Free Throw Percentage TiebreakerAdmir_Sa je napisao/la:ja i protivnik imali isti procenat FT, a rez na kraju 5-4 za njega
Bosnam Titans 0.77922078
AdmirPacers 0.77884615
Ovo je razlika u jednom slobodnom bacanju gore/dole.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Free Throw Percentage TiebreakerAdmir_Sa je napisao/la:ja i protivnik imali isti procenat FT, a rez na kraju 5-4 za njega
Sta ganjas, Skokove ili asistencije, mozda bi se mogli napraviti.jose je napisao/la:Ja sam ove godine kanta za nabijanje, već treći poraz u tri tekme.
Prošle godine sam se izvukao, jer sam, nakon starta sa 3 poraza i jednom neriješenom u prve 4 utakmice, na kraju završio kao drugoplasirani u regularnom dijelu sezone.
Ove godine će biti teže, jer mi je ekipa taraba. A niko neće da se trejda (pod tim podrazumijevam normalan trade).
Zahvali se Millsapu i Gasolu. Jbt vodim 6:3 pred vikend i imam vise aktivnih igraca, i Millsap mi sinoc poyebe sve procente, a Gasol onda uhvati 5 skokova i tu ostane nerjeseno. A Kobe uhvatio 11. Nebitno, cestitke, nek te barem negdje ide.LBJ MVP je napisao/la:Što me ide ove godine 3-0I to sa povrijeđenim Gordonom,valjda se brzo vrati(u dilemi sam da uzmem Rosea umjesto njega
)
Jebote ovih novih generacija. Slomio je prst ruke kojom ne puca i nema ga odmah mjesec dana (a upitno je da li ga je slomio ili ovi iz Clevelanda foliraju, ne bi li opet šta ušićarili na narednom draftu). Kobe je igrao čitavu sezonu sa slomljenim prstom ruke kojom šutira, pa opet igrao (neki košarkaši imaju i drugu ruku očigledno).adriano_leite je napisao/la:MonologE hoces sada trejdati Irvinga? Evo ga mjesec out, kao sto sam ti i rekao da ce biti tako. Sad mozes dobiti J. Nelsona za njega i 2. pick na draftu
.
Kobe se borio za titulu, Kyrie se ne bori za titulujose je napisao/la:Jebote ovih novih generacija. Slomio je prst ruke kojom ne puca i nema ga odmah mjesec dana (a upitno je da li ga je slomio ili ovi iz Clevelanda foliraju, ne bi li opet šta ušićarili na narednom draftu). Kobe je igrao čitavu sezonu sa slomljenim prstom ruke kojom šutira, pa opet igrao (neki košarkaši imaju i drugu ruku očigledno).adriano_leite je napisao/la:MonologE hoces sada trejdati Irvinga? Evo ga mjesec out, kao sto sam ti i rekao da ce biti tako. Sad mozes dobiti J. Nelsona za njega i 2. pick na draftu
.
Mislis na Ryan-a? Ako na njega mislis, kod mene je i jeste dostupanDonnie Darko je napisao/la:Kod koga je Anderson?? Uglavnom, jel dostupan?
Zajeban sam tim trejdom, da sam makar uzeo **** Andersona umjesto Landrya, sad mi moras dati Andersona za Landrya, jer si me zajebao u tom trejdu!Tracy3McGrady je napisao/la:Koji je ovo ... Kevin Love mi poceo igrati34Pts. 14 skokova 2 trice i blokada mi propadose, vodio bi 5:3
![]()
![]()
![]()
Ginobili kloc![]()
![]()
@Bosnam Titans, prihvatio sam ponudu, ja dobijam igrace koji mogu igrati PG/SG koje sam ionako trazio, a ti dobijas vrlo dobrog Parkera. @Donnie, ja sam odmah potvrdio trade, u slucaju da se ne slazes samo reci pa cemo vratiti trade, ali ja obecavam da cu biti neutralan nebitno ko je u pitanju.
Trejd je u redu, cak i dajes najboljeg igraca u njemu. Al ubuduce nemoj odobravati vlastite trejdove. Ja cu odobravati tvoje, ti ces odobravati moje, a ako budemo medjusobno radili vidjet cemo na forumu ima li iko protiv.Tracy3McGrady je napisao/la:Koji je ovo ... Kevin Love mi poceo igrati34Pts. 14 skokova 2 trice i blokada mi propadose, vodio bi 5:3
![]()
![]()
![]()
Ginobili kloc![]()
![]()
@Bosnam Titans, prihvatio sam ponudu, ja dobijam igrace koji mogu igrati PG/SG koje sam ionako trazio, a ti dobijas vrlo dobrog Parkera. @Donnie, ja sam odmah potvrdio trade, u slucaju da se ne slazes samo reci pa cemo vratiti trade, ali ja obecavam da cu biti neutralan nebitno ko je u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.