Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Atletiko ponovo odbio Siti.
Poslali ponudu od 40 mil. €.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Istina . Inace od 12.672 ispitanih Colchonerosa ,njih 63% nebi oprostilo Kunu njegove izjave i da ostane u klubu .messilla je napisao/la:Atletiko ponovo odbio Siti.
Manzano zeli Griezzmana iz Sociedada ,jako dobar igrac prije svega mlad tek 20 god . Prosle sezone bio jedan od bitnijih igraca Sociedada ,za njega Sociedad trazi izmedju 10-15 mil eura .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sta bi sa osvaldom ? Znam da se dosta pricalo o njegovom odlasku u Atl.Madrid.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pratio sam Sociedad nekoliko puta prošle sezone , sjajan igrač nema šta. Prije svega , može igrati na više pozicija , a i veoma je mlad kao što si i rekao. Realno , najbolje bi mu bilo da dođe kao vas , jer mislim da bi se tu najbolje razvio ,a ne treba ni spominjati da bi dobio dobru minutažu.juznjak> je napisao/la:Istina . Inace od 12.672 ispitanih Colchonerosa ,njih 63% nebi oprostilo Kunu njegove izjave i da ostane u klubu .messilla je napisao/la:Atletiko ponovo odbio Siti.
Manzano zeli Griezzmana iz Sociedada ,jako dobar igrac prije svega mlad tek 20 god . Prosle sezone bio jedan od bitnijih igraca Sociedada ,za njega Sociedad trazi izmedju 10-15 mil eura .
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
On je nasjuznjak> je napisao/la:Istina . Inace od 12.672 ispitanih Colchonerosa ,njih 63% nebi oprostilo Kunu njegove izjave i da ostane u klubu .messilla je napisao/la:Atletiko ponovo odbio Siti.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vjerovatno kada (ako) ode Kun Osvaldo dolazi umjesto njega .Espaynol nije normalan trazi 20 mil eura za njega ,Atletico je ponudio 17 sto je i previse ,mislim nekih 15 mil je realna cijena Osvalda . Napad i nije toliko bitno pojacati koliko fali kreativac tipa Thiaga ili Borje ,ako jedan od njih dodje ovaj tim ce razvaljivati u predstojecoj sezoni .DesimaL je napisao/la:Sta bi sa osvaldom ? Znam da se dosta pricalo o njegovom odlasku u Atl.Madrid.
Adi@ s kojim parama
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Isco prodan za 7.000.000.imamo od Joaquina ne utrosenih 4.000.000,znaci cirka jos imamo za pojacanje 11.miliona.Plus imamo i za odbranu 10.miliona od "transfera" Gameirajuznjak> je napisao/la:Vjerovatno kada (ako) ode Kun Osvaldo dolazi umjesto njega .Espaynol nije normalan trazi 20 mil eura za njega ,Atletico je ponudio 17 sto je i previse ,mislim nekih 15 mil je realna cijena Osvalda . Napad i nije toliko bitno pojacati koliko fali kreativac tipa Thiaga ili Borje ,ako jedan od njih dodje ovaj tim ce razvaljivati u predstojecoj sezoni .DesimaL je napisao/la:Sta bi sa osvaldom ? Znam da se dosta pricalo o njegovom odlasku u Atl.Madrid.
Adi@ s kojim parama
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 11 jul 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Izabrat ce on veci klub sta u Valenciji
umjesto koga bi igrao Griezzman ako dodje u Valenciu ? ajde ako ti nije frka daj mi formaciju koliko vidim igrat cete 4-3-3 ,sada zanima me kako ce ko igrati .
Veci od Valencije,mislim da ga Real i Barca sada necejuznjak> je napisao/la:Izabrat ce on veci klub sta u Valencijiumjesto koga bi igrao Griezzman ako dodje u Valenciu ? ajde ako ti nije frka daj mi formaciju koliko vidim igrat cete 4-3-3 ,sada zanima me kako ce ko igrati .
BTW Jeffren rekao da bi u Španjolskoj pored Barce volio samo da igra u Valenciji
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
zar Miranda nije stoper?juznjak> je napisao/la:Miranda se danas se prikljucio timupotpisao jos u januaru .
"Estoy muy feliz de llegar al Atleti" vrlo sam sretan sto sam dosao u Patetico .
![]()
Jedno po meni dobro rijesenje Atletica ,lik je mlad 26 god ,visok 185 cm igra zanjeg veznog (bas gdje najvise skripi u timu) i jedini je igrac Sao Paola koji se nalazi u idealnom timu brazilske Seria A,dosao je kao slobodan igrac tako da Atleti nije morao placati obestecenje . Skupio je i 6 nastupa za Brazilsku repku .
Triba@ kakav je taj Tosic ? u spanskim medijima nema te vijesti
Ne treba nam Jeffren , kao sto napisah ranije imamo vrlo dobar igracki kadar fali samo kreativac na sredini ,zato bih volio Thiaga ili Borju vidjeti u Atleticu vise nego li MessiaAdi_Zepce je napisao/la:Veci od Valencije,mislim da ga Real i Barca sada necejuznjak> je napisao/la:Izabrat ce on veci klub sta u Valencijiumjesto koga bi igrao Griezzman ako dodje u Valenciu ? ajde ako ti nije frka daj mi formaciju koliko vidim igrat cete 4-3-3 ,sada zanima me kako ce ko igrati .
![]()
Ma ne bi on ni igrao,ali je zelja Emerya (vjerovatno neostvarena).Znas i sam da nam treba jedan back-up za Matu,pa je Valencia razmisljala o njemu ili Guardadu posto je Jeffren "izgubljen" za nas
![]()
BTW Jeffren rekao da bi u Španjolskoj pored Barce volio samo da igra u Valenciji![]()
i na kraju Madrid ili Sevilla
![]()
Manijac18 @ u pravu si,mada moze igrati i zadnjeg veznog .
Iskreno,zelim iako nisam navijac "Pateticajuznjak> je napisao/la:Ne treba nam Jeffren , kao sto napisah ranije imamo vrlo dobar igracki kadar fali samo kreativac na sredini ,zato bih volio Thiaga ili Borju vidjeti u Atleticu vise nego li MessiaAdi_Zepce je napisao/la:Veci od Valencije,mislim da ga Real i Barca sada necejuznjak> je napisao/la:Izabrat ce on veci klub sta u Valencijiumjesto koga bi igrao Griezzman ako dodje u Valenciu ? ajde ako ti nije frka daj mi formaciju koliko vidim igrat cete 4-3-3 ,sada zanima me kako ce ko igrati .
![]()
Ma ne bi on ni igrao,ali je zelja Emerya (vjerovatno neostvarena).Znas i sam da nam treba jedan back-up za Matu,pa je Valencia razmisljala o njemu ili Guardadu posto je Jeffren "izgubljen" za nas
![]()
BTW Jeffren rekao da bi u Španjolskoj pored Barce volio samo da igra u Valenciji![]()
i na kraju Madrid ili Sevilla
![]()
![]()
Manijac18 @ u pravu si,mada moze igrati i zadnjeg veznog .
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Eh da sad prodate Akera i uzmete za te pare : Turana,Thiaga,Gaga.. + pare od De Gee-Adrian.,,
Asenjo
Silvio-Dominguez-Godin-Filipe
Miranda-Gago
Reyes----Thiago-----Turan
Forlan/Adrian
+ bi i ustedili..
Asenjo
Miranda-Gago
Forlan/Adrian
+ bi i ustedili..
L_blancos je napisao/la:Eh da sad prodate Akera i uzmete za te pare : Turana,Thiaga,Gaga.. + pare od De Gee-Adrian.,,
Asenjo
Miranda-Gago
Forlan/Adrian
+ bi i ustedili..
Dzabe svve to kad Reala nece opet dobit
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Atletico bi fenomenalan posao napravio kad bi aguera utrpao nekome za 40-50mil...mogli bi dovesti 3-4 sjajna igraca i biti dosta jaci u sljedecoj sezoni...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Juventus nema te pare , a teško da će završiti u realu. Znači tu ostaje samo City , ali kako sam ja čuo , Aguero ne želi u Englesku.bimbrlica je napisao/la:Atletico bi fenomenalan posao napravio kad bi aguera utrpao nekome za 40-50mil...mogli bi dovesti 3-4 sjajna igraca i biti dosta jaci u sljedecoj sezoni...
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakvi su nam levati u upravi, prodat ce Aguera i dovest ce 3-4 polovnjaka iz j amerikebimbrlica je napisao/la:Atletico bi fenomenalan posao napravio kad bi aguera utrpao nekome za 40-50mil...mogli bi dovesti 3-4 sjajna igraca i biti dosta jaci u sljedecoj sezoni...
Odbijena je ponuda Shitya od 40 mil eura ,volim sto su zapeli za tih 5 mil eura ,samo da otezaju odlazak Kunu
Pokusat cu sada nesto realno izvesti sa cim bi mogli u Ligu prvaka, uz profesora na klupi.
--------------------Asenjo------------------
Silvio----Godin-------Dominator----Filipe
-----------Tiago----Gago/Banega--------
Reyes---------Koke-------Salvio/Grizeman
-------------------Uruguayo----------------
Ili nesto drugacije uz slican tip igraca, samo dodijala je vala i Bogu i "pupasima" ona 4-4-2
[youtube][/youtube]
"Ni perdemos los papeles ni cambio por mi Neptuno tu pasarela Cibeles"
--------------------Asenjo------------------
Silvio----Godin-------Dominator----Filipe
-----------Tiago----Gago/Banega--------
Reyes---------Koke-------Salvio/Grizeman
-------------------Uruguayo----------------
Ili nesto drugacije uz slican tip igraca, samo dodijala je vala i Bogu i "pupasima" ona 4-4-2
[youtube][/youtube]
"Ni perdemos los papeles ni cambio por mi Neptuno tu pasarela Cibeles"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
I meni je dopi.dela ta formacija, negdje vidjeh da je Manzano vjezbao formaciju 4-3-3
Volio bi ovako nes
_______Joel_________
Silvio_Dominator_Godin_Filipe
Koke___Tiago_____Borja/Thiago
Tito_____Forlan_______Salvio/Juanffran
para la champions
Volio bi ovako nes
_______Joel_________
Silvio_Dominator_Godin_Filipe
Koke___Tiago_____Borja/Thiago
Tito_____Forlan_______Salvio/Juanffran
Miranda: "Confío en mí y lo demostraré en el campo"

City navodno ponudio 50 mil eura za Aguera .

City navodno ponudio 50 mil eura za Aguera .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.