Koliko se puta desilo da prvar evrope ne ode na SP, kolkko se sjecam grcka nije otisla 2006...i ne mogu se vise sjetit nekog slucaja
SP 2018, 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: SP 2018, 2022.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Felixians4
- Kontakt:
Dešavalo se da Njemačka kao branitelj Mundijala ispadne u grupi 2018. Isto se dogodilo Francuzima 2002. (uzeli i Euro prije tog) koji gola nisu zabili u grupi. Zatim Italija 2010. u grupi s Engleskom,NZ i Kostarikom ispadnu ITA i ENG! 2014. Španjolci ispadnu u grupi kao branitelji titule(i 2 euro trona)
Ok u grupi, tu je ipak yebenije jer samo 3 tekme ha hu..al da se ne plasira nikako?Felixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:49Dešavalo se da Njemačka kao branitelj Mundijala ispadne u grupi 2018. Isto se dogodilo Francuzima 2002. (uzeli i Euro prije tog) koji gola nisu zabili u grupi. Zatim Italija 2010. u grupi s Engleskom,NZ i Kostarikom ispadnu ITA i ENG! 2014. Španjolci ispadnu u grupi kao branitelji titule(i 2 euro trona)
Edit:Provjerio sam eo
Cesi 1978
Danska 94
Grci 2006
Italija sad
Znaci tri slucajna evropaka prvaka
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 05 jun 2022, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Felixians4
- Kontakt:
a meni je ovo ipak fascinantnije da su 4/4 zadnja euro svjetska prvaka(od kojih samo za italiju se može reći da nisu bili stalno u vrhu,dominantni tih godina) u čak uglavnom ne tako **** grupama ispadnu bez ispaljenog metka.Victor je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:57Ok u grupi, tu je ipak yebenije jer samo 3 tekme ha hu..al da se ne plasira nikako?Felixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:49Dešavalo se da Njemačka kao branitelj Mundijala ispadne u grupi 2018. Isto se dogodilo Francuzima 2002. (uzeli i Euro prije tog) koji gola nisu zabili u grupi. Zatim Italija 2010. u grupi s Engleskom,NZ i Kostarikom ispadnu ITA i ENG! 2014. Španjolci ispadnu u grupi kao branitelji titule(i 2 euro trona)
italija ni 2006. ni 2021. realno nije bila najkvalitetnija reprezentacija. uostalom,nisu se plasirali ni na prošli mundijal
Iskreno 2006. Ni francuska ni Italija nisu medju top3 bili ni po kvalitetu ni po igri..nije ni hrvatska na proslom ni medju 5 al ko te pitaFelixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:59a meni je ovo ipak fascinantnije da su 4/4 zadnja euro svjetska prvaka(od kojih samo za italiju se može reći da nisu bili stalno u vrhu,dominantni tih godina) u čak uglavnom ne tako **** grupama ispadnu bez ispaljenog metka.Victor je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:57Ok u grupi, tu je ipak yebenije jer samo 3 tekme ha hu..al da se ne plasira nikako?Felixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:49Dešavalo se da Njemačka kao branitelj Mundijala ispadne u grupi 2018. Isto se dogodilo Francuzima 2002. (uzeli i Euro prije tog) koji gola nisu zabili u grupi. Zatim Italija 2010. u grupi s Engleskom,NZ i Kostarikom ispadnu ITA i ENG! 2014. Španjolci ispadnu u grupi kao branitelji titule(i 2 euro trona)
italija ni 2006. ni 2021. realno nije bila najkvalitetnija reprezentacija. uostalom,nisu se plasirali ni na prošli mundijal

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Felixians4
- Kontakt:
da,no poanta je u ovome da je ovo zaista lud podatak da su europski svjetski prvaci(i aktualni europski FRA i ESP te GER 2002. druga pa 2006. treća pa 2010. treća na EURU također 2008. druga i 2012. te 2016. polufinala) ispadnu tako lako u grupi,raspadnu se. Zasićenje,da... no ipak bio bi red da Francuzi prekinu tradiciju koju su započeliVictor je napisao/la: ↑05 jun 2022, 21:03Iskreno 2006. Ni francuska ni Italija nisu medju top3 bili ni po kvalitetu ni po igri..nije ni hrvatska na proslom ni medju 5 al ko te pitaFelixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 20:59a meni je ovo ipak fascinantnije da su 4/4 zadnja euro svjetska prvaka(od kojih samo za italiju se može reći da nisu bili stalno u vrhu,dominantni tih godina) u čak uglavnom ne tako **** grupama ispadnu bez ispaljenog metka.
italija ni 2006. ni 2021. realno nije bila najkvalitetnija reprezentacija. uostalom,nisu se plasirali ni na prošli mundijal![]()
Italija je bila daleko najbolja prošle godine na EURU.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Felixians4
- Kontakt:
Jes, Englezi su bolji po kvaliteti ko i zadnjih 100 godina.
- Felixians4
- Kontakt:
pa kvaliteta se potvrđuje na uzorku većem od jednog prvenstva i uostalom po kvaliteti,izdanjima i cv igrača u klubovima. italiju iz 2021. nipošto ne možemo svrstati pod najbolju što ne znači da nisu igrali super i da možda nisu zasluženo prvaci. nisam spomenuo engleze ni ikog niti je to poanta,ponavljam se,no ti očito voliš provocirati
Jeste, svaki dan mi je cilj isprovocirati barem 5 osoba.
Dugo nisam vidio luđu stvar
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- akisarajevo92
- Kontakt:
DragonReborn je napisao/la: ↑05 jun 2022, 18:12Do četvrtfinala bi trebalo, taj deo žreba im je manje više lagan

Jeste da , manje više lagano bi trebali izaći iz grupe sa domaćinom i onda u osmini protiv drugoplasiranog iz grupe gdje će Englezi biti prvi. I 1/4 spektakl ako bude po očekivanjima protiv kravara iz latinske amerike

Plus ima tu još nekih imena , Gravenberch , Wijndal ,Van De Beek... Onaj špic iz Barcelone

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
De bolan ne blamiraj se , ljudi pokidali svaku utakmicu bukvalno rasuli svaku ekipu atipicno za Talijane.Igrali totalni fudbal , sabijali svakog rivala.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 22:19ma po tome je i grčka bila najbolja 2004. i danska 1992. kada se nisu plasirali. bit je da po kvaliteti ekipe nisu bili u top3. a i polufinale i finale na penale
Gledali smo !

Opet se prosipas.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:32pa kvaliteta se potvrđuje na uzorku većem od jednog prvenstva i uostalom po kvaliteti,izdanjima i cv igrača u klubovima. italiju iz 2021. nipošto ne možemo svrstati pod najbolju što ne znači da nisu igrali super i da možda nisu zasluženo prvaci. nisam spomenuo engleze ni ikog niti je to poanta,ponavljam se,no ti očito voliš provocirati
U Italiji igra sve sama elita Italijanskog fudbala, pojacana sa klasnim igracima koji nastupaju vani.
Pogledas im ekipu i vidis ultra spoj iskustva , granitne odbrane , najjaceg veznog reda Evrope i super kvalitetnog napada.
Ta Italija sa Eura je imala drugi najjaci sastav na turniru , osmah poslije Francuske.
Da nije mozda Engleska sa nekim Ricom,Mgvajerom i polu igracima Rasfordom i Grilishom jaca ?
Njemacka sa polovnjacima iz Leverkuzena i Borusije?
Spanija sa Moratom , Rodrigom i Morenom ?
Gledali smo !
Pitam se kako se nisu plasirali na ovo i proslo SP
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakve to ima veze sa Eurom ?
Oprosti ali ako ti nije problem objasni nam kakve veze ima Euro koji je Italija vise nego zasluzeno osvojila sa kvalifikacija za WC?
Molim te nam objasni jer nikome na Svijetu nije jasno.
Nisam se referirao na to nego granitnu obranu, najbolji vezni red u Europi i super kvalitetan napad
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Felixians4
- Kontakt:
NORMALNO DISKUTIRAJ ili ****,molim.JoeBleck je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:26
Opet se prosipas.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:32pa kvaliteta se potvrđuje na uzorku većem od jednog prvenstva i uostalom po kvaliteti,izdanjima i cv igrača u klubovima. italiju iz 2021. nipošto ne možemo svrstati pod najbolju što ne znači da nisu igrali super i da možda nisu zasluženo prvaci. nisam spomenuo engleze ni ikog niti je to poanta,ponavljam se,no ti očito voliš provocirati
U Italiji igra sve sama elita Italijanskog fudbala, pojacana sa klasnim igracima koji nastupaju vani.
Pogledas im ekipu i vidis ultra spoj iskustva , granitne odbrane , najjaceg veznog reda Evrope i super kvalitetnog napada.
Ta Italija sa Eura je imala drugi najjaci sastav na turniru , osmah poslije Francuske.
Da nije mozda Engleska sa nekim Ricom,Mgvajerom i polu igracima Rasfordom i Grilishom jaca ?
Njemacka sa polovnjacima iz Leverkuzena i Borusije?
Spanija sa Moratom , Rodrigom i Morenom ?
Gledali smo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.