Halali, al' morao sam
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ne branim @virtualnog, haman pa se i meni popeo na vrh glave sa mrznjom koju svakodnevno ispoljava prema kapitenu, ali fino si covjeku rekao "ako imas zelju, ja cu ti naci", covjek ti kaze da nadjes, i sad se izvlacis nekim drugim stvarima ne bi li svi zaboravili sta si rekao..ne znam gdje je problem..
Halali, al' morao sam
Halali, al' morao sam
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije mu to prvi put da nas laže, jbg, fakat to nisam rekao, a uvijek priznajem greške. Sad dečko spinuje glupostima, a pronašao je on moj post vezan za Spartu i FKS, ja namjerno neću da ga postavim. Čekam...
Jbg drug, i meni su se drugi popeli na vrh glave sa mržnjom prema našim igračima, pa trpim.Papastathopoulos je napisao/la:Ne branim @virtualnog, haman pa se i meni popeo na vrh glave sa mrznjom koju svakodnevno ispoljava prema kapitenu,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Znas li zasto neću!? Iz prostog razloga sto sam mu x puta lijepio njegove postove i bljuvotine prema Sušiću i Spahiću i prema kome sve ne... A da gubim vrijeme na nekog kome to ništa neće značiti,i ko će opet postat još gori fkt neću,jednom sam uradio to i dokazao mu da je dvoličan od početka kad je u pitanju SAFET... Na jednom postu uvjerava da nikad ne pljuje igrače i selektora a na drugom popljuje to sve... i kad mu ja zalijepim opet se pravi Englez, to znaju svi ovdje... Ja bi se makar malo nekad postidio,kao što su mu neki ovdje poslije toga pisali da bi se trebao odjaviti zbog silnih brukanja, al ništa se nije promijenilo,opet je isti ako ne i gori! Do Egipta smo svi kokodakali ovdje da nam je atmosfera nikakva u repki, da je Sušić pogubio konce,a on bio stručnjak i govorio kako mi veze nemamo,i živirao raju... a onda kad se to i pokazalo u utakmici,zagubio se Virtual,al zato sutradan je dosao sa istim onim pricama kao i prije Egipta a evo i dalje nastavlja tušit,samo mu još fali njegova kompanija... Nekad sam mislio da je ozbiljan al fkt vidim da je provokator i ništa više... A zna on dobro šta je pisao i kada...Papastathopoulos je napisao/la:Ne branim @virtualnog, haman pa se i meni popeo na vrh glave sa mrznjom koju svakodnevno ispoljava prema kapitenu, ali fino si covjeku rekao "ako imas zelju, ja cu ti naci", covjek ti kaze da nadjes, i sad se izvlacis nekim drugim stvarima ne bi li svi zaboravili sta si rekao..ne znam gdje je problem..
Halali, al' morao sam
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
A Sparta k'o da je u zemlju propala 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momci tema. Naslov ne glasi privatna prepucavanja, nego Muhamed Bešić. Ako već ne možete odustati, opletite po pp, ohladite ovdje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da, tema.
Bosznia: "Besic lenne a legjobb jelölt a vb-csapatba, de van egy bökkenő..."
http://www.csakfoci.hu/node/162098" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosznia: "Besic lenne a legjobb jelölt a vb-csapatba, de van egy bökkenő..."
http://www.csakfoci.hu/node/162098" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa ti kad budes normalno znao komunicirati,bez gluposti i trolanja možda i budeš dobio odgovor u vezi Sparte... Al treba tebi vremena kao i za Bešića,dok sam ja pisao o Bešiću na Sušićevoj temi ti si se keslao... i pisao sve i svasta... al opet ja lažemVirtu4l je napisao/la:A Sparta k'o da je u zemlju propala
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Dečko, samo se nećemo lagati, sve ostalo je dozvoljeno, a ti si već par puta uhvaćen u laganju sa namjerom.
O Bešiću je svaki forumaš (uključujući i mene) pisao samo pozitivne stvari, a tako je i danas. Svi ga prizivamo u nacionalni tim od samog početka pa do danas. Sad će se to napokon desiti i tu se priča završava.
Kritikovali smo njegov temperament, koji ga je i doveo u ovakvu situaciju da ide sa konja na magarca, ali obzirom na njegove godine, to je nadoknadiva šteta.
O Bešiću je svaki forumaš (uključujući i mene) pisao samo pozitivne stvari, a tako je i danas. Svi ga prizivamo u nacionalni tim od samog početka pa do danas. Sad će se to napokon desiti i tu se priča završava.
Kritikovali smo njegov temperament, koji ga je i doveo u ovakvu situaciju da ide sa konja na magarca, ali obzirom na njegove godine, to je nadoknadiva šteta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Aha... opet tvoja dvoličnost na djelu... Sad odjednom imaš razumijevanja za Bešića,jer si upratio koliko ima godina... Samo se jednom zdumaj u glavu kad pišeš o mladim igračima,jer kao i obično imaš dvostruke aršine... Zbog čega onda ismijavaš Prcića koji igra u ligi koju VEĆINA ostalih samo može sanjati,uz sve to mlađi je od Bešića,i kod njega su godine u pitanju i taj temperament, kojim ti sad pokušavaš sebe izvući,a smetalo je tebi i kompaniji i pisalo se kako smo dosadni s Bešićem,a ja sam ga gurao ispred Tine Sušića,a pošto si ti fan Sušić family to ti je smetalo.. pa kad si vidio da od Tine nema ništa,jer ne može ni u Hajduku,ponovo si se vratio na Bešića,ali si zato počeo trolat Prcića,koji je vidio to mešetarenje kroz A selekciju kao i većina nas... To što Prcić ima daMu za razliku od ostalih i smije reći neke stvari je neka druga temaVirtu4l je napisao/la:Dečko, samo se nećemo lagati, sve ostalo je dozvoljeno, a ti si već par puta uhvaćen u laganju sa namjerom.
I ja sam te lijepo pitao par dana poslije tekme sa Egiptom kada si pomenuo BešiĆA KAO OPCIJU NA DM : Virtual o čemu mi pišemo 2 mjeseca ako ne o Bešiću kao DM!? A do tad si pisao o Sušiću i Germaniji i svim tim nebulozama... A ti si mene uhvatio u laži, što ja studiram u Austriji,imam pasoš BIH,i što me je jaran pitao da se učlanim u SDA,jer samo tako mogu doći do posla u BIH... Kao da ja gubim sva prava u BIH,ako studiram vani,eto to je ta laž
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=jdVpUd75gUg
[/youtube]
[/youtube]
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nađi post gdje sam napisao nešto loše o Bešiću. Samo nemoj da bude kao ovaj nepostojeći o FK Sparta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Ja ti kažem da te ne doživljavam više kao ozbiljnog forumaša... znam da si namjerno živcirao raju,na svaki nelogičan potez Sušića,nemam ja šta s tobom više pisat... Bukvalno si mi postao bas jadan nakon onih provokacija kad se digla prašina oko Sušića juniora... A znas sta si sve pisao danima i pravio budalama forumaše... Blatio si i Begovića,Spahića,za Pjanića sigurno i sad smatraš da nema kvalitet za repku,al zato uživaš po.djebavat 95 % raje na ovom forumu sa Sušićima i omalovažat Prcića...tu si šampion... a prelistaj malo Papetovu temu,pa se podsjeti i Bešića i Prcića,a i Tine Sušića... nekad sam ti lijepio postove,al fkt to kod tebe ne pomaže,jer onda počneš pisati o nekim fan grupama koje bi mogao napravit,kao ti popularan, šta li već!? ... što dokazuje koliko si zainteresovan za normalnu komunikaciju,tj koliko ti je stalo do repke... A uostalom šta ja imam pisat ti si koliko sam skonto iz Sarajeva,navijaš za Želju,al znao si nekad napisat kako bi volio da FK.Sarajevo bude nakantano u Europi,iako to Sarajevo htio neko priznati ili ne,predstavlja cijelu BIH,pa i tvoj grad Sarajevo.. Ja ne navijam ni za jedne ni za druge,al mi je drago kad god prođu pretkolo... Al ti jednostvano nemaš osjećaja za neke stvari... i zato od sad i ja pisem neozbiljno i samo se zajeba.jem kad si ti u pitanjuVirtu4l je napisao/la:Nađi post gdje sam napisao nešto loše o Bešiću. Samo nemoj da bude kao ovaj nepostojeći o FK Sparta.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
1988risha je napisao/la:navijaš za Želju,al znao si nekad napisat kako bi volio da FK.Sarajevo bude nakantano u Europi,
1988risha je napisao/la:A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Ajde još jednom citiraj,pošto to jedino i znašVirtu4l je napisao/la:1988risha je napisao/la:navijaš za Želju,al znao si nekad napisat kako bi volio da FK.Sarajevo bude nakantano u Europi,1988risha je napisao/la:A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Momčino, zachatavaš temu bez veze, bio si interesantan jedan dan i vidiš da te više niko ne zarezuje ni 1%. Onoga trenutka kad si počeo lagati, prestao si biti interesantan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Nisam ja nista pisao zbog drugih nego upravo zbog tebe,da ti dokazem da si obični troler... A s trolerom se tako treba i ponasat i komuniciratVirtu4l je napisao/la:Momčino, zachatavaš temu bez veze, bio si interesantan jedan dan i vidiš da te više niko ne zarezuje ni 1%. Onoga trenutka kad si počeo lagati, prestao si biti interesantan.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Sta je sa Muhom opet ga danas nema u sastavu?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Kontam da nije kakva povreda!Virtu4l je napisao/la:Igraju sa drugom postavom.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ne vjerujem, napisali bi na oficijelnom sajtu. Igraju samo jedan ili dva igrača koji su igrali prošlu prvenstvenu.gringobih je napisao/la:Kontam da nije kakva povreda!Virtu4l je napisao/la:Igraju sa drugom postavom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.