaze.Knele je napisao/la:Ćiro je majstor svog zanata i drugačije biti ne može. Interesantno, njega i mrze i vole, i pljuju i bacaju u zvijezde, ali on je "trener svih trenera".
Samo se nadam da nije pretjerao sa ovim komentarima po tv stanicama, tipa: "Pobijedit ćemo Portugalce..."
Necemo igrati baraz predajemo Portugalu i ,,kucu i imanje,,
@Knele pobogu si brate

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Licno nemam mnogo postovanja prema njemu jer nemislim da je neki karakter kao osoba. To receno, mislim da je uradio odlican posao sto nas je doveo do Baraza, moze se on i kritikovati ali istina je da smo jedino bili blize nekom drugom takmicenju protiv Danske. Zato, svaka mu cast sto nas je doveo do ovde i nadam se da cemo proci i svega srca.
To receno, mnogi ga ne kritikuju kao trenera zato sto smo u barazu mada ako se pogleda sve sto je napravio sto drugi nisu je nekiksati protiv slabih ekipa (Estonija i Armenija) i pobjeda Belgije (2X) u kojoj nije bilo njegovog voljenog Ibisevica, pa je Musli morao igrati, i mi razvaljivali gle cuda
Osim toga, 2 poraza od Spanije, protiv Turske poraz u gostima i nerjeseno kuci, znaci 1 bod od 2 najjace ekipe iz nase grupe. Sve u svemu, nije bas idealno i zaista mislim da mozemo i bolje, samo mi smo prije gubili od Moldavije i Madjarse tako da je to najvise sto je postigao je nekiksanje protiv tih ekipa....sad da li je to do njegove taktike, motivacije, nasih talenata.....
Sve u svemu, mislim da je odlican motivator, u to sam ubjedjen jer vidim neku hrabrost i pouzdanje kod nasih igraca sto prije nisam osjecao, ostalo neznam....
To receno, mnogi ga ne kritikuju kao trenera zato sto smo u barazu mada ako se pogleda sve sto je napravio sto drugi nisu je nekiksati protiv slabih ekipa (Estonija i Armenija) i pobjeda Belgije (2X) u kojoj nije bilo njegovog voljenog Ibisevica, pa je Musli morao igrati, i mi razvaljivali gle cuda

Sve u svemu, mislim da je odlican motivator, u to sam ubjedjen jer vidim neku hrabrost i pouzdanje kod nasih igraca sto prije nisam osjecao, ostalo neznam....
Da ali nismo se ni osramotili ni u Spaniji ni u Turskoj, jedva su nas dobili i jedni i drugi...Ova petarda protiv Spanije na BP je manje vise bila trening utakmica, to se ne racuna...
NIKO ali pazi NIKO danas ne ide u Tursku i Spaniju po cijela 3 poena..Tu i najveci su zadovoljni i prezadovoljni poenom...Zbog toga vam ta teorija ne pije vode...Pored toga, svaki poen je bitan, nismo mi krivi Turcima sto su kiksali protiv Estonije..Da nisu, dobili bi ih na BP gdje opet protiv njih nismo imali imperativ pobjede...Sta ona zelite i sta pricate???
Neko isto rece, koja nam korist prije par sezona sto smo Dansku deklasirali u po Danske i odigrali 1-1 kuci sa njima kad su oni otisli na prvenstvo a mi se parkirali pored TV-a....
I jos za kraj ovog referata da kazem da i najveci treneri kazu da se titule u prvenstvu osvajaju protiv malih ekipa, no to vam je poznato jer to onvi debili komentatori ponavljaju na svakoj utakmici po 3 puta...
NIKO ali pazi NIKO danas ne ide u Tursku i Spaniju po cijela 3 poena..Tu i najveci su zadovoljni i prezadovoljni poenom...Zbog toga vam ta teorija ne pije vode...Pored toga, svaki poen je bitan, nismo mi krivi Turcima sto su kiksali protiv Estonije..Da nisu, dobili bi ih na BP gdje opet protiv njih nismo imali imperativ pobjede...Sta ona zelite i sta pricate???
Neko isto rece, koja nam korist prije par sezona sto smo Dansku deklasirali u po Danske i odigrali 1-1 kuci sa njima kad su oni otisli na prvenstvo a mi se parkirali pored TV-a....
I jos za kraj ovog referata da kazem da i najveci treneri kazu da se titule u prvenstvu osvajaju protiv malih ekipa, no to vam je poznato jer to onvi debili komentatori ponavljaju na svakoj utakmici po 3 puta...
!
pa kakav god da je covjek mora se priznati da je mnogo ucinio za nas nogomet u ovom mandatu,i dosta je toga promijenio,a sve u pozitivnom smislu i jos na kraju i ovaj uspjeh je dosao..da sad ne nabrajam sta je sve napravio,ali priznati se mora da nasu voljenu reprezentaciju sada citav svijet drugacije gleda,to je realnost i istina i mozemo ga najvise mrziti i sve ali uradio je tolike stvari koliko ostali ukupno nisu..a mislim da je najvise pomogao svim ovim igracima pojedinacno..
Ovo mora biti post dana. Ma kakav mjeseca.NK_CELIK_ je napisao/la:Ciro i Colakovic su napravili dosta..Cak su i Usanovica promijenili

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
TREBA DATI PODRSKU CIRI DA OSTANE I DA NAS VODI U NAREDNE KVALIFIKACIJE ZA EP. DAJTE NAPRAVITE NEKU ANKETU DA GLASAMO, PA DA SE TO OBJAVI DA IMA PODRSKU NAVIJACA!
-
- Kontakt:
Ciro odlazi brate nisi nikakav takticar i forsiras bezvezne igrace. Svaka ti cast za motivisanje fudbalera ali jednostavno nisi smio igrati Ibisevica protiv Portugala i zato nismo dali go u gostima, i jednostavno ako nedas gol u gostima mozes se pozdraviti iz ovakvih utakmica.
- Zenicajesampion
- Kontakt:
Ma nije Ciro kriv..Nije nikakva tajna da je ovaj Ibisevic ljubitelj nacije..Da je njega izbacio (a trebao je) 80% nacije bi Ciri ebalo sve po spisku....ZagorTeNej je napisao/la:Ciro odlazi brate nisi nikakav takticar i forsiras bezvezne igrace. Svaka ti cast za motivisanje fudbalera ali jednostavno nisi smio igrati Ibisevica protiv Portugala i zato nismo dali go u gostima, i jednostavno ako nedas gol u gostima mozes se pozdraviti iz ovakvih utakmica.
Hocete Vedada, eto vam Vedad....Nije Ciro kriv nista, svaka cast Ciri, da njega nije bilo prosuli bi poene vjerovatno i protiv Belgije i protiv Estonije i baraza ne bi ni vidjeli....
Stoga nije Ciro nista kriv nego je kriv Vedad Isisevic i njemu se obracajte..Kakav je to napadac da lopte nije primio 180 minuta i da nije poteza napravio da valja a da ne pricam sto je blokirao nasa 2 suta i spasio Portugalcima cisti gol....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
- miralem444
- Kontakt:
Zenicajesampion je napisao/la:Ma nije Ciro kriv..Nije nikakva tajna da je ovaj Ibisevic ljubitelj nacije..Da je njega izbacio (a trebao je) 80% nacije bi Ciri ebalo sve po spisku....ZagorTeNej je napisao/la:Ciro odlazi brate nisi nikakav takticar i forsiras bezvezne igrace. Svaka ti cast za motivisanje fudbalera ali jednostavno nisi smio igrati Ibisevica protiv Portugala i zato nismo dali go u gostima, i jednostavno ako nedas gol u gostima mozes se pozdraviti iz ovakvih utakmica.
Hocete Vedada, eto vam Vedad....Nije Ciro kriv nista, svaka cast Ciri, da njega nije bilo prosuli bi poene vjerovatno i protiv Belgije i protiv Estonije i baraza ne bi ni vidjeli....
Stoga nije Ciro nista kriv nego je kriv Vedad Isisevic i njemu se obracajte..Kakav je to napadac da lopte nije primio 180 minuta i da nije poteza napravio da valja a da ne pricam sto je blokirao nasa 2 suta i spasio Portugalcima cisti gol....
ma bolim me qrac hocul dobit ban...halo **** vas grom vise sta se vise kur**** po vedadu.....sta vi hocete...EVO MALO..STA JE DZEKO NAPRAVIO U OBADVIJE TEKME..ISTO STO I IBISEVIC TRUDIO SE AL KAD NEIDE NEIDE...STA JE MUSLIMOVCIC NAPRAVIO NISTA U PORTUGALU JE ROFULO JUZNU AFRIKU..I AKO CEMO KOGA KRIVIT TO JE MUSLIMOVIC I MISIMOVIC....I SPUSTITE SE NA ZEMLJU..CIRO MAJSTORE SAMO NAPRIJED ODLICNO....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Pa naravno, odakle bi drugo bio ovaj mentalno ograniceni tip nego iz Zenice. Sta to ti p*pak jedan!? Hebo te Ciro i komplet reprezentacija u tu glavu ogranicenu! Nemoj dirati Ibisevica on je jedini igrac koji ne igra za kamere,novinare, Ciru, pare itd. On igra za Bosnu i srcem i dusom. On je Idol Nacije uvijek bio i osto! Skromni decko iz predgradja.Zenicajesampion je napisao/la:Ma nije Ciro kriv..Nije nikakva tajna da je ovaj Ibisevic ljubitelj nacije..Da je njega izbacio (a trebao je) 80% nacije bi Ciri ebalo sve po spisku....ZagorTeNej je napisao/la:Ciro odlazi brate nisi nikakav takticar i forsiras bezvezne igrace. Svaka ti cast za motivisanje fudbalera ali jednostavno nisi smio igrati Ibisevica protiv Portugala i zato nismo dali go u gostima, i jednostavno ako nedas gol u gostima mozes se pozdraviti iz ovakvih utakmica.
PS SIMBOL ZA VAS GRAD JE SMRAD!
To je to, treba ga ostaviti da dize moral a taktiku da pusti nekome drugome, forsiranje glupih igraca kao i to da pojedinci imaju zabetonirano mjesto je sramotno!ZagorTeNej je napisao/la:Ciro odlazi brate nisi nikakav takticar i forsiras bezvezne igrace. Svaka ti cast za motivisanje fudbalera.
Hvala mu za sve sto je ucinio za nas fudbal i donio nam je dosta radosti ali i ogromnu tugu, odigrali smo baraz ko najvece pic.ke i pali bez ispaljenog metka
Cuva Bog Zelju svog!
- NoName
- Kontakt:
@miralem444, nije Muslimović profulao Južnu Afriku u Portugalu nego mu je Vedad dva puta odbranio udarac prema Portugalskom golu. Vedada volim kao čovjeka al je trenutno jako loš kao igrač.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- miralem444
- Kontakt:
NoName je napisao/la:@miralem444, nije Muslimović profulao Južnu Afriku u Portugalu nego mu je Vedad dva puta odbranio udarac prema Portugalskom golu. Vedada volim kao čovjeka al je trenutno jako loš kao igrač.
da da moj majstore...istina..al muslimovic kretenski je pocu...znas.,a vidio je je da je vedo na prvoj stativi..muslimovci je kriv ono se mora dat..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
nisu se osramotili,ali taj tvoj klub i stadion su se osramotili,ono jučer nije bio travnjak nego bašča,pa sramota je da se tako važna ut igra na onakom terenuNK_CELIK_ je napisao/la:Da ali nismo se ni osramotili ni u Spaniji ni u Turskoj, jedva su nas dobili i jedni i drugi...Ova petarda protiv Spanije na BP je manje vise bila trening utakmica, to se ne racuna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.