Zato sto se Sanicanin oprostio

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zato sto se Sanicanin oprostio
To sam kod nas ima. Jbt vracas lika od 34 godine u sastav, a doskora bio odsutan godinu i po skoro zbog povrede. Sta ce ti ponuditi kad ce uskoro u penziju? Valjda uigravas igrace koje ces koristiti duzi period?
Da mag Ivajlo je odma preporodio rep i sad je vrlo tražen selektor, odma se vidjeo obris u bprvih 15 min
Iako svi spominjemo Mujakica Bicakcic je bio najlosiji u 1pol vratio je loptu Piricu direktno u gol ,a druga stvar sa 3 stopera Ahmedhodzic ide skroz desno umjesto da bude centralni sa KaticemDamirT je napisao/la: ↑09 jun 2024, 21:51To sam kod nas ima. Jbt vracas lika od 34 godine u sastav, a doskora bio odsutan godinu i po skoro zbog povrede. Sta ce ti ponuditi kad ce uskoro u penziju? Valjda uigravas igrace koje ces koristiti duzi period?
A daje izjave tipa pravimo ekipu za narednih 10 godina.DamirT je napisao/la: ↑09 jun 2024, 21:51To sam kod nas ima. Jbt vracas lika od 34 godine u sastav, a doskora bio odsutan godinu i po skoro zbog povrede. Sta ce ti ponuditi kad ce uskoro u penziju? Valjda uigravas igrace koje ces koristiti duzi period?
On je trebao biti peti stoper u najjacem sastavu - tj. da po potrebi udje s klupe, a nikako da uzme mjesto Hadzikadunicu. Vec tri poluvremena igramo s istim igracima u istoj formaciji, a prema naprijed smo imali dva Harisova suta nakon izgubljene lopte Engleza i Italijana. Ako to nije pokazatelj da nesto moras mijenjati, onda ne znam sta jeste. U odbrani to nerijetko izgleda dobro, ali nema sanse da se protiv svih mozes braniti po 90+ minuta.
Svaki put-a.bavarian_bk je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:01Samo vi kad se naklatite nekom na kosti ne silazite više...
Šta je to Bellanova uradio pored Mujakića noćas? Koliko puta je probio i centrirao?