Messi.
Ipak je riječ o najboljem u igranju fudbala ikad. NBA me naučila da ako biraš između dvije strane, uvijek izabereš onu sa najboljim igračem.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Messi.
Leorey te razumije. Ipak si među 90% nas što smo počeli navijat za Barcu zbog Messija.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:17Messi.
Ipak je riječ o najboljem u igranju fudbala ikad. NBA me naučila da ako biraš između dvije strane, uvijek izabereš onu sa najboljim igračem.
Sarkastičan si, ali vjerovao ili ne, nisam. Navijam za Barcelonu od svojih prvih koraka.Blejzer10 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:20Leorey te razumije. Ipak si među 90% nas što smo počeli navijat za Barcu zbog Messija.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:17Messi.
Već neko vrijeme sam se isključio iz svih dešavanja u vezi Messija, i onda naletim na ovaj video.
A jel ti stvarno misliš da Messi ovo radi sad iz nekog hira i kurchenja ? da mu se sad u 33 godinu, kad ima familiju i troje djece, nadigo qrc da pravi tolike probleme svom klubu u kojem je prakticno odrasto i posto covjek ?Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:27Messi je veci od Pacova milion puta, ali ipak mora postovati ugovor, jer je i klub prema njemu sve ispostovao. Ucninio ga je daleko najplacenijim fudbalerom na svijetu i placao to redovno. Messi je druga strana tog ugovova, mora i on svoje ispostovati. Nikakvo popustsnje ne dolazi u obzir. Donesi 120 miliona minimum i sretno ti bilo. Jednog dana, naoravit cemo ti i statuu ispred stadiona.
Inace, da je ostao na plati 20 miliona godisnje, da li bi Messi ostao vjeran Barceloni? Mislim na prijasnje godine.
Što ti ne bi vjerovao?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:29Sarkastičan si, ali vjerovao ili ne, nisam. Navijam za Barcelonu od svojih prvih koraka.![]()
Nije nego vi mene optuzujete da stajem na stranu pacova a nije istina. Ne mozete svakako ni znat ko je upravu jer se Lionel nije udostojio ni da odgovori nista javno. Al ce zato uredno skipat trening. De.let3 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:21Nidje veze
Sad i Blejza optužuješ i navlačiš na tu drotovsku pricu. Mani se te jeftine demagogije.
Nema tu Za i Protiv kluba, vrlo je jednostavno - Pacov je rak rana, kancer ovog kluba koji se mora što prije odstraniti.
I Rajaz je u pravu - Niko nije veci od kluba, ali je Messi mnogo veci od Pacova.
Ne izmišljaj bogati
Vjerovatno trazi motivaciju za dalje, pa zeli mijenjat ligu i klub. Postujem i shvatam i to. Ali na ovaj nacin, preko faxa, bojkotovanjem, ne.let3 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:34A jel ti stvarno misliš da Messi ovo radi sad iz nekog hira i kurchenja ? da mu se sad u 33 godinu, kad ima familiju i troje djece, nadigo qrc da pravi tolike probleme svom klubu u kojem je prakticno odrasto i posto covjek ?Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:27Messi je veci od Pacova milion puta, ali ipak mora postovati ugovor, jer je i klub prema njemu sve ispostovao. Ucninio ga je daleko najplacenijim fudbalerom na svijetu i placao to redovno. Messi je druga strana tog ugovova, mora i on svoje ispostovati. Nikakvo popustsnje ne dolazi u obzir. Donesi 120 miliona minimum i sretno ti bilo. Jednog dana, naoravit cemo ti i statuu ispred stadiona.
Inace, da je ostao na plati 20 miliona godisnje, da li bi Messi ostao vjeran Barceloni? Mislim na prijasnje godine.
Nema pametnijeg posla, nego se zayebavati sa kriminalce Bartom i njegovom lopovskom družonom ? dosadno mu ?
Covjek traži da mu se izađe u susret, da mu se ne pravi problem oko transfera, da ga se pusti u drugi klub ,dojadio mu amaterizam kretena koji godinama vode Barcu u propast....bar je to zaslužio za sve ove godine i golove i asistencije koje je dao Barci...i šta kaže Pacov na to ? Ma evo ti qrac, nečeš ti nidje, ti si pod ugovorom, a kaluzula je 700 miliona. Plati pa se klati.
Jel to odnos kluba prema najvecem igracem u povijesti? bruka i sramota![]()
Za Messija sam neodlučan, jer je komplikovana situacija, ali Suareza u potpunosti podržavam ako se ne pojavi na treningu. Želim Suareza vani i glasan sam po tom pitanju već dugo, ali zašto trenirati ako su ti javili da ne računaju na tebe, da si višak i da će gledat kako da za klub najbolji način te **** što prije?
Pa Suareza treba podrzavat, ali ocigledno da su njih dvojica u dogovoru da se obojica ne pojave. Cuj za sta, pobogu, za platu, pod ugovorom je.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:49Za Messija sam neodlučan, jer je komplikovana situacija, ali Suareza u potpunosti podržavam ako se ne pojavi na treningu. Želim Suareza vani i glasan sam po tom pitanju već dugo, ali zašto trenirati ako su ti javili da ne računaju na tebe, da si višak i da će gledat kako da za klub najbolji način te **** što prije?
Za šta da trenira, za koga?