jel njegov broj dresa 5??? los mi stream pa ga ne vidim ovako facomalemao je napisao/la:hare igra protiv valensije
edit: a evo vidio sam ga... ima haubicu u lijevoj nozi, dobro izvodi kornere...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
jel njegov broj dresa 5??? los mi stream pa ga ne vidim ovako facomalemao je napisao/la:hare igra protiv valensije
Jeste broj 5_dreamer_ je napisao/la:jel njegov broj dresa 5??? los mi stream pa ga ne vidim ovako facomalemao je napisao/la:hare igra protiv valensije
za sada dobar... imao dobar laznjak kraj lijeve korner zastavice i maloprije pas u prazno, al sudija cigan svira offside... a nije bio... mogla je biti 100% prilika.omerbavarac je napisao/la:Ko ceka taj i doceka. Sad cete vidjeti majstora.
Jeste malo spor. Al je majstor. Kako samo krade lopte ovima po lijevoj strani._dreamer_ je napisao/la:ako imas sopcast evo ti kanal:
Channel - 6002
Hare zasad dobar, ali se vidi da je malo pospor i da je mekan...
ima jaku ljevicu, sto jest jest... pripremio dobru priliku al neki lik fula s 5 metara glavom... a evo i sad fula lik 1 na 1... ma u losem je timu, odbrana havarija a i naprijed imaju jednog ili dvojicu, ovo ostalo je talasika...soko je napisao/la:Jeste malo spor. Al je majstor. Kako samo krade lopte ovima po lijevoj strani._dreamer_ je napisao/la:ako imas sopcast evo ti kanal:
Channel - 6002
Ma nek on samo igra. Bolje mu je neg klupa, vako se moze dokazati do ljeta._dreamer_ je napisao/la:ima jaku ljevicu, sto jest jest... pripremio dobru priliku al neki lik fula s 5 metara glavom... a evo i sad fula lik 1 na 1... ma u losem je timu, odbrana havarija a i naprijed imaju jednog ili dvojicu, ovo ostalo je talasika...soko je napisao/la:Jeste malo spor. Al je majstor. Kako samo krade lopte ovima po lijevoj strani._dreamer_ je napisao/la:ako imas sopcast evo ti kanal:
Channel - 6002
usporava i miske kada igramo pa sta ?! drago mi je da igra u najjacj ligi svijeta to je izuzetno bitno za nasu repku a ako valladolid ispadne ne sumnjam da ce naci neki klub u primeri_dreamer_ je napisao/la:odlican tehnicar, sjajan centarsut, ali ako ovako igra, on nema sta da trazi u nasoj prvoj postavi... spor je, ponekad bespotrebno usporava igru i u defanzivi je tanak... slabo se krece za jednog veznog igraca kad nema lopte... sto je najgore, imam osjecaj da moze ali da je lijen na terenu pravo... i cudno mi je da ne preuzima odgovornost na sebe, ne ponasa se kao neko ko zeli da bude lider na terenu...
ne znam koliko mu je jaka konkurencija, ali me ne cudi da je pored svih svojih kvaliteta grijao klupu... nisu ovo 80-te, danas je trka i fizicka sprema jedan od odlucujucih faktora u fudbalu...
sam primjer nam je wolfsburg pod magathom i poslije njega... a eno i schalke, igraci pucaju od snage, igraju odlicno...
U formi je Hari, samo ima mjesta za naprijed. Izgleda malo lijen,cesto se setka po terenu.jalehordas je napisao/la:ma bitno je samo da igra
forma ce doci poslje
Moze on zamijeniti dosta njih,samo mu treba malo takmicarskog ritma...A da se sad igra utakmica,bio bi u boljoj situaciji od misketa koji se vucara po terenu ko pseto,ono nije normalnoNoName je napisao/la:Haris ne može igrati umjesto Seje. To može biti, recimo, Vladavić, ali Haris nikako. On je dobar da zamjeni Misketa, u nekoj 75-80 minuti, kad ovaj izgubi snagu, ali sve ostalo, barem za sada, je utopija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.