Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
MRZIM IH!!!!!!!!!! CIGANI ODVRATNI!!!!!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Poraz nismo zasluzili

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
amadeus21 je napisao/la:MRZIM IH!!!!!!!!!! CIGANI ODVRATNI!!!!!!!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Nail for Real
- Kontakt:
Svaka cast za igru, bili ste bolji ali onakve promasene sanse Utd ne prasta. Ovo vam je pouk za sljedece utakmice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
amadeus21 je napisao/la:MRZIM IH!!!!!!!!!! CIGANI ODVRATNI!!!!!!!
Nešto smo ljubomorni........................
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
I opet prdnuli u sisu.Ovo bi i Besiktas razmonitirao.Adi_Zepce je napisao/la:hehhehe njih moramo dobitiamadeus21 je napisao/la:udaramo redom..ajmo next, manchester united...dodjite da vas malo dernemo...![]()
Bez Rooneya,Valencije,Giggsa i mozda Ferdinanda nemaju sta da traze na Mestalli

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta ima, najpametniji......harishp je napisao/la:I opet prdnuli u sisu.Ovo bi i Besiktas razmonitirao.Adi_Zepce je napisao/la:hehhehe njih moramo dobitiamadeus21 je napisao/la:udaramo redom..ajmo next, manchester united...dodjite da vas malo dernemo...![]()
Bez Rooneya,Valencije,Giggsa i mozda Ferdinanda nemaju sta da traze na Mestalli
AMUNT VALENCIA!
- adnan_nanda
- Kontakt:
---------------Primera Division--------------
-------------------6. kolo----------------------

Valencia CF-------vs-------Athletic Bilbao
-------------02.10.2010 / 22:00-------------
-------------------6. kolo----------------------

Valencia CF-------vs-------Athletic Bilbao
-------------02.10.2010 / 22:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jedna pobjeda u nizu. Respect.
Ovaj put je stradao Bilbao a na kraju je bilo 2:1 za sismise. Aduriz i Vicente se junaci.
Ovaj put je stradao Bilbao a na kraju je bilo 2:1 za sismise. Aduriz i Vicente se junaci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Oh kako je lijepo pogledati tabelu BBVA lige

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svaka čast, a ove pobjede su još slađe kad se zna da Valencija je ove sezone prodala svoja 2-3 ponajbolja igrača. Nadam se da će ovako tabela izgledat i na kraju, bar što se tiče vrha 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
zaboravi vas pitati šta je onako poluprazan stadion protiv Uniteda a nije izgleda bio ni popunjen sad protiv Atletic B. nije mi to jasno atraktivni protivnici dobri rezultati
šta je onda uzrok tome?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nije poznat uzrok tome,kontam da protiv Uniteda nije bilo na stadionu raje jer je taj dan bio veliki straj u Španjolsku pa samim time i u Valenciji...brazzo je napisao/la:zaboravi vas pitati šta je onako poluprazan stadion protiv Uniteda a nije izgleda bio ni popunjen sad protiv Atletic B. nije mi to jasno atraktivni protivnici dobri rezultatišta je onda uzrok tome?
I meni je posebno drago sto je Valencia u vrhu zbog prodaje Davida mnogi su mislili da cemo se boriti za ostanak no pokazali smo jos 1an puta sto je Valencia CFGunnerS je napisao/la:Svaka čast, a ove pobjede su još slađe kad se zna da Valencija je ove sezone prodala svoja 2-3 ponajbolja igrača. Nadam se da će ovako tabela izgledat i na kraju, bar što se tiče vrha
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- adnan_nanda
- Kontakt:
---------------Primera Division--------------
-------------------7. kolo----------------------

FC Barcelona-------vs-------Valencia CF
-------------16.10.2010 / 20:00-------------

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon jedan derbi i pravi ispit za Valenciju. Vidjecemo da li mogu nastaviti svoj san ili ce ipak Barca prekinuti svaki moguci pokusaj da se odlijepe na vecu razliku?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sasvim sigurno možemo do pobjede,mada i bod nebi bio toliko los.....adnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
![]()
Vamos campeon
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- -Barcelona-
- Kontakt:
vidim podrzavas barcuAdi_Zepce je napisao/la:Sasvim sigurno možemo do pobjede,mada i bod nebi bio toliko los.....adnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
![]()
Vamos campeon

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Koliko ja znam od uvijek navijaci Valencije su svoje momke podrzavali sa "Vamos Campeone"....i da znaci naprijed sampione.A ti se mozes lijepo sjecati da je Barcelona bila sampion,zna se tko kome gleda sada u leđa xD-Barcelona- je napisao/la:vidim podrzavas barcuAdi_Zepce je napisao/la:Sasvim sigurno možemo do pobjede,mada i bod nebi bio toliko los.....adnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
![]()
Vamos campeonjer koliko ja znam campeon znaci sampion a zna se ko su sampioni
(osim ako nema jos neko znacenje)
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- -Barcelona-
- Kontakt:
ja se bar mogu sjecati,a ti ne mozes je valncija podavno bila sampionadnan_nanda je napisao/la: Koliko ja znam od uvijek navijaci Valencije su svoje momke podrzavali sa "Vamos Campeone"....i da znaci naprijed sampione.A ti se mozes lijepo sjecati da je Barcelona bila sampion,zna se tko kome gleda sada u leđa xD

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Prema Marci Xavi i Mascherano na klupi, Villa ce od prve minute. Soldado nece od prve 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.