Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nabrajao sam svih kojih se sjećam iz tog perioda. Nilmar se nije iskazao tada, ali poslije nekog vremena i povratka u Europi dokazao je da je vrlo dobar napadač.Monolog je napisao/la:Pa dobro, ne bih ja bas rekao da je Nilmar tad imao neku zapazenu ulogu.
Sony je igrao par godina prije uz Edmilsona, Deflandrea, Delmottea, Brecheta, Dorasoa, Luindulu i naravno neizbježne Juninha i Govoua.legenda reala je napisao/la:A sve to je predvodio Sony Anderson
Bas to, grozna politika. Pa prije smo zaradjivali strasne sume za Benzemu, Essiena, Maludu, Abidala a gle sad cirkus zivi. Na kraju cemo ko Monaco zavrsit, tj. borit se za opstanak u Ligue 2.Licha Lopez je napisao/la:Ja i sada zalim sto su pustili Ben Arfu za nekih desetak miliona eura Marseju,a isto ce biti sa Pjanicem
Takodje Lyon u zadnjih 3-4 godine Lyon veoma lose posluje primjeri:Ederson kupit za 15Mvjerovatno odlazi besplatno,onda Makun za 14M prodat za 7M,za Toulalana je Bayern nudio 25M a otisao je za desetak,Kader Keita je bio nevjerovatan igrac kupljen za 18M a prodat za oko 10,ista stvar sa Gourcuffom.
I sada Lyon na Bastosu i Lusandru nemogu zaraditi vise od nekoh 12-13M a kupljeni su za mnogo vece pare,tu je glavni problem sad Lyona FINANSIJE,gradi se Des Lumieres kupuju se igraci iz druge lige itd itd....
I sad cim dodje neka ozbiljnieja ponuda za Greniera,Lacazettea... oni ce vjerovatno otici
Slazem se sa tobomBIHfan je napisao/la:Jedino mi se ne svidja sto je grb crn, pa valjda treba da bude normalne boje. Izgleda ko da ga i nema na dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.