Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 18:28

alemao je napisao/la:hare igra protiv valensije
jel njegov broj dresa 5??? los mi stream pa ga ne vidim ovako facom

edit: a evo vidio sam ga... ima haubicu u lijevoj nozi, dobro izvodi kornere...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 06 feb 2010, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 feb 2010, 18:29

_dreamer_ je napisao/la:
alemao je napisao/la:hare igra protiv valensije
jel njegov broj dresa 5??? los mi stream pa ga ne vidim ovako facom
Jeste broj 5

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 feb 2010, 18:31

To hare legendoo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 18:34

Ko ceka taj i doceka. Sad cete vidjeti majstora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 18:37

omerbavarac je napisao/la:Ko ceka taj i doceka. Sad cete vidjeti majstora.
za sada dobar... imao dobar laznjak kraj lijeve korner zastavice i maloprije pas u prazno, al sudija cigan svira offside... a nije bio... mogla je biti 100% prilika.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 feb 2010, 18:39

mozeli taj stream ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 06 feb 2010, 18:40

Evo gube 2-0.. Kako igra hare?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 feb 2010, 18:42

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 18:43

ako imas sopcast evo ti kanal:

Channel - 6002

Hare zasad dobar, ali se vidi da je malo pospor i da je mekan...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 feb 2010, 19:15

_dreamer_ je napisao/la:ako imas sopcast evo ti kanal:

Channel - 6002

Jeste malo spor. Al je majstor. Kako samo krade lopte ovima po lijevoj strani.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 19:19

soko je napisao/la:

Channel - 6002

ima jaku ljevicu, sto jest jest... pripremio dobru priliku al neki lik fula s 5 metara glavom... a evo i sad fula lik 1 na 1... ma u losem je timu, odbrana havarija a i naprijed imaju jednog ili dvojicu, ovo ostalo je talasika...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 feb 2010, 19:26

_dreamer_ je napisao/la:
soko je napisao/la:

Channel - 6002

ima jaku ljevicu, sto jest jest... pripremio dobru priliku al neki lik fula s 5 metara glavom... a evo i sad fula lik 1 na 1... ma u losem je timu, odbrana havarija a i naprijed imaju jednog ili dvojicu, ovo ostalo je talasika...
Ma nek on samo igra. Bolje mu je neg klupa, vako se moze dokazati do ljeta.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 19:50

odlican tehnicar, sjajan centarsut, ali ako ovako igra, on nema sta da trazi u nasoj prvoj postavi... spor je, ponekad bespotrebno usporava igru i u defanzivi je tanak... slabo se krece za jednog veznog igraca kad nema lopte... sto je najgore, imam osjecaj da moze ali da je lijen na terenu pravo... i cudno mi je da ne preuzima odgovornost na sebe, ne ponasa se kao neko ko zeli da bude lider na terenu...

ne znam koliko mu je jaka konkurencija, ali me ne cudi da je pored svih svojih kvaliteta grijao klupu... nisu ovo 80-te, danas je trka i fizicka sprema jedan od odlucujucih faktora u fudbalu...

sam primjer nam je wolfsburg pod magathom i poslije njega... a eno i schalke, igraci pucaju od snage, igraju odlicno...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 feb 2010, 20:01

_dreamer_ je napisao/la:odlican tehnicar, sjajan centarsut, ali ako ovako igra, on nema sta da trazi u nasoj prvoj postavi... spor je, ponekad bespotrebno usporava igru i u defanzivi je tanak... slabo se krece za jednog veznog igraca kad nema lopte... sto je najgore, imam osjecaj da moze ali da je lijen na terenu pravo... i cudno mi je da ne preuzima odgovornost na sebe, ne ponasa se kao neko ko zeli da bude lider na terenu...

ne znam koliko mu je jaka konkurencija, ali me ne cudi da je pored svih svojih kvaliteta grijao klupu... nisu ovo 80-te, danas je trka i fizicka sprema jedan od odlucujucih faktora u fudbalu...

sam primjer nam je wolfsburg pod magathom i poslije njega... a eno i schalke, igraci pucaju od snage, igraju odlicno...
usporava i miske kada igramo pa sta ?! drago mi je da igra u najjacj ligi svijeta to je izuzetno bitno za nasu repku a ako valladolid ispadne ne sumnjam da ce naci neki klub u primeri 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 feb 2010, 20:03

ma bitno je samo da igra
forma ce doci poslje
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 feb 2010, 20:08

jalehordas je napisao/la:ma bitno je samo da igra
forma ce doci poslje
U formi je Hari, samo ima mjesta za naprijed. Izgleda malo lijen,cesto se setka po terenu.
Sto jest jest, igra veoma dobro.
Sad kad Sejo nece biti tu koju tekmu, on mora da igra. A i da je Sejo tu, mozda nebi bilo lose samo sa Dzekom u napad a Sejo, Hare, Miske i Pjanic da ga hrane loptama.
Samo da se Papac vrati, repka bi bila haos.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 feb 2010, 20:32

pa ja sam prvi htio da ga vidim u prvoj ali moje licno misljenje je da trenutno nema mjesta u prvih 11.
ne moze nas vezni red dopustiti sebi dva tako spora, "lijena" igraca na sredini terena... pojest ce nas protivnici...

naravno, do njega je... moze se on promijeniti uz pravi stav kao sto je to npr Kranjcar uspio... ali ovako kako trenutno igra, i nije bas za prvih 11. radije bi volio vidjeti ibricica na poziciji lijevog veznog dok nema salihovica...

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 07 feb 2010, 14:14

Protiv Portugala je dosta pretrčao,nije mi djelovao lijeno kao kad igra za Valladolid.
Grandmaster.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 feb 2010, 14:28

Haris ne može igrati umjesto Seje. To može biti, recimo, Vladavić, ali Haris nikako. On je dobar da zamjeni Misketa, u nekoj 75-80 minuti, kad ovaj izgubi snagu, ali sve ostalo, barem za sada, je utopija.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 07 feb 2010, 14:46

NoName je napisao/la:Haris ne može igrati umjesto Seje. To može biti, recimo, Vladavić, ali Haris nikako. On je dobar da zamjeni Misketa, u nekoj 75-80 minuti, kad ovaj izgubi snagu, ali sve ostalo, barem za sada, je utopija.
Moze on zamijeniti dosta njih,samo mu treba malo takmicarskog ritma...A da se sad igra utakmica,bio bi u boljoj situaciji od misketa koji se vucara po terenu ko pseto,ono nije normalno :shock:
Rotor Volgograd...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.