ubacioElddar je napisao/la:Jesu to novi smajlici ili si ti naknadno ubacio te 2 zastavice BiH?rob do bagro je napisao/la:ZEMLJO MOJA PONOSNA I PRKOSNA!!!
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
I DOK SPAVAM TEBE SANJAM- CELIK 4 EVER
Evo sad procita nesto, i naprosto ne mogu da vjerujem.
citiram
"Turci se spremaju kao za rat , joj prica mi prijatelj iz Zenice da narod u zgradama pored Bilinog Polja cak prodaje mjesta za gledati tekmu sa balkona i krovova tih stambenih objekata."
Pocelo je, pocelooo

citiram
"Turci se spremaju kao za rat , joj prica mi prijatelj iz Zenice da narod u zgradama pored Bilinog Polja cak prodaje mjesta za gledati tekmu sa balkona i krovova tih stambenih objekata."
Pocelo je, pocelooo
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
hahahaha ludostiElddar je napisao/la:Evo sad procita nesto, i naprosto ne mogu da vjerujem.
citiram
Pocelo je, pocelooo![]()
![]()
mB!
- rob do bagro
- Kontakt:
haman ce vise biti raje po balkonima i na Hotelu InternacionalElddar je napisao/la:Evo sad procita nesto, i naprosto ne mogu da vjerujem.
citiram
Pocelo je, pocelooo![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sta se sve nece boshnjo sjetiti hehee! Nemoj da nekog ponese radost pa se baci sa x-tog sprata. Jos nedaj Boze da se baci na stadion, odmah bi nas diskvalifikovali hehehe!!! Samo hrabro sutra! Bolji smo...
Osim - drugo ime za Želju !
Ja sam rezervisao u svecanoj lozi na dimnjaku obliznje zgradeMukiol je napisao/la:hahahaha ludostiElddar je napisao/la:Evo sad procita nesto, i naprosto ne mogu da vjerujem.
citiram
Pocelo je, pocelooo![]()
![]()
fantom je napisao/la:Ja sam rezervisao u svecanoj lozi na dimnjaku obliznje zgradeMukiol je napisao/la:hahahaha ludostiElddar je napisao/la:Evo sad procita nesto, i naprosto ne mogu da vjerujem.
citiram
Pocelo je, pocelooo![]()
![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
To Krajino moja tooooBB BiH je napisao/la:Jaoooooooooo![]()
za nekih par sati,krecu kolone nasih navijaca iz Njemacke,Austrije,pa iz Slovenije i Hrvatske(da da,Hrvatske,vjerovali ili ne bice poprilican broj {oko 100-tinjak}Splicana na B.Polju) a ranom zorom krecemo i Mi,hmm MI !!!!!!!
KRECE KRAJINA !!!!!!!!!!!!!!!
MA BICE LUDILO,LUDILO,LUDILO![]()
![]()
![]()
ne mogu docekat jutro
procitajte text na goal(tacka)com text World Cup Qualification Preview: Bosnia & Herzegovina - Turkey,dobar text a najvaznije je ono sto je na kraju napisano...ljudi predvidjaju nasu pobjedu od 2:1 
mislim nije lijepo previdjati ali bi bilo odlicno da se taj rezultat ostvari
mislim nije lijepo previdjati ali bi bilo odlicno da se taj rezultat ostvari
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Bogme je euforija dostigla ne zapazen nivo...Cijeli dan gdje god sjedem samo je lafo o sutrasnjoj utkamici...Kupio sam dres novi i jos jednu zastavu ,bice ludilo...Zlaznicu nemam ali ako ne nadjem gledat ci negdje u Zenici...U puno boljoj situaciji smo od Turaka,a sutra AKONOGDA u jos boljoj.....
Koji su to toniKur od ljudi! Taj je Vasic i definitivno veci moron od sefa mu.RK Gradacac je napisao/la:Evo ti odgovor:cole-ch je napisao/la:Da li je nekom poznato hoce li Dodik prisustvovati utakmici?
Pricao je Ciro da ce ga protiv Turske zvati, da li ga je pozvao? A, i sam Dodik je rekao da za BiH navija jedino kada igra protiv Turske.Generalni tajnik SNSD-a, Rajko Vasić je izjavio :
"Znam za tu njegovu izjavu(da navija za BiH jedino kad protiv Turske igraju), ali koliko znam, neće doći na utakmicu. On (Milorad Dodik) i ne voli nogomet, draža mu je košarka. Ali, nema zašto ni dolaziti jer BiH nema šanse. Turci su jači, i nema smisla navijati za gubitnike. Razvalit će vas,".
Ah braco sa cim se vi opterecujete..ma gonite k.rmkecole-ch je napisao/la:Koji su to toniKur od ljudi! Taj je Vasic i definitivno veci moron od sefa mu.RK Gradacac je napisao/la:Evo ti odgovor:cole-ch je napisao/la:Da li je nekom poznato hoce li Dodik prisustvovati utakmici?
Pricao je Ciro da ce ga protiv Turske zvati, da li ga je pozvao? A, i sam Dodik je rekao da za BiH navija jedino kada igra protiv Turske.Generalni tajnik SNSD-a, Rajko Vasić je izjavio :
"Znam za tu njegovu izjavu(da navija za BiH jedino kad protiv Turske igraju), ali koliko znam, neće doći na utakmicu. On (Milorad Dodik) i ne voli nogomet, draža mu je košarka. Ali, nema zašto ni dolaziti jer BiH nema šanse. Turci su jači, i nema smisla navijati za gubitnike. Razvalit će vas,".
Apsulutno,ne znam kako se samo dosjetite Dodika na ovoj temi ili ovom forumu...
- rob do bagro
- Kontakt:
pustite bre dodikovce...ko ih **** za koga ce navijat,ja znma da cu sutra abd na tekmu i svim SRCEM NAVIJAT ZA SVOJU JEDNU I JEDINU BOSNU I HERCEGOVINU!!!!
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ko ga zasto sljivi, mi imamo drugih tema za pisati i ne trebamo razmisljti o kretenima!!!!ahmic je napisao/la:Apsulutno,ne znam kako se samo dosjetite Dodika na ovoj temi ili ovom forumu...
NAPRIJED BOSNO
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja kao PONOSNI drzavljanin jedine nam zemlje BOSNE I HERCEGOVINE molio bi sve nase navijace koji budu na Bilinom Polju,da nebacaju pirotehnicka sredstva ali bi zato molio sve ljude koji zive u krugu stadiona(prve zgrade do stadiona)
DA NAPRAVE NA KROVU NAJVECU BAKLJADU IKAD VIDJENU !!!!!!!!!!!!!!!!!
e to bi bio fazon
e to bi bio fazon
BB BiH
Ja idem i takodje molim sve nas da budemo svjesni sta nas ceka ako napravimo belaj,,,Idemo pokazat svijetu kako se navija i voli svoja zemlja....
- Omerbavarac
- Kontakt:
I da sa zgrade na stadion bace baklju ili petardu, ili nesto slicno, pa da nas oderu ko vukove!!!!! Bez baklje 10 km oko stadiona!!!!BB BiH je napisao/la:Ja kao PONOSNI drzavljanin jedine nam zemlje BOSNE I HERCEGOVINE molio bi sve nase navijace koji budu na Bilinom Polju,da nebacaju pirotehnicka sredstva ali bi zato molio sve ljude koji zive u krugu stadiona(prve zgrade do stadiona)
e to bi bio fazon
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.