SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

jose
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la jose » 19 nov 2012, 12:49

Admir_Sa je napisao/la:ja i protivnik imali isti procenat FT, a rez na kraju 5-4 za njega :roll:
Free Throw Percentage Tiebreaker

Bosnam Titans 0.77922078
AdmirPacers 0.77884615

Ovo je razlika u jednom slobodnom bacanju gore/dole. ;)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 nov 2012, 12:50

jose je napisao/la:Ja sam ove godine kanta za nabijanje, već treći poraz u tri tekme.
Prošle godine sam se izvukao, jer sam, nakon starta sa 3 poraza i jednom neriješenom u prve 4 utakmice, na kraju završio kao drugoplasirani u regularnom dijelu sezone.
Ove godine će biti teže, jer mi je ekipa taraba. A niko neće da se trejda (pod tim podrazumijevam normalan trade).
Sta ganjas, Skokove ili asistencije, mozda bi se mogli napraviti.

Edit: poslao sam ti Anderson/Parker za Ibaku i MWP samo sto u mjesto MWP mozes staviti kojeg hoces igraca jer ionako ce mi na FA listu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 nov 2012, 16:53

LBJ MVP je napisao/la:Što me ide ove godine 3-0 :lol: I to sa povrijeđenim Gordonom,valjda se brzo vrati(u dilemi sam da uzmem Rosea umjesto njega :lol: )
Zahvali se Millsapu i Gasolu. Jbt vodim 6:3 pred vikend i imam vise aktivnih igraca, i Millsap mi sinoc poyebe sve procente, a Gasol onda uhvati 5 skokova i tu ostane nerjeseno. A Kobe uhvatio 11. Nebitno, cestitke, nek te barem negdje ide.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2012, 07:19

MonologE hoces sada trejdati Irvinga? Evo ga mjesec out, kao sto sam ti i rekao da ce biti tako :lol: . Sad mozes dobiti J. Nelsona za njega i 2. pick na draftu :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 20 nov 2012, 09:01

adriano_leite je napisao/la:MonologE hoces sada trejdati Irvinga? Evo ga mjesec out, kao sto sam ti i rekao da ce biti tako :lol: . Sad mozes dobiti J. Nelsona za njega i 2. pick na draftu :lol: .
Jebote ovih novih generacija. Slomio je prst ruke kojom ne puca i nema ga odmah mjesec dana (a upitno je da li ga je slomio ili ovi iz Clevelanda foliraju, ne bi li opet šta ušićarili na narednom draftu). Kobe je igrao čitavu sezonu sa slomljenim prstom ruke kojom šutira, pa opet igrao (neki košarkaši imaju i drugu ruku očigledno). :evil:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2012, 09:12

jose je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:MonologE hoces sada trejdati Irvinga? Evo ga mjesec out, kao sto sam ti i rekao da ce biti tako :lol: . Sad mozes dobiti J. Nelsona za njega i 2. pick na draftu :lol: .
Jebote ovih novih generacija. Slomio je prst ruke kojom ne puca i nema ga odmah mjesec dana (a upitno je da li ga je slomio ili ovi iz Clevelanda foliraju, ne bi li opet šta ušićarili na narednom draftu). Kobe je igrao čitavu sezonu sa slomljenim prstom ruke kojom šutira, pa opet igrao (neki košarkaši imaju i drugu ruku očigledno). :evil:
Kobe se borio za titulu, Kyrie se ne bori za titulu ;) . Kobe je bio puno stariji od Kyriea kada je imao to povredu, tako da Kyrieu ne treba da mu u startu se karijera sjebe zbog **** 4 sedmice. Kako sam citao Kobe ce narednih 50 godina imati bol u tom prstu, te da mu je prst deformiran. To sebi moze dozvoliti igrac koji ima toliko titula i koji se bori za titulu i koji ima oko 30 godina, dok neko ko ima 20 godina i usao u drugu sezonu, te se ne bori za neto veliko kao finale, itekako je razumljivo.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 nov 2012, 10:29

Izbjegao sam metak zvani Kyrie. Ponuda Chris Paul za Irvinga je stajala tri dana, Monolog nije reagovao, i povucem je dan prije povrede. Nice.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2012, 11:04

Liverpool Knicksi šta želiš za Duncan/Monroe+Batum.Mogu i sva 3 ako si zainteresovan :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 nov 2012, 11:56

Kobe za Batuma :D :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2012, 21:07

Kobe,Horford i Ridnour za Batuma,Monroea i Duncana :?: :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 nov 2012, 22:09

meni je ovaj Monroe interesantan

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 nov 2012, 22:11

Kod koga je Anderson?? Uglavnom, jel dostupan? :mrgreen:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 20 nov 2012, 22:48

Donnie Darko je napisao/la:Kod koga je Anderson?? Uglavnom, jel dostupan? :mrgreen:
Mislis na Ryan-a? Ako na njega mislis, kod mene je i jeste dostupan :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 nov 2012, 10:41

Kako mi je loš raspored za ovu sedmicu :roll: Uz to Horford slobodna puca 1/10 :twisted:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 nov 2012, 10:46

Vodim 5:3 protiv Denvera.
U izgubljenim loptama sam siguran i (vjerovatno) u slobodnim bacanjima. U trojkama je 10:9 za mene, u asistencijama 38:37, a u ukradenim loptama 15:14. :mrgreen: U blokadama smo izjednačeni, a procenat šuta je na njegovoj strani. Poene i skokove sam halalio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 22 nov 2012, 10:52

Ne mogu da vjerujem da poslije 3 dana (u stvari 4, jer se večeras ne igra) vodim protiv Horde Zla Cavaliersa 7:2!?
Možda sam u prva tri kola igrao sa prejakim protivnicima (među 4 su najbolja u komplet ligi po trenutnom plasmanu), pa zbog toga gubio. Vidjećemo šta će biti do kraja sedmice. Uzeo sam Rubia, nadam se ubrzanom povratku na teren, bržem nego što se očekuje (ako su doktori Wolvesa bili tako dobri sa Love-om, valjda će i sa ovim nešto uraditi na tom planu).

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 nov 2012, 12:59

Koji je ovo ... Kevin Love mi poceo igrati :? 34Pts. 14 skokova 2 trice i blokada mi propadose, vodio bi 5:3:cry: :cry: :cry:

Ginobili kloc :roll: :roll: :roll:

@Bosnam Titans, prihvatio sam ponudu, ja dobijam igrace koji mogu igrati PG/SG koje sam ionako trazio, a ti dobijas vrlo dobrog Parkera. @Donnie, ja sam odmah potvrdio trade, u slucaju da se ne slazes samo reci pa cemo vratiti trade, ali ja obecavam da cu biti neutralan nebitno ko je u pitanju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 nov 2012, 13:34

Tracy3McGrady je napisao/la:Koji je ovo ... Kevin Love mi poceo igrati :? 34Pts. 14 skokova 2 trice i blokada mi propadose, vodio bi 5:3:cry: :cry: :cry:

@Bosnam Titans, prihvatio sam ponudu, ja dobijam igrace koji mogu igrati PG/SG koje sam ionako trazio, a ti dobijas vrlo dobrog Parkera. @Donnie, ja sam odmah potvrdio trade, u slucaju da se ne slazes samo reci pa cemo vratiti trade, ali ja obecavam da cu biti neutralan nebitno ko je u pitanju.
Zajeban sam tim trejdom, da sam makar uzeo **** Andersona umjesto Landrya, sad mi moras dati Andersona za Landrya, jer si me zajebao u tom trejdu! :lol:

Mes Que Un Club!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 nov 2012, 13:41

Sinoc ostavim Aminua na klupi a on DD napravi :)
Inace vodim 6:3 al sve je to klimavo u koji skok tricu poenn i blokadu
Thomas Müller - Fußballgott

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 nov 2012, 13:43

Tracy3McGrady je napisao/la:Koji je ovo ... Kevin Love mi poceo igrati :? 34Pts. 14 skokova 2 trice i blokada mi propadose, vodio bi 5:3:cry: :cry: :cry:

Trejd je u redu, cak i dajes najboljeg igraca u njemu. Al ubuduce nemoj odobravati vlastite trejdove. Ja cu odobravati tvoje, ti ces odobravati moje, a ako budemo medjusobno radili vidjet cemo na forumu ima li iko protiv. ;)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.