upravu si,hebo finansije,sad se i na to vadeŠB_Fidelis je napisao/la:Financije me ne zanimaju, finala se igraju za prestiz i titule.bosnas_ je napisao/la:Vidi,Bosna izgubila titulu ali dobila 100 000 eura koliko su iznosile premije da su je osvojili,dok je Siroki uzeo titulu ali izgubio tih 100 000 eura za premije igracima kako je pisalo u ugovorima,e sad ti vidi ko je finansijski bolje prosao!?ŠB_Fidelis je napisao/la:Oh funny, funny guy, a jel bilo isto tako smijesno i u Skenderiji ove godine kad je unaprijed upisana titula pocela kliziti iz ruke?Svoj vi posao, ne brini se ti za Antu i NLB.
Najvjerojatnije ce ti to neno ovisiti o tome sta Gecevski zeli, jer ponuda mu ne bi trebalo manjkati, ovisi sta ce ga zadovoljiti.
Mi sa financijama problema nemamo, uvjetno govoreci, jer se drzimo u okvirima svog skromnog, ali uredno isplacenog i osiguranog (samim time i uredno placenim obvezama i igracima, ozbiljnost na nivou), budzeta, za razliku od drugih.
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: HKK Široki
http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=28035
evo potpisao i puljko,a mason izgleda preskup,sto je bilo za ocekivat....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cibona otpustila Callowaya zanima ih Mason kao i Union Olimpiju
maznemo mi masonaneno#4 je napisao/la:http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=28035

I feel devotion!!
maznemo mi caloveja......hahahhaahhaahha,ali u pustim snovima.......daxa je napisao/la:Cibona otpustila Callowaya zanima ih Mason kao i Union Olimpiju
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dosadila je Cibona vise sa svojim uzimanjem..svaki put kad netko u nas se dokaze eto njih...marš--
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
zato sto ste im filijala, i za mlade i za stare igrace, jbg 100 put prozvakana tema, svi mladi idu za hrvatsku, tako ljudi misle da imaju pravo na sve od vasKevin je napisao/la:dosadila je Cibona vise sa svojim uzimanjem..svaki put kad netko u nas se dokaze eto njih...marš--
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeli
neno#4 je napisao/la:@ košarkaš
majstore, nikada te nisam uvrijedio i ti meni kazes da sam ti najdrazi jer veze nemam,i zato sam te prijavio administraciji...ubuduce molim te ako hoces da normalno diskutujemo nemoj da vrijedas....a sada si nesto izvalio cemu nema kraja...cuj gecevski i johnson...jest,ali ako je on hrvoje puljko...kakav bola gecevski....cuj da ste okrenuli pa mi smo imali 11 pobjeda plus da smo to okrenuli,a ove godine je nlb bila jaca nego prosle kada ste vi igrali....znam ja da vi gotivite kk zagreb,ali molim te reci koji zavrsise ove godine....ubuduce me postedi svojih sarkasticinih komentara.....pa tepic je potpisao za pao,uros za tau...prkacin se oprostio,kus odlazi,calovej odlazi,dzo je otisao,joksimovic otisao,bader otisao,novica ce sigurno,tomic odlazi sto posto...vidjet cemo ta se cedevita lafo nesto gura,a nista posebno nece napraviti,i da udju bit ce ispod bosne,vidjet ces
prika, ne vrijeđam ja tebe...dobro možda jesam malo pretjerao, smanjit ću

ali stvarno nekad buncaš gluposti, ti očito ne znaš kolike novce ima karamarko(čovjek koji stoji iza zagreba-ministar unutarnjih poslova u RH, i taj će uvijek istovarizti para koliko treba da se bude dobra momčad).....i očito ne znaš koliko para ima tedeschi(pa taj ima cijelo carstvo po balkanu).....ja ne gotivim nikoga osim širokog i briga me za zagreb i cedevitu, samo znam da ako cedvita dobije pozivnicu, njima nije nikakav problem dovest todora i juby-a(a to sam čitao u novinama da ih cedevita želi dovest ako dobiju pozivnicu)...pazi doveli su već Subotića-Pixija za trenera...a pixi je vrhunski trener, i bit će jako zajebani do bola.....
9, 10 ili 11 po nekim moji prognozama ćemo mi biti....cha0s je napisao/la:čekaj, ako ćemo mi sa ovim sastavom biti 8. koji ćete biti vi? baš me interesuje tvoja stručna prognoza
upravo tako!!!!!Jack Killian je napisao/la:ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeli
Sunara, Princ, evo sad Mason..a Baraća su htjeli ali on nije htio...Jack Killian je napisao/la:ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeli
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zaboravio si Vrankovica. Ma dosadila je i ta Cibona vise sa svojim 'nemoralnim ponudama' cim netko ovdje eksplodira pa trakavice oko toga, kao sa Baracem.
Za Masona je bilo ocekivano da ce mu porasti cijena, pa covjek je igrao skoro na triple double brojkama u kljucnim utakmicama... ali eto, nerealna nadanja svakako, ali se i dalje nadam da ce ostati.
Za Masona je bilo ocekivano da ce mu porasti cijena, pa covjek je igrao skoro na triple double brojkama u kljucnim utakmicama... ali eto, nerealna nadanja svakako, ali se i dalje nadam da ce ostati.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 19 jun 2009, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Jack Killian je napisao/la:ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeli
upravo tako šta??upravo tako!!!!!
stanka nisu uzeli, a uzeli su vrankovića-hvala Bogu da su ga uzeli, vidjeli smo šta im je uradio....uzeli su Sunaru, pfffff...neka su, taj se prodao kao nitko do sada, i šta će nam takav u klubu....a princ, njega je vranković poveo, a ne znam šta bi rekao za njega, on je meni bio ok igrač, ali da je nešto posebno nije...Kevin je napisao/la:Jack Killian je napisao/la:ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeliupravo tako šta??upravo tako!!!!!
aje lovit rake...košarkaš je napisao/la:stanka nisu uzeli, a uzeli su vrankovića-hvala Bogu da su ga uzeli, vidjeli smo šta im je uradio....uzeli su Sunaru, pfffff...neka su, taj se prodao kao nitko do sada, i šta će nam takav u klubu....a princ, njega je vranković poveo, a ne znam šta bi rekao za njega, on je meni bio ok igrač, ali da je nešto posebno nije...Kevin je napisao/la:Jack Killian je napisao/la:ma bas smijesno pa koga im je to cibona do sad uzela ..... imali su priliku zasto baraca nisu uzeliupravo tako šta??upravo tako!!!!!
nisi ti skuzio poantu..
-
- Kontakt:
Nego ljudi mene zanima šta bi sa McClintonom i Cirilom Aphomedahom
A ovo s Masonom ja mislim da je on izgubljen jer čovjek je stvarno odigrao f4 majstorski i cijena je porasla i treba tražit novog Masona Što se tiče Puljka ja mislim da je to dobra stvar što su ga zadržali jer kad je bilo najteže ,kad se svima skamenila ruka (siriščevic tri šuta promašio ,mason 2 .josipovic 2,ružic 1 )znate na koju utakmicu mislim on je opustio ruku i s velikih udaljenosti i ne baš lakih pozicija doslovno uvalio 3-4 trice.Uprava dobar posao još playa i imamo (meni bar)zadovoljavajući tim

-
- Kontakt:
kevine
poenta po meni je da se cibona od vas dosad nikada nije pojacala za prve petorke baraca su htjeli za kikiriki kao fol afirmisace se ali mislim da je suton tada dobro postupio i unovcio baraca ostali prelasci su bili po meni nista.
poenta po meni je da se cibona od vas dosad nikada nije pojacala za prve petorke baraca su htjeli za kikiriki kao fol afirmisace se ali mislim da je suton tada dobro postupio i unovcio baraca ostali prelasci su bili po meni nista.
jesam li ja tebe ista pitao?Jack Killian je napisao/la:kevine

niste skuzili sto sam htio reci...budem vam veceras objasnio veceras..
a taj zajebani pixi subotic je vodio splita do sada.....
@kosarkas, samo mene napadas,a ne buncam ja gluposti,sta je taj zagreb napravio svake sezone na dnu ili pri dnu tabele...i zagreb se bio nalozio kao sto ce se cedevita ako dobiju pozivnicu....nemoj da pricas izmisljotine,vidjeces tog zagreba sada kad ode tomic ,sve je to uredu,ali zna se da je cibona tu glavna,zagreb samo eto ono postoji...a branis ih zato sto su to hrvatski klubovi...nemam ja nista protiv toga...u euroligi kada partizan cibona igraju svoje meceve ja navijam za njih,samo uvijek navijam kontra olimpije jer su mi janezu mrski....cedevita se i ove godine bila nalozila:bradley,colak,garnet,tomeljak i ostali da ih ne nabrajam pa nista nisu mogli,niti ikoga pobijediti,ja bi dao wild card splitu
@kosarkas, samo mene napadas,a ne buncam ja gluposti,sta je taj zagreb napravio svake sezone na dnu ili pri dnu tabele...i zagreb se bio nalozio kao sto ce se cedevita ako dobiju pozivnicu....nemoj da pricas izmisljotine,vidjeces tog zagreba sada kad ode tomic ,sve je to uredu,ali zna se da je cibona tu glavna,zagreb samo eto ono postoji...a branis ih zato sto su to hrvatski klubovi...nemam ja nista protiv toga...u euroligi kada partizan cibona igraju svoje meceve ja navijam za njih,samo uvijek navijam kontra olimpije jer su mi janezu mrski....cedevita se i ove godine bila nalozila:bradley,colak,garnet,tomeljak i ostali da ih ne nabrajam pa nista nisu mogli,niti ikoga pobijediti,ja bi dao wild card splitu
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 19 jun 2009, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
meni nemoras nista objasnjavati objasni svom komsiji mene niti ne interesuje, a ja sam dao svoj komentar iz najbolje namjere i nije mi bitno ko je koga pitao.Volio bi bas da te vidim uzivo u diskusiji i da cujem to, tebe nisam pitao ,jer tu se pokazuje karakter i autoritet ovdje mozes svasta lupiti tastatura trpi
-
- Kontakt:
neno cedevita vec par sezona pokusava napraviti proboj na hrvatskoj ali i regionalnoj kos sceni ali svaki put su dozivili pravi fijasko bukvalno pokusavaju kupiti tim nesto kao igokea i za sad im nimalo ne uspijeva iako imaju ambiciozne planove
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, zeljovolimte i 23 gosta.