Millwall FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Tribalian
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Tribalian » 11 avg 2011, 23:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Jesam se ismijao sinoc gledam onu seriju zelena zelena trava , sad ona 3 farmera i sin od bojsija pripremaju strajk i govori im ovaj napravicemo isto sto i oni u 19-tom vijeku (pitaju ga sta su napravili) tukli se sa policijom , unistavali inventar.... (pita jedan od farmera sta je bilo s njima) kaze Tejlor neki su objeseni , neki zavsili u Australiji. Dobacuje farmer jedan kaze : Ostali su postali navijaci Milvola :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 avg 2011, 15:45

slika

sutra gostuje na the denu veoma zanimljiv protivnik, dva puta europski sampion nottingham forest! millwall ima 17 pobjeda dok gosti imaju 16 kad su u pitanju medjusobna dvoboja ova dva tima u ligaskim utakmicama. obe utakmice su zavrsile bez pobjednika prosle sezone, 1-1 u nottinghamu i 0-0 na the denu. na klupi gostiju nema vise billy daviesa, sad je tu popljuvani steve mclaren. forest nije impresionirao nikoga proslog vikenda kad su samo uspjeli remizovati doma protiv prosjecnog barnsleya. namucili su se i protiv notts countya u liga cupu pa su tek nakon penala izbacili rivala u derbiju! nisu mnogo trgovali ljetos, al' su doveli iskusnog veznjaka jonathan greeninga iz fulhama i odlicnog matt derbyshirea iz olympiakosa. tu je jos i andy reid koji je dosao iz blackpoola i veteran george boateng koji se nije proslavio u grckoj prosle sezone. propao im je i transfer verhoeka koji nije htio napustiti den haag radi nottinghama.. izgubili su par vrijedni igraca poput kelvin wilsona(celtic), nathan tysona(derby), robbie earnshaw(cardiff), dele adebola/kapiten paul mckenna(hull) i julian bennetta(sheff wednesday). po mom misljenju glavna opasnost prijeti od odlicnog lewis mcgugana i derbyshirea(ako bude igrao sutra). na njih treba pripaziti, biti ce gusto posto paul robinson niti darren ward nisu brzi tako da ce im morati pomoci alan dunne i tam mkandawire. sto se tice selekcije tima tu je ocigledno da ce u napadu opet zaigrati dvojac john marquis/darius henderson tako da ce novajlija dany n'guessan poceti na klupi. kao sto sam vec napisao juce josh mcquoid, therry racon i shaun batt su out. gosti imaju odredjene probleme s ozljedama. anderson je pod upitnikom, dok zasigurno nece zaigrati moussi, blackstock i mccleary. u tim se vracaju golman camp i bek gunter koji su propustili derbi protiv nottsa jer su igrali za sjevernu irsku/wales. ocekuje se i lijepa posjeta sutra na the denu, biti ce sigurno 12.000-14.000 gledalaca. kao sto bih neki strucnjaci ovdje kod nas rekli respekt forestu al' bodovi millwallu :D nadam se pobjedi millwalla i realno je ocekivati istu, forest nije trenutno u zavidnoj formi i (ne)strucnost njihovog trenera je poznato svima.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 avg 2011, 02:14

Steve ako bude neki stream za sutra ostavi ovde kad vidis ovo .

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 avg 2011, 13:46

@Trib: nema stream za ovaj mec al' nasao sam soccer saturday - tu prate sve meceve cak i millwalla

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 avg 2011, 18:03

2-0 FT. vazna pobjeda millwalla protiv foresta! ova pobjeda je bila cisto rutinska. smijesni forest nije uspio uputiti udarac na gol tokom 90' minuta, to je taj famozni mclaren 8-) prvi gol je zabio darius henderson - jos jedan odlican transfer kenny jacketta. drugi gol je djelo liam trottera. assistent na golu trottera je bio dany n'guessan koji je odlicno zapoceo karijeru na the denu, cak je i precku pogodio u 82' minuti. sve u svemu zasluzena pobjeda millwalla, u srijedu na the den gostuje peterborough, tu ocekujem nova tri boda za millwall. danas preko 12.000 gledalaca na the denu, mnogo ih nije bilo iz nottinghama posto su se prepali desavanja u londonu ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 avg 2011, 22:08

Cuj troter :mrgreen: koraca milvol ka premier ligi 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2011, 01:43

STEVIE je napisao/la:@Trib: nema stream za ovaj mec al' nasao sam soccer saturday - tu prate sve meceve cak i millwalla

Brate hvala za ovo.

Inace,ocekivana pobeda ;) mnogo mi je drago sto je Trotter dao gol zbog simbolike :mrgreen: U sredu jos jedna sigurica. ;) Piterboro je mozda prasio po trecoj ligi,a ovde ce se samo upisati na listu nasih musterija ;) U sredu popodne bicemo u TOP-4 na tabeli sa 7 bodova. ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 avg 2011, 14:12

Tribalian je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:@Trib: nema stream za ovaj mec al' nasao sam soccer saturday - tu prate sve meceve cak i millwalla

Brate hvala za ovo.

Inace,ocekivana pobeda ;) mnogo mi je drago sto je Trotter dao gol zbog simbolike :mrgreen: U sredu jos jedna sigurica. ;) Piterboro je mozda prasio po trecoj ligi,a ovde ce se samo upisati na listu nasih musterija ;) U sredu popodne bicemo u TOP-4 na tabeli sa 7 bodova. ;)
brate peterboro' mora pasti na the denu, ako podbace ne trebaju se ni pojaviti u southamptonu u subotu :) velike sanse su da millwall cak bude putovao u southampton plasiran medju top 2, naravno uz tri boda doma protiv peterboroa

slika
slika
slika
slika

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 14 avg 2011, 15:03

Kojeg vi managera imate, stvarno mu svaka čast. Složili se sa mnom ili ne, imate prosječnu ekipu u Ch, ali vas je lik tako organizirao da igrate(ne da imate)vjerovatno najbolju odbranu u ligi, obzirom na kapacitet i potencijal igrača. O napadu da ne pričam. Dođe Henderson i vrati karijeru u život, Purse isto zna dobro odigrati... Da imate naš tim s Jackettom bi se sigurno plasirali u PL(nismo ni mi nešto, al' mislim da imamo za nijansu bolji tim).
Side before self

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 avg 2011, 15:26

da nije kennya sada bi millwall najvjerovatnije bio u borbi za opstanak u league one. taj covjek je prvo spasio klub od ispadanja u league two, stvorio jeftin tim koji je dvaput zaredom igrao finale playoffsa(i izbacio u playoffsima timove s mnogo vecim budzetom). doveo steve morisona dzaba iz stevenagea kad je taj klub igrao u conferenceu i prodao ga za skoro £3 mio. ima hiljadu primjera na njegovom dobrom radu u klubu, naravno pomaze imati i razumnog vlasnika kluba koji zaista ne gleda interes vec da klub napreduje al' kenny je manje-vise stvorio ovaj danasnji tim. meni se cini da su samo ostali paul robinson i tony craig od one ere prije kennya. to dovoljno govori. ova sezone je jos impresivnija, uzeti 4 boda(a moglo je lahko biti i 6) protiv dva tima koja su vecina eksperta plasirali u samoj borbi za promociju u PL je odlicno, cak bi rekao i senzacionalno kad se uzmu u obzir neke cinjenice.. i nije ovo samo njegov bljesak u millwallu, odlicno je radio i u swanseau gdje i dan danas racunaju da i bez njegovog rada nebih stigli do PL! bas sam juce malo nesto razmisljao o tome nakon pobjede protiv foresta, u cijelom championshipu trenutno ima samo dva trenera da su veca imena i kvalitetniji od kennya al' brzo ce se valjda i to promijeniti.. 8-)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 14 avg 2011, 16:28

STEVIE je napisao/la:da nije kennya sada bi millwall najvjerovatnije bio u borbi za opstanak u league one. taj covjek je prvo spasio klub od ispadanja u league two, stvorio jeftin tim koji je dvaput zaredom igrao finale playoffsa(i izbacio u playoffsima timove s mnogo vecim budzetom). doveo steve morisona dzaba iz stevenagea kad je taj klub igrao u conferenceu i prodao ga za skoro £3 mio. ima hiljadu primjera na njegovom dobrom radu u klubu, naravno pomaze imati i razumnog vlasnika kluba koji zaista ne gleda interes vec da klub napreduje al' kenny je manje-vise stvorio ovaj danasnji tim. meni se cini da su samo ostali paul robinson i tony craig od one ere prije kennya. to dovoljno govori. ova sezone je jos impresivnija, uzeti 4 boda(a moglo je lahko biti i 6) protiv dva tima koja su vecina eksperta plasirali u samoj borbi za promociju u PL je odlicno, cak bi rekao i senzacionalno kad se uzmu u obzir neke cinjenice.. i nije ovo samo njegov bljesak u millwallu, odlicno je radio i u swanseau gdje i dan danas racunaju da i bez njegovog rada nebih stigli do PL! bas sam juce malo nesto razmisljao o tome nakon pobjede protiv foresta, u cijelom championshipu trenutno ima samo dva trenera da su veca imena i kvalitetniji od kennya al' brzo ce se valjda i to promijeniti.. 8-)
Ne znam na koga mislis, jer po meni je on definitivno najbolji. Još samo Lamberta mogu porediti sa njim, al' on je sad u PL. Nadao sam se da Grayson može biti superioran, ali sve sam veći skeptik. Readingov je isto dobar, al' nije bolje od Jacketta, ima tu još perspektivnih managera poput Poyeta, Adkinsa, no oni imaju i podršku uprave za dovođenjem relativno skupljih igrača.
Side before self

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 avg 2011, 16:31

mislio sam na allardyce i erikssona.. od ovi drugi nevjerujem da je itko na njegovom nivou trenutno, mozda jedino onaj mcdermott iz readinga koji radi na slican nacin kao i kenny.

mexy_łeeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_łeeds » 15 avg 2011, 21:17

Svaka čast Stevie zato što navijaš za Millwall malo je ostalo još navijača ovih "malih" klubova, sve se sada svodi na Barcu i Real nije to više kao prije. U svakom slučaju jedan veliki respekt za tebe, nadam se da možete do Play-offa. ;)
Marching on together !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 avg 2011, 23:45

mexy_łeeds je napisao/la:Svaka čast Stevie zato što navijaš za Millwall malo je ostalo još navijača ovih "malih" klubova, sve se sada svodi na Barcu i Real nije to više kao prije. U svakom slučaju jedan veliki respekt za tebe, nadam se da možete do Play-offa. ;)
I od mene respect,znam koliko Steve prati klub iz juznog Londona i to je za svaku pohvalu.Ja navijam za Zvezdu,ali u Engleskoj simpatisem Millwall,a za ove navijace Reala i Barse samo mogu reci... :lol: Sto ne znaci da ne postujem one koji navijaju za Atletiko Madrid,Sevilju,Valensiju.... ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 avg 2011, 23:48

hvala obojici :) inace slazem se u potpunosti s postovima iznad, barca/real/united/chelsea sve je to isti ****, plastic fans kazu englezi za takve. na otoku je jednostavno lahko vidjeti ko' je sta i kako, zato uvijek imam respekt za recimo navijace wednesdaya koji protiv jednog notts countya povedu 5.000 na gostovanje ili skoro 7.000 u birmingham u cupu..

@delko: dobro nisu svi plastic fans, cast izuzetcima ;) . al' moras priznati da je vecina danas takva, pogotovo radi toga sto se nogomet modernizira sve vise..
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 16 avg 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 avg 2011, 23:56

u vecini to jesu plastic fans ali ne mora da znaci uvijek, ja sam recimo Lesinar i idem na sve utakmice i NAVIJAC sam Borca ali simpatisem Reala od kada znam za fudbal tako da sam siguran da ako volis neki jaci klub ne mora da znaci da je to samo zato jer je medju vodecima, pa promjenis misljenje cim neki drugi tim zavlada :) sto se tice Milvola prva asocijacija: navijaci :P bilo mi je dobro ono kad je West Ham isp'o a ovi slavili Granta xD
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 avg 2011, 01:24

Ja se jedinom divim ovom covjeku STEVIE on je meni prije govorio da je isao i da jos ide na neke utakmica milvola (nadam se da me nije lagao) e to je braco pravi navijac onaj koji vidi stadion svog kluba ! Ne one drkadzije glory huntersa na ovom forumu oni koji misle da su navijaci , a tim prate preko neta i TV-a :roll: Zivio Milvol i Notts County jedan od rijetkih timova koje simpatisem 8-)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 16 avg 2011, 02:18

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja se jedinom divim ovom covjeku STEVIE on je meni prije govorio da je isao i da jos ide na neke utakmica milvola (nadam se da me nije lagao) e to je braco pravi navijac onaj koji vidi stadion svog kluba ! Ne one drkadzije glory huntersa na ovom forumu oni koji misle da su navijaci , a tim prate preko neta i TV-a :roll: Zivio Milvol i Notts County jedan od rijetkih timova koje simpatisem 8-)
Jarane Stevie živi u Norveškoj, pretpostavljam da može uštediti za tekmu i odletjeti u Englesku. Meni je potrebno najmanje 1000 KM da odem u Leeds, a nemam kako treba keša ni za studij.

Malo si preoštar, jer vjerovatno ima navijača koji bi rado otišli na tekmu svog voljenog kluba, ali nemaju mogućnost za to. I možda nikad neće ni imati.
Side before self

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 avg 2011, 02:41

Preostar ili ne ali je tako, dosadih vise s ovom pricom i bogu i narodu ali je istina. Ne mozes ti voljeti nesto i biti navijac necega sto nije tvoje. ;)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 16 avg 2011, 02:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Preostar ili ne ali je tako, dosadih vise s ovom pricom i bogu i narodu ali je istina. Ne mozes ti voljeti nesto i biti navijac necega sto nije tvoje. ;)
A ti navijaš za koga u BiH?
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 9 gostiju.