GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 03 okt 2010, 18:36

Nakon samo 25.min očekivano visoko vodstvo protiv Istre. Strijelci su Sylvestr u 2.min, Bećiraj u 12. i Sammir u 24.min
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 okt 2010, 19:48

drinin vuk je napisao/la:Ova tema je odavno u fijasku,izazvanom prije svega nekompetentnim diskutantima,citam nijednog grka,pa jel to Salpingidis Estonac? Onda neko spomenu da je Muslimovic jedina klasa,ok navijacki,al cak ni navijacki nije,jer Ivic je ikona Paoka trenutno sve bitne golove,asistencije upravo Ivic daje....Toliko o kompetentnosti,necu vise postati na ovoj temi....
''Sve'' ''bitne golove daje Ilic :roll:
Pod hitno opticaru i uzmi one od babe Jevrosime sa velikom dioptrijom.
Paok uopste nebi ni usao u kvalifikacije LP da nije bilo i Zlatanovih vrlo bitnih golova.
Uostalom klinac bi PAOK sa Dinamom igrao da opet Zlatan ne zabi ''nebitni'' gol protiv Fenera.
Odmah ''oTpicaru'' pa nek sredi problem.A za objektivnost tu ti niko ziv pomoci nemoze.O kompententnosti ni jedne,brukas se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 okt 2010, 20:21

Rutinska pobjeda protiv fenjeraša..

Sylvestr i Bećiraj se upisali u strijelce.. vidi se da obojica znaju zabiti i da mogu iznijeti bez problema utakmice i da nismo samo na jednom klasnom napadaču Rukavini. Naravno tu je i Slepi kad se oporavi. :mrgreen: Kao i Kramarić.
Dodu ne računam, nadam se da više nikad neće ući na Maksimir.
Sammir 2 gola i 2 asistencije... šta reći...
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 okt 2010, 21:46

Zaboravio si Sivonjića još uračunat :mrgreen: kad se vrati sa kaljenja :D
al, lik je fakat sivonja :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 okt 2010, 21:51

dubrava je napisao/la:Zaboravio si Sivonjića još uračunat :mrgreen: kad se vrati sa kaljenja :D
al, lik je fakat sivonja :D
Ista stvar kao i sa Dodom. Široko mu polje...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 04 okt 2010, 16:17

drinin vuk je napisao/la:Ova tema je odavno u fijasku,izazvanom prije svega nekompetentnim diskutantima,citam nijednog grka,pa jel to Salpingidis Estonac? Onda neko spomenu da je Muslimovic jedina klasa,ok navijacki,al cak ni navijacki nije,jer Ivic je ikona Paoka trenutno sve bitne golove,asistencije upravo Ivic daje....Toliko o kompetentnosti,necu vise postati na ovoj temi....
po cemu je to bgt Ivic ikona Paoka, covjek je u Paok dosao bas i kad Muslimovic ako se nevaram, a po wiki-ju dao je i golova koliko i Muslimovic u istom broju nastupa u klubu....ok reci ko vise pruza i ko je bolji, ali reci za nekog da je ikona kluba iako je u tom istom klubu nepune dvije godine je smijesno
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 okt 2010, 17:36

Evo slucajno procitah jedan tekstic :D, oko Dinama I Hajduka pa reko da ga postavim i ovdje da ga rja procita, mozda je vec bio mozda nije, mozda je staro ko Grcka a mozda i nije :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tata, za koga ti navijaš?

-Za Dinamo sine.

-A je li Dinamo bolji od Hajduka?-Naravno sine.

-Znači Dinamo ima više titula, jel' da tata?

-Ovaaj, pa ne baš. Hajduk ima 17, a Dinamo 16.

-Ali mi smo stariji od njih, zar ne tata?

-Zapravo, Hajduk su osnovali Splitski studenti 1911., dok je Dinamo osnovala KPJ 1945.

-Ali Dinamo je dao više reprezentativaca od Hajduka, zar ne tata?

-Ustvari, ne. Hajduk je dao puno više reprezentativaca kroz povijest, a dva igrača su mu čak igrala za reprezentaciju svijeta!

-Ali Dinamo je dao najboljeg igrača i trenera?

-Pa, Tomislav Ivić i Bernard Vukas se smatraju najvećim trenerom i igračem na ovim prostorima.

-Ali Dinamo je nanio najveći poraz Hajduku od 6:1?

-Da to je istina, ali oni su Dinamo pobijedili sa 0:6 i to na Maksimiru.

-Mislim tata da je više Hajdukovaca igralo u Partizanu i Zvezdi!

-Sine samo je Beara igrao u Zvezdi dok su Glaser, Bobek, Zebec, Z.Čajkovski i B. Belin igrali u Partizanu, a Janjanin, Ivković, B. Cvetković, G.Jurić, Prosinečki i Bračun u Zvezdi.

-Ali većina Hrvata ipak navija za Dinamo, zar ne tata?

-Paaa, sine, po svim statistikama, za Hajduk navija oko 40% a za Dinamo 35%.

-Znači Hajduk ima više titula, stariji je klub, dao je više reprezentativaca i više ljudi navija za njega. Ali mi sigurno imamo ljepši stadion, zar ne tata?

-Paaa, ne. Poljud je 1980. bio jedan od najljepših stadiona u Europi, a i danas je među ljepšima u južnoj Europi. Prima oko 35 000 gledalaca, dok je Maksimir i sam znaš kakav.

-Tata, a kako stojimo sa uspjesima u Europi?

-Pa sine, Hajduk je igrao polufinala i četvrtfinala Kupa Uefa, te četvrtfinala lige prvaka, dok smo mi osvojili nekakav pazarski kup!

-Ali ipak su naši navijači bolji, jel da tata?

-Naravno sine, naši BBB su najbolji.

-A zašto smo se tako nazvali?

-Paaa znaš, nismo mi sebi dali taj naziv, već su nas tako nazvali navijači Hajduka.

-Hmmm tata, ali zato je naša grupa starija i poznatija, jel?

-Ne baš sine, oni su najstarija navijačka grupa u Europi i osnovani su daleke 1950. i njihovom navijanju, bakljadama i koreografijama nema premca, dok smo mi osnovani 1986. i jedva nas se skupi 1000 na tribini.

-Ali nas ima više na utakmicama, jeli tata?

-Paaa ne, ove sezone Hajduku dolazi prosječno 20 000 ljudi na utakmice, a nama oko 2500.

-Dobro tatice, ali zato je njihov grad puno veći pa ih zato i ima najviše!

-Ma ne sine, njihov grad je 5 puta manji od našeg.

-E tata, tata, oni sigurno iza sebe imaju sudačku organizaciju, HNS i propagandu?

-Zapravo sine, većina sudaca je iz sjevernog dijela Hrvatske te je dobra s našim podpredsjednikom, dok je šef HNS-a bivši Dinamovac, a i HRT je u Zagrebu te ga vode Dinamovci!

-Čekaj da vidim da li sam te razumio tata, Hajduk je stariji, dao je više poznatih igrača i trenera, navijači su mu stariji i bolji, ima više titula i uspjeha u Europi, iza njih ne stoje sudci, ni HNS, ni propaganda, imaju ljepši stadion, više navijača, a naziv naših navijača nije naš, već su nam ga dali Hajdukovi navijači, koji su također i brojniji na utakmicama?

-Paaaaa, tako nekako sine.

-Ok, tata.... kupi mi Hajdukov dres ! ! !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2010, 18:17

Shjeba tata stvar. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 okt 2010, 19:26

amertiger je napisao/la:
-Znači Dinamo ima više titula, jel' da tata?

-Ovaaj, pa ne baš. Hajduk ima 17, a Dinamo 16.
Dinamo: 4 prvenstva Jugoslavije i 9 kupova Jugoslavije; 12 prvenstava Hrvatske i 10 kupova Hrvatske. 1 Kup velesajamskih gradova. 4 hrvatska superkupa.
Hajduk: 7 prvenstava Jugoslavije i 9 kupova Jugoslavije; 6 prvenstava Hrvatske i 5 kupova Hrvatske. 6 hrvatskih superkupova.
Ukupno: 40 - 33.
Toliko o tome.
amertiger je napisao/la: -Ali mi smo stariji od njih, zar ne tata?

-Zapravo, Hajduk su osnovali Splitski studenti 1911., dok je Dinamo osnovala KPJ 1945.
HŠK Građanski je osnovan 1911., 1945. je klubu zabranjen rad jer nije bio Titov klub kao Hajduk..
amertiger je napisao/la: -Ali Dinamo je dao više reprezentativaca od Hajduka, zar ne tata?

-Ustvari, ne. Hajduk je dao puno više reprezentativaca kroz povijest, a dva igrača su mu čak igrala za reprezentaciju svijeta!
Neda mi se sada računati kroz cijelu povijest, ali dovoljan je pokazatelj da je na SP 1998. kada je Hrvatska uzela broncu za reprezentaciju igrali 5 dinamovaca i tek 2 hajdukova igrača.
amertiger je napisao/la: -Ali Dinamo je nanio najveći poraz Hajduku od 6:1?

-Da to je istina, ali oni su Dinamo pobijedili sa 0:6 i to na Maksimiru.
207 utakmica, 82 pobjede Dinama, 72 Hajduka.
amertiger je napisao/la: -Mislim tata da je više Hajdukovaca igralo u Partizanu i Zvezdi!

-Sine samo je Beara igrao u Zvezdi dok su Glaser, Bobek, Zebec, Z.Čajkovski i B. Belin igrali u Partizanu, a Janjanin, Ivković, B. Cvetković, G.Jurić, Prosinečki i Bračun u Zvezdi.
Kakvo je ovo mjerilo ičega? :?

Ali eto kada dotični nezna povijest svog kluba da napomenem da je Frane Matošić igrao za BSK. To je od onih poznatijih...
amertiger je napisao/la: -Ali većina Hrvata ipak navija za Dinamo, zar ne tata?

-Paaa, sine, po svim statistikama, za Hajduk navija oko 40% a za Dinamo 35%.
Istraživanje je proveo GFK - evo rezultata:
http://www. index .hr/sport/clanak/najvise-navijaca-ima--dinamo/260968.aspx

sastavite.
amertiger je napisao/la:Ali mi sigurno imamo ljepši stadion, zar ne tata?

-Paaa, ne. Poljud je 1980. bio jedan od najljepših stadiona u Europi, a i danas je među ljepšima u južnoj Europi. Prima oko 35 000 gledalaca, dok je Maksimir i sam znaš kakav.
Od Maksimira je ljepši i stadion u Sinju.
Poljud prima 30 000 ljudi, Maksimir 38 000.
amertiger je napisao/la:-Tata, a kako stojimo sa uspjesima u Europi?

-Pa sine, Hajduk je igrao polufinala i četvrtfinala Kupa Uefa, te četvrtfinala lige prvaka, dok smo mi osvojili nekakav pazarski kup!
Jedini europski trofej koji je osvojio neki hrvatski klub je 1967. Kup velesajamskih gradova.
Možete omalovažavati koliko hoćete (šta vam drugo preostaje :lol: ) ali to je preteča Kupa Uefa i istog su osvajali Barcelona, Roma, Valencia, Leeds, Arsenal, Newcastle...
amertiger je napisao/la: -Ali ipak su naši navijači bolji, jel da tata?

-Naravno sine, naši BBB su najbolji.

-A zašto smo se tako nazvali?

-Paaa znaš, nismo mi sebi dali taj naziv, već su nas tako nazvali navijači Hajduka.
Vi dali naziv? Ovaj prika izmišlja li izmišlja.
amertiger je napisao/la: -Ali nas ima više na utakmicama, jeli tata?

-Paaa ne, ove sezone Hajduku dolazi prosječno 20 000 ljudi na utakmice, a nama oko 2500.
Toliko ste brojni da vas je protiv Varaždina (zadnja utakmica na Poljudu u 1.HNL) bilo 3 000 . ;)
amertiger je napisao/la: -E tata, tata, oni sigurno iza sebe imaju sudačku organizaciju, HNS i propagandu?

-Zapravo sine, većina sudaca je iz sjevernog dijela Hrvatske te je dobra s našim podpredsjednikom, dok je šef HNS-a bivši Dinamovac, a i HRT je u Zagrebu te ga vode Dinamovci!
Na A listi sudaca su 3 suca iz Zagreba, 1 iz Dalmacije, 8 iz Slavonije, 2 iz Rijeke...
Na B listi 2 iz Zagreba i 5 iz Dalmacije.

Sreća vaša pa je izbornik Hajdukovac pa zove one panjine Buljata i Maloču. Diže im bar nekako cijenu da mogu otići stopama Borisa Pandže u prosječni belgijski klub. Do jučer, predsjednik udruge 1.HNL bio je hajdukovac, do jučer cijeli državni vrh je bio hajdukov (Sanader and co).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2010, 19:44

Ili u prevodu.Objasnjava sin tati kako se djeca prave. :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 okt 2010, 19:59

@jacky09

Vidim da si se potrudio i odogvorio na moj post, ali sad da ja tebi kazem neke stvari.

Prvo, ja sam navijac FK Zeljeznicara i sa Dinamom i Hajdukom nemam nikakave veze, tako da mi se ne moras obracati sa Vi (u kontekstu da sam navijac hajduka iako mi je drazi)

Drugo, ovo sto sam ja postavio ja sam ljepo rekao da ne znam jel istina jel tacno nego samo da je zanimljivo i da sam slucajno naisao na taj tekst.

I trece, ako ne znas zasto se spominju Partizan i C. Zvezda i ciji igraca je vise igralo za te klubove onde ti sigurno nisi navijac Dinama, i da ne ulazim dublje
Mes Que Un Club

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 okt 2010, 20:12

amertiger je napisao/la:@jacky09

Vidim da si se potrudio i odogvorio na moj post, ali sad da ja tebi kazem neke stvari.

Prvo, ja sam navijac FK Zeljeznicara i sa Dinamom i Hajdukom nemam nikakave veze, tako da mi se ne moras obracati sa Vi (u kontekstu da sam navijac hajduka iako mi je drazi)

Drugo, ovo sto sam ja postavio ja sam ljepo rekao da ne znam jel istina jel tacno nego samo da je zanimljivo i da sam slucajno naisao na taj tekst.

I trece, ako ne znas zasto se spominju Partizan i C. Zvezda i ciji igraca je vise igralo za te klubove onde ti sigurno nisi navijac Dinama, i da ne ulazim dublje
Jako je zanimljiv tekst samo za one koji nisu upućeni ni u šta.
Milijun tvrdnji i svaka osim donekle ove za Vukasa je netočna i lažna.

Navijač sam Dinama i ne znam zašto se spominju Partizan i Zvezda jer je milijun igrača iz sprskih klubova dolazilo i u Dinamo i u Hajduk. Pogotovo u Hajduk i pogotovo u Jugoslaviji.

Veća je uvjetno rečeno 'sramota' grb Hajduka od 1945. do 1960. , a i poslije nije ništa bolji.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 okt 2010, 20:15

[quote="jacky09

HŠK Građanski je osnovan 1911., 1945. je klubu zabranjen rad jer nije bio Titov klub kao Hajduk..
amertiger je napisao/la:
E, ovo i nije točno, s pravnog gledišta :D Građanski kao klub je rasformiran 1945.g. te je ubrzo osnovano Sportsko drustvo Dinamo. To sportsko društvo je brojilo još, uz nogomet, i atletiku, šah, još par sportova koje sam zaboravio i neke druge manje sportove da se tako izrazim.
Činjenica jest da je većina igrača Građanskog nastavila igrati u Dinamu(što nema toliko veliku težinu), ali PRAVNO gledano, Dinamo je potpuno novi klub, osnovan 1945.godine, odlukom tadašnje partije.

Pitaj Igora cvitanovića za koga je igrao ;) ako me razumijes na sta mislim ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 okt 2010, 20:17

dubrava je napisao/la:[quote="jacky09

amertiger je napisao/la:
E, ovo i nije točno, s pravnog gledišta :D Građanski kao klub je rasformiran 1945.g. te je ubrzo osnovano Sportsko drustvo Dinamo. To sportsko društvo je brojilo još, uz nogomet, i atletiku, šah, još par sportova koje sam zaboravio i neke druge manje sportove da se tako izrazim.
Činjenica jest da je većina igrača Građanskog nastavila igrati u Dinamu(što nema toliko veliku težinu), ali PRAVNO gledano, Dinamo je potpuno novi klub, osnovan 1945.godine, odlukom tadašnje partije.

Dali je onda Velež osnovan 1940 i neke?

Kažem... možda da smo i mi stavili petokraku preko cijelog grba, možda ni nas nebi ukinuli. Ali ja sam ponosan što nismo.. i neka nas ukinu još 5 puta.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 okt 2010, 20:18

I činjenica jest da smo vas na Maksimiru dobili 6:0. ukupan skor nitko nije spominjao.
Sve ostalo si u pravu i dobro opovrgnuto.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 okt 2010, 20:22

jacky09 je napisao/la:

amertiger je napisao/la:

Dali je onda Velež osnovan 1940 i neke?

Kažem... možda da smo i mi stavili petokraku preko cijelog grba, možda ni nas nebi ukinuli. Ali ja sam ponosan što nismo.. i neka nas ukinu još 5 puta.
Kolko ja znam, Velež je osnovan 1922.g.i od samog dana osnivanja imali su u svom grbu zvijezdu.. Ne razumijem te što hoćeš s ovim da kažeš.
Mi i jesmo stavljali zvijezdu, ali bar nismo mijenjali imena 2-3puta :mrgreen:
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 04 okt 2010, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 okt 2010, 20:22

dubrava je napisao/la:I činjenica jest da smo vas na Maksimiru dobili 6:0. ukupan skor nitko nije spominjao.
Sve ostalo si u pravu i dobro opovrgnuto.
6:1 ... 6:0 ... mala je razlika.
dubrava je napisao/la:Kolko ja znam, Velež je osnovan 1922.g.i od samog dana osnivanja imali su u svom grbu zvijezdu.. Ne razumijem te što hoćeš s ovim da kažem.
Mi i jesmo stavljali zvijezdu, ali bar nismo mijenjali imena 2-3puta :mrgreen:
Velež je osnovan 1922. ali je bio i ukinut 1940 i neke.
Ovo za zvezdu sam mislio na Hajduk i famozni grb:
slika

A ime klubu nisu mjenjali simpatizeri i navijači već politika. Bili smo trn u oku svima.

slika Pogađate kada i na kojem stadionu. :lol:
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 04 okt 2010, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2010, 20:23

amertiger je napisao/la:

Da ali Dinamo nasledjuje uspehe Gradjanskog koji je uzeo neki 4-5 titula ne znam tacno u Kraljevini Jugoslaviji,te su sada te titule priznate Dinamu.Stoji da je Gradjanski rasformiran i da je osnovan Dinamo ali ipak zbog nastavka tradicije mnogi smatraju da je Dinamo osnovan 1911.
Nesto slicno kao sa BSK-om i OFK Beogradom koji je takodje osnovan 1945.godine,sredinom 50-ih promenio ime u OFK Beograd ali je pravni naslednik BSK-a.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 okt 2010, 20:27

Devil je napisao/la: Da ali Dinamo nasledjuje uspehe Gradjanskog koji je uzeo neki 4-5 titula ne znam tacno u Kraljevini Jugoslaviji,te su sada te titule priznate Dinamu.Stoji da je Gradjanski rasformiran i da je osnovan Dinamo ali ipak zbog nastavka tradicije mnogi smatraju da je Dinamo osnovan 1911.
Nesto slicno kao sa BSK-om i OFK Beogradom koji je takodje osnovan 1945.godine,sredinom 50-ih promenio ime u OFK Beograd ali je pravni naslednik BSK-a.
Tu je riječ o promijeni imena, a ne osnivanju novog kluba. Tvrtka, firma, pravna osoba, može mijenjati imena koliko ju je volja, ali i dalje će to biti ista osoba (ukoliko obavlja istu djelatnost). Ne može netko naslijediti nekoga ako nema pravni temelj. Ako umre moj ćaća, ne možeš ga ti zakonski naslijediti jer mu nisi sin ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 okt 2010, 20:31

dubrava je napisao/la: Tu je riječ o promijeni imena, a ne osnivanju novog kluba. Tvrtka, firma, pravna osoba, može mijenjati imena koliko ju je volja, ali i dalje će to biti ista osoba (ukoliko obavlja istu djelatnost). Ne može netko naslijediti nekoga ako nema pravni temelj. Ako umre moj ćaća, ne možeš ga ti zakonski naslijediti jer mu nisi sin ;)
O kakvoj promjeni imena. :?

Poslije 2. svjetskog rata osnovan je novi klub.. ako ćemo ići tvojom logikom 'koji nema nikakve veze sa BSK' i nazvali su ga nekako ne sjećam se pa poslije stavili ime OFK. ;)

A što se tiče ukidanja Dinama, ja sam iznio svoj stav. Sramio bih se da smo prihvatili onakav grb koji je Hajduk ponosito nosio dugo vremena.. ponosan sam što ga nismo prihvatili.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.